icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

arion92
8. máj 2018

Syn (5r) vraví, že si prosí na Vianoce masku Shakespeara (šejkspíra).
Pýtam sa ho, že kto je to Shakespeare.
Syn odpovedal: No predsa upír....

jankahraska
8. máj 2018

Syn (3 r.) ukázal na kulmu a pýta sa: "Má to nejaký zmysel - tieto stroje?"

zara0201
8. máj 2018

Syn (6): Mami, milujem Ťa, aj napriek tomu že si si zobrala ocka.

zdenocka
9. máj 2018

V aute si kratime chvilu, tak sa pytam chlapcov, cim budu ked vyrastu. Starsi uvedomelo, ze cukrar, alebo kuchar. No a mladsi, ze on nebude robit nic. Tak mu vravim, a to nebudes robit nic? A on budem pit pivo fajcit a jazdit na motorke 😨.

jankahraska
9. máj 2018

@zdenocka Náš trojročný včera vyhlásil, že keď bude starší a bude chodiť do škôlky, bude fajčiť 🤐

bielamacka3
9. máj 2018

Ja som bola dnes mojho 2 a pol ročného syna registrovať v jednej castingovej agenture. Doma spieva, tancuje, počíta, písmenká číta a tam? Jedol brumíka a mračil sa. 😀 A nepovedal ani mäkké f.

andrea235
12. máj 2018

Moja 4 ročná dcéra mi dala kompliment. Maminka, tebe tak krasne voňajú vlasky,.... ako u starkeho v aute. 😏😂

mircalla
13. máj 2018

Pýtam sa syna (7 rokov): Filipko,je vidno,že som trochu schudla? .....To by som nepovedal

misacina
13. máj 2018

Matusko /3 roky/ ked sme boli v meste uz sa mu nechcelo chodit tak hovorim no pod kusok ta odnesiem a on zacal hukat nie kuuusok celeho ma odnes 😀

sofinkajulinka
13. máj 2018

Oblékla jsem si na sebe legíny ,že půjdu běhat. Koukám na sebe do zrcadla, říkám ,že mám velký zadek. Julinka : No aspoň všichni budou vědět proč jsi šla běhat .😂

elenita
13. máj 2018

@sofinkajulinka #navrh Toto je super 😂

angela1103
13. máj 2018

Raz večer môj syn (7r): "Mama? ... dnes, ako si mala vlasy v cope a tie okuliare.....bola si pekná." 🙂

angela1103
13. máj 2018

Syn (7r) bol cez víkend u starých rodičov. Babka mi hovorila, aký bol Onrejko po prechádzke unavený. No synova verzia bola: "Babka ma ťahala cez celé mesto pešo, tak ma boleli nohy, no bol som z toho úplne hotový." 😀

pieces
13. máj 2018

Dcéra /5,5/ bola na pár dní u babky. V nedeľu pri obede sa modili a babka si všimla, že dcéra nejak nejaví záujem, tak jej vraví: "A Ty si sa nemodlila, ani si sa len neprežehnala. Čo si Ty pohanka?" Nato jej dcéra urazene a nahnevane: "To Ty si ryža! Tyyy!!!"

eririka
13. máj 2018

Môj milovaný synček ešte pred pár rokmi bol v škole prírode a on vedel že ocko velmi lúbi maškrty a keď prišil domov hovorí,, mamička Tebe som priniesol krásny náhrdelník s náramkom a ocko Tebesom už nevdel priniesť medovníček, lebo som už minul peniaze, ale neboj sa odfotil som Ti medovníčkový stánok !!!

ebi88
13. máj 2018

Na ihrisku hovorim rocnemu synovi nech nedava kamienky do ust, asi 6 rocne dievcatko: teta a co by sa stalo keby zjedol? - noo mohol by sa zadusit. Obzrela si ho: nooo, asi ano, ma este uzky krk. :D

stanass
14. máj 2018

Krmim pri stole nášho syna (20 mes.) a hovorím zo srandy mužovi, ktorý si nakladal dupľu, aby už toľko nejedol, že inde deti hladujú... On mi na to, že kde už len teraz deti hladujú... A náš synátor sa udrel päsťou do hrude a zvolal: JA 🙂

kittykat22
14. máj 2018

Náš syn dal celej školke prednášku ako musia deti jesť aby narástli. A pani učiteľka Ivka povedala, že ona síce ako dieťa jedla, ale predsa ostala nízka. A spýtala sa syna prečo to asi bude? A syn jej zdrel, LEBO LOŽ MÁ KRÁTKE NOHY?

cecilia68
14. máj 2018

@gyurusiova Chudák pes 😢

cecilia68
14. máj 2018

@fadama Myslíš, že ešte nikdy nevidel šušku? By si sa čudovala, čo všetko si 10 ročné deti na nete pozerajú....Udivuje ma, v akom storočí podvedome žiješ 😂

fadama
15. máj 2018

@cecilia68 Booooze este stale tu spominate staru tému ? 😠

Jasné, ze uz aj moj skoro 11rocny syn videl a nie len to aj nahu celú zenu. Dokonca videl ju aj s muzom, no lebo má internet a ten je zvráteny a kludne tam nastrkaju reklamy a nezaujima ich ci to nahodou nevidi dieta. No nastastie je je taky mudry ze vie ze to este pre neho nie je a radsej sa otocí.
Ale moju ......este nevidel ! je to chore ale ludia su dost zvrateny a uz je normalne ze sa p... ukazuje kade komu.
No co uz.
Moj názor a iny ho mat uz nebudem.😂

kittykat22
15. máj 2018

@cecilia68 prepáč ale aby si 10 ročné dieťa pozeralo čo chce na nete, tak to znamená, že rodičia nerozumejú technike. Zjavne nemáte doma pojem o zabepečení siete.

cecilia68
15. máj 2018

@kittykat22 V škole si toho deti napozerajú neskutočne veľa, o čom ty nemáš ani potuchy 🙂 Tým, že si ako stíhačka ho len utvrdí v tom, že "zakázané ovocie chutí najviac" 😝

cecilia68
15. máj 2018

@kittykat22 Ja si nič zabezpečovať nemusím 🙂 On si to pozrie inde, keď doma nemôže a môžeš ty zabezpečovať do aleluja 🙂

diana20
15. máj 2018

Môj dva à pol ročný syn stále nevie veľmi dobre rozprávať, len par slov a aj z tých niektoré pekne skomoli. Včera mi niečo ukazoval a hovorí: Kakaaaj! (kukaj) ja sa naňho dívam a zo srandy poviem: co chceš aby som sa posrala? On mi ukáže palec hore a povie úplne vážne: oui (žijeme vo Francúzsku)

gyurusiova
21. máj 2018

@cecilia68 Asi tak nevedela som či ratovať psa alebo dieťa🙂

cecilia68
21. máj 2018

@gyurusiova Občas sledujem také videá a chce sa mi plakať, čo vystrájajú deti s tými úbohými psami :(

gyurusiova
22. máj 2018

@cecilia68 Môj toho psa zbožňuje a pes jeho,keď sa uvidia,tak bežia k sebe,pes ho olizuje a malý sa vytešuje🙂

gyurusiova
22. máj 2018

@cecilia68 Týrať by som mu ho nedovolila, to ho učím odmalička.

h2
23. máj 2018

Dnes sme boli so synom v obchode. Zbadal pomaranče, dobehol k nim a volá na mňa: "Jéj, mami, aha, pomaranče! Kúpiš mi pomaranč? Môžeme si ho dovoliť?" Nuž, pleskla som sa po vrecku a tú úžasnú vzácnosť som mu kúpila. Dokonca 3! Nech všetci vidia, že my si to môžeme dovoliť! 🙂