icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

babatkoo
Autor odpoveď zmazal
bublina_
19. aug 2018

Nam sa v priebehu 2 dni stali hned 2 trapasy :D
1) Syn (5r) uvidel na lavicke v parku spiaceho bezdomovca, pytal sa preco tam ujo spi, tak som mu to vysvetlila.. ked sme odchadzali z parku, na lavicke lezala oddychujuca mamicka, kocik v tieni za nou.. ked sme sli okolo, syn na plne hrdlo “Aha maminka, dalsi bezdomovec!” :D skoro som sa od hanby prepadla xD

2) Syn skakal na trampoline s 2 dalsimi detmi (cca 4 a 2r). Pani s ktorou tam boli si po nieco odbehla a ten 2rocny sa vybral za nou von z trampoliny, skoro odtial spadol - syn pohotovo priskocil, ze nesmies ist sam, musis pockat na mamicku. To starsie dievcatko sa ozvalo: “To nie je nasa maminka!” Pani akurat prisla tak syn sa pohotovo spytal: “Aha, ty si ich babka, vsak?” Pani, max 25 rocna cela scervenela a vypadlo z nej len ze je ich opatrovatelka.. 😂😅

axaris
19. aug 2018

Po príchode svokry k nám na návštevu ju dcéra privítala so slovami: Ahoj, a co si zase prišla? 😀

bubinovci
19. aug 2018

My sme dnes boli na hore Butkov v Ladcoch. Pozriet putnicke miesto. Uz na vrchu sme isli do kaplnky a moja 4 rocna dcera vsetkym hovorila, ze pred tym ako do nej vstupia sa musia pozehlit (prezehnat) 😂
A v aute jej tato vzdy musi pustat jej oblubenu pesnicku od Marie Cirovej Unakit 😁

zara0201
19. aug 2018

U nás najnovšie pioniersky poloostrov. (Pyrenejský)

denuska23
19. aug 2018

Dcérka (2 roky)
Boli sme na Agrokomplexe a manžel hovori dcére: Aha Valentínka tam je prastiako.
Dcérka celá nadšená vykríkla: Aňo mňam mňam 😊😂 samozrejme naokolo kopec ľudí ;)

jukov
19. aug 2018

Malý (3r.) sa hral so žalúziami a nie a nie toho nechať. Tato mu hovorí: prestaň sa s tým hrať, lebo keď ich pokazíš, vyprášim ti kožuch. Malý nato obratom: ja nemám kožuch, mám zadok.

ivkakaska
19. aug 2018

Boli sme vcera so starkymi autom na vylete a syn 3,5 r. dnes len tak mimochodom zahlasi mojej mame, ze keby si s nami vcera nesla, mohli sme mat jedno volne miesto v aute😂😂😂

danette
20. aug 2018

Čítali sme so synom (4 r.) knihu o zvieratkách. Bol tam aj obrázok kengury s mláďaťom vo vaku. Tak mu vysvetľujem že mama kengura má na brušku taký vak a mláďatko v ňom určitý čas bude bývať. Na to mi on hovorí: aha a spolu budú tak skákať.... Hmmm mami škoda že by si si také nekúpila 😁😁😁

mircalla
Autor odpoveď zmazal
junova
Autor odpoveď zmazal
bubula_007
Autor odpoveď zmazal
jukov
26. aug 2018

Včera sa malý (3r.) hral s malou susedkou (2,5r.) nizunká a pevnejšej postavy. Malá chcela tú hračku, ktorým sa hral malý. Po chvíľku zaváhaní jej malý podal. Malá pekne poďakovala a pohladkala malého. Malý nato - objal ju a hovorí jej: jaj ty moja gulička maličká.

jukov
29. aug 2018

Dnes boli u nás prarodičia malého (malý 3r.). Hrali sa s pradedkom robotom na diaľkové. Pravdaže pradedkovi to nijak neišlo, tak hovorí robotovi: nemáš rozum! Malý obratom pradedkovi: on nemá rozum, on má procesor.

rusalinka
30. aug 2018

@totatimeka
@bubula_007
@miriam439
@pieces
@mirdzilka
@ametystka
@babatkoo

Ahojte, rada by som vaše príspevky pridala do výberu Týždňa zo života mamičiek, ak súhlasíte, stačí mi dať lajk na tento koment 🙂 Ďakujem (posledný Týždeň nájdete tu https://www.modrykonik.sk/blog/rusalinka/article/tyzden-zo-zivota-mamiciek-ypepe8/ 🙂

nik2211
30. aug 2018

Moj syn, ked som otehotnela sa tak velmi tesil, ze sa nevedel dockat kedy to konecne povie krstnej a tak jej z vaznou tvarou neskor hovori: Krstnaaaa mamka je konecne chudobna 😀 😀

evaachesa
30. aug 2018

@nik2211 zlatyyy 🤣

nik2211
30. aug 2018

@evaachesa noo, teraz sa na tom aj on zabava 🙂

fuvola
31. aug 2018

Spomenula som si na dávnejšiu príhodu: Syn dostal na 4. narodeniny velikánskeho plyšového psa. Veľmi sa mu páčil, vláčil ho so sebou, rozprával sa s ním. Zrazu ho šmaril do kúta a hovorí mu: "Nesmieš odtiaľ vyjsť dovtedy, kým moju matku neurobíš šťastnou!" 😅

bubula_007
31. aug 2018

@fuvola 😂😂

mala_katie
31. aug 2018

Syn(necelé 3 roky) behal po dvore s plastovou kosackou. Sused na neho vola: - ako ti to ide super, ty si dobrý motor. Syn- ja nie som motor, ja som Adrianko..

angela1103
31. aug 2018

Išla som s deťmi okolo trhoviska s oblečením. A zbadala som "kúsok" vhodný pre mňa, obzerám si ho a tak nahlas pre seba si hovorím: "Toto sa mi celkom páči" a syn (7r) na to: "Ale nepáči mama, daj to naspäť a poďme domov" 😀

moonlight1210
31. aug 2018

@angela1103 moje deti, ked sme sli okolo obchodu s oblecenim, sa vzdy postavili medzi mna a vyklad a hovorili: tam sa ani nepozeraj, maminka. Vies, ze mas slabu volu. 😀

axaris
9. sep 2018

Moja čerstvo 5 ročná sa mi dnes hrdo chváli:,, Mami, mami! Ja viem aká je toto vlajka! Fajčiarska! " 😂

proudmom
12. sep 2018

Môj syn (2 roky) sa pred nedávnom zobudil skoro ráno (vždy sa zobudí so slovami mňam mňam-ešte moc nerozpráva) tak som sa otočila a tvárila že ešte spím, preliezol ma, otvoril mi prštekmi jedno očné viečko a volá na mňa: mamaaaaa hauooooo 😂

zizka
13. sep 2018

Hrala somsa s 5r. synom, ktory mi varil rozne "carovne lektvary" a po jednom mi akoze narastli motylie kridla. A ja uz tam mavam rukami, ale ze neda sa mi s nimi lietat. "No, maminka, lebo motyliky su lahke!" "a co tym chces povedat? Ze ja som tazka?" (Ruku na srdce - som 😉 ) Moj maly "gentleman" sa hned vynasiel: "Na dinosaura nie" 😂

denuska23
18. sep 2018

Keď som bola tehotná tak moja staršia dcerka Valentinka chodila za mnou a hladkala mi bruško a hovorila mama bábo. Mala pred mesiacom 2 roky a boli sme u brata na návšteve. Prišla za mnou, ukazujúc prstom na brata a z vážnou tvárou hovorí ,,Mama, Niňo bábo'' 😂😊 pribral kilečko navyše

siska53
18. sep 2018

Minule pridem za malou, sedi na posteli bez ponoziek, ponozky pekne vedla nej ulozene a tak nahnevano mi vravi: "polozila som.ich (ako ponozky) vedla seba,nech porozmyslaju,ako sa maju spravat. Ked sa ponahlam,nejdu,ked sa neponahlam.idu." myslela obliect.

papaya308
Autor odpoveď zmazal
jukov
18. sep 2018

Malý (3r.) prišiel domov zo škôlky a pýtam sa ho:
Ja- ako bolo v škôlke?
on- super
ja- čo si tam robil?
on- hlúposti
ja- čo ste mali na obed?
on- jedlo Tak náhodou, ty si nechodila do škôlky?
A bola som vybavená.