icon

Perly našich rodičov

drimonna
4. jan 2019

Ahojte... Toto bude asi pre tých mladších, ale možno, že aj tí starší budú mať čo napísať z dectva alebo ešte zo súčastnosti... 🙂 Sú perly naších detičiek,naších mužov, no a čo kebyže sú aj perly naších rodičov? Tak teda píšte...Dúfam, že napíše aspoň jeden z vás 😂😂 Pozrite aj na moje ďalšie diskusie , aj tam môžete písať 🙂 💙

anjika44
31. mar 2019

oprava - že plače

anjika44
31. mar 2019

a ty môžeš - Cristiano ronaldo - snád je to už bez preklepov

anjika44
9. apr 2019

Včera pred odchodom do škôlky malý musel ešte kakať a už sme meškali, tak som sa tak ponáhľala, že som mu zabudla dať gaťky a išiel v plienke. Tie učiteľky si asi niečo pomysleli. Ale už mám vek na to, aby som zabúdala. 😀

erickatt
9. apr 2019

@anjika44 a aka to je perla rodiča??

patkapa
9. apr 2019

u nas je legendarna veta
“HENE ČELA”
v preklade “tam (hen) je včela”

cacianka
10. apr 2019

@zuzanakarvasova dobré 👍🌹

reenie
12. apr 2019

Príhoda mojich rodičov: ja už som vo veku babky a oni starší pár sa vybrali na obed, mama milý dobrák a otec..no nevychovanec, keď prišiel k nim mladý a "vtipný" čašník odhalil toho nevychovanca a mu to aj elegantne vrátil a keď si otec naobjednával sa milo otočil k mame : a dcérenka si čo da? otec odutý celý deň a my s mamou o strandu postarané,,

mircalla
13. apr 2019

@reenie dobreee

albiva
13. apr 2019

@romiada moja zase počúva pesničky na jojtube 🙂

bubula_007
27. apr 2019

Môj otec dal, že: "To spieva tá Trbľatanka??" Myslel tým Tublatanku. 😂

simcika
27. apr 2019

@maminuska 😂😂

zuzikak
30. apr 2019

Mám výrok mojej krstnej mamy zo záhoria. Pila si tú svoju kávičku a mala radosť, že chvíľku sedí a má pokoj. Prišla k nej večne hladná 3r. dcéra a pýtala jest "maminko ja sem hladná." Krstnej sa nechcelo zdvihnúť hneď, tak jej odpovedala "vydrž pánbožko ťa skúša"...

cervenaruza123
30. apr 2019

Mamka je taky chaotik, vzdy nieco dopletie. Minule sla do obchodu, sestra jej vravi: "Ale napis si radsej nakupny zoznam." Mamka sebavedome mavla rukou: "Neboj sa, to zabudnem."

via88
30. apr 2019

Po odhaleni prvej foto ciernej diery sa pytam otca - ale super ta cierna diera, ne? - co ja viem... matka mi ju uz dlhsie nechce ukazat.
😁

mircalla
30. apr 2019

@via88 dobrrre

tarrra
30. apr 2019

Moja mama tiež často perli, momentálne má napadá jej výraz pre sofshellovu bundu- soucilova bunda, tak mi to aj napísala do sms 😃😃

bubula_007
30. apr 2019

Mne svokra napisala tel. čísla "t mobajl a orinč". 😂

via88
30. apr 2019

Ja si nasich zas celkom rada doberam... 😁

mala_jama
4. máj 2019

@albiva a kamarátkina starká chodí nakupovať do Lídra

yellow28
4. máj 2019

Mojej exsvokre som vysvetlovala, ze babka mi byva na takej dedine, kde "skapal pes" a ona na to: preboha a co bol uz stary?

25jesss25
5. máj 2019

Moja svokra vcera: Prilepil sa mi na kolac ten peceny papier 😂 myslela papier na pecenie 😄

fuvola
Autor odpoveď zmazal
tykat
9. máj 2019

Babka a dedko, boli gazdovia, a kolektivizácia sa ich veľmi dotkla (zem im zobrali do družstva v podstate dobrovoľne nasilu). Jedny vianoce, ešte za socíku, dostalo nejaké dieťa pod stromček knižku, klasiku od M.Twaina "Tom Sawyer a jeho dobrodružstvá" a moja babka (maďarka) si to krvopotne prečítala a uplne brontová vyletela "No doteraz som bola ticho ale aké dobré družstvá? na družstve nikdy nič dobré nebolo, špiny, zlodeji, ešte aj deťom idú hlavy balamútiť" ...a pri stole chaos a celá rodina narýchlo vysvetľovali, že dobrodružstvo nie je dobré družstvo a nech to len babka nevykrikuje na verejnosti.

kocurikpupcek
14. máj 2019

So synom som bola na odberoch u pediatra a spomínala som svokre,že syn mal zvýšenú hodnotu bilirubinu.
Po čase mi vravela,ze aj ona mala zvysenu hladinu toho " bieleho rubinu".Ja pozerám,že jake hodnoty bieleho rubinu??? Čo za biely rubinu mi to ona spomína. Až potom mi docvaklo,že babka si "bilirubin" proste asi preložila z vychodnarciny do slovenčiny na " biely rubin"😁

kocurikpupcek
14. máj 2019

Raz s mojou mamou sme mali typicky babsky rozhovor uz o neviem com akože dôležitom a spytali sme sa na nazor mojho otca. A on tresol, ze on také "ľap drist na list" nebude počúvať.😂😂😂 V preklade,že on také somariny nemieni počúvať.

kocurikpupcek
14. máj 2019

Moja mama vraví otcovi:" ej ale nafukalo zase toho lístia na dvore."
Otec: " jak na družstve!"

cacianka
15. máj 2019

moji sa v dobrom doberali
otec : žena moja ty sa sprchuj postojačky, lebo ak sadneš do vane, zastavíš vodu vyrobíš priehradu
mama: muž moj, ty si nezabudni dať do odtoku dve sitká. taký si dengľavý, že ťa vcucne aj malý vodný vír.

cacianka
15. máj 2019

alebo jej niečo mudroval, tak ho uzemnila že" to hovorí ten pravý odborník, čo si ani zubý riadne nevie umyť, a na kefku si dá opilcu " (krém na odstránenie chlpov)
on musel mať posledné slovo , vyceril na ňu umelé zuby a " no pozri aké sú pekné , ani jeden chlp ! "

anjika44
27. máj 2019

Asi pred rokom na ihrisku sa naháňali dve vtedy asi štvorročné deti a vrieskali pri tom. A mama jedného im vraví: "To tu v&krikujete, správajte sa primerane k vášmu veku!" 😀

drozdajkahra
28. máj 2019

Nakupujem v Tescu a sms od nášho deda (Čech žijúci 30rokov na Slovensku) "Prosím te kúp mi v Desku 3 rosalindy nebo jak se tomu nadáva" 🙂 preklad prosim ta kúp mi v tescu 3 kroasanty :D
Alebo keď som si vyvtrla členok mi vraví ja když jsem si ja vyvrtl kokotnik (chudák sa zakoktal) už to nedokončil lebo všetci sme sa rozrehotali 🙂
Ďalšia perla našej babky, veľakrát pozerala s vnukom Angry birds a vnucik každého menoval podľa tričká žlté tričko žluťas, čierne tričko bombas, červené ruďák atď a babka prišla v čiernom tričku a vraví aha ja som bimbas :D