icon

Perly našich rodičov

drimonna
4. jan 2019

Ahojte... Toto bude asi pre tých mladších, ale možno, že aj tí starší budú mať čo napísať z dectva alebo ešte zo súčastnosti... 🙂 Sú perly naších detičiek,naších mužov, no a čo kebyže sú aj perly naších rodičov? Tak teda píšte...Dúfam, že napíše aspoň jeden z vás 😂😂 Pozrite aj na moje ďalšie diskusie , aj tam môžete písať 🙂 💙

cacianka
28. máj 2019

@drozdajkahra plačeeeeem....
bimbas, alias bimbiš, finďo, pipík, šulin atď.

cervenaruza123
29. máj 2019

V ockovej praci na den zien sa sef rozhodol zeny pustit hodinu skor z prace. Moj ocko sa rozhodol trochu si spravit srandu a siel za sefom, ze sa citi diskriminovany, preco zeny mozu ist domov a on nie a ze on sa dnes citi ako zena, tak preco by aj on nemohol ist skor domov, ved je sloboda a kazdy sa moze citit ako chce a vybrat si pohlavie a ze sa sice bezne citi ako muz, ale prave dnes ako zena. Sef ho pustil skor 😀.

jankahraska
8. jún 2019

Mama chcela otcovi vyčistiť špinavé slnečné okuliare. Jeho reakcia: "Čím špinavšie, tým viac tienia!" 😎

evita168
9. jún 2019

Toto je perla mojej babky ktora mi chcela oznamit ze stryko dostal minuly mesiac v praci vysoke prémie a ona s kludom angličana mi oznami:,, predstav si ake dostal SPERMIE” 😂😂😂 ......a kludne rozpravala dalej ani sa nezastavila ze co povedala, myslela som ze sa pocikam od smiechu akou serioznostou to dala 😂😂😂

tykat
9. jún 2019

Babka nam strazila 4r choreho syna. Tak sme jej dali instrukcie ze ked mu bude dlho moze pozerat aj rozpravky na youtube. V chvate som nechala mobil doma. Dojdem domov, x neprijatych hovorov, babka znicena, syn zrevany. Babka nahnevane "nabuduce mu povedz kde je ten youtube", a ja ze "ved na notebooku", a babka dzubka do klavesnice "heeeej, no kukaj nic take tam nie je" ....pozriem na monitor a tam "JUTUP" 😂

laila22
9. jún 2019

Ja ako rodič som bola s dcérou na začiatku školského roka na nákup školských potrieb v malom papiernictve. Pani predavačka vyložila asi 10 rôznych dosiek na zošity. Dcéra nerozhodne postavala nevedela si vybrať. Tak som zahlásila, zober si,, MICKY MOUSE,, a poďme už. (vyslovuj ako čítaš- samozrejme, že viem, že sa to vyslovuje inak, proste som to tam zadrela). Za mnou stal dôchodca s vnučkou a hovorí pohoršenie, to nie je MICKY MOUSE, ale,, Mikimaus,,. Aj som sa hambila, aj mi to smiešne bolo, ale neriešila som to.. :D

laila22
9. jún 2019

Mama raz niečo varila a potrebovala niečo rýchlo podať. Nervózne niečo hľadala v sufliku. Tak hovorím co Ti mam podať? A mama, že máš vedieť.. :D :D. Takže veta,, Máš vedieť,, sa u nás už traduje cca 20 rokov. :D

laila22
9. jún 2019

Mala som kolegyňu mala asi 53r. stará dievka, ale fajn pani. Žila s mamou. Prišla po víkende do prace a hovorí, baby ja som sa cez víkend skoro prepadla od hamby. Predstavte si prišli ku nám mamine kamošky ( babky po 75, aj dobre 80-tky). Sedeli aj s mamou na lavičke vonku, preberali všetko možné a jedna z nich sa spýtala co je to ten orálny sex? :D. A babky začali nevies, to je keď mu zuzle tu c.c.nu... :D

cacianka
12. jún 2019

@laila22 čo sa za mlada nenaučíš, na starobu chýba...
ale dobiehajú babky, hotová univerzita tretieho veku😇😅

siska53
12. jún 2019

Moja mama mi minule v suvislosti s mojim synom vravi, ze vsak veru, s tym ucenim, same nove veci, ved aj tie pady, my sme sa to neucili tak ako vy, ze primitiv a tak. Ja na nu s rehotom, ze aky primitiv? Myslela nominativ.

wiw8
12. jún 2019

@laila22 Toto je legendarna veta, co aj u nas sa udomacnila. Musis vediet, co kto chce, co si kto mysli, inak to nejde 😉

mrnoska3
12. jún 2019

no moj otec videl ist po dedine dve mlade romky asi okolo 16 rokov a fajcili otec trochu pripity z oslavy si z nich robil srandu zvolal Moja zlata ty horis!JAJ NIE TO MAS V RUKE CIGARETU moje deti sa isli pocurat od smiechy .A mne vzdycky vravel ze sa podobam na herecku a ja ze na ktoru a on vzdy povedla na tu co vysypala Janosikovi hrach pod nohy .

janina1127
14. jún 2019

Podobne to funguje u mojich svokrovcov @wiw8. A teda dlho mi trvalo, kým som si na to zvykla a kým som sa dostala do toho, že plniť želania aj nevyslovené 😀
Ale už viem, čo a jak za tie roky 😀

nik2211
27. jún 2019

Môj otec chcel pred par rokmi zhodiť zopár kíl, tak pravidelne každý večer cvičil. A raz si tak sedíme celá rodina pokope a grilujeme a tatko vraví : "Jaaj, musím ísť rýchlo cvičiť, žeby som sa mohol najesť."
Skoro sme odpadli smiechom 😅

sr8bik
27. jún 2019

Môj 3 ročný syn mi veľmi rád asistuje ráno v kúpeľni keď sa maľujem - podáva mi krém, make-up, očnú linku a nakoniec maskaru. Pekne si pamätá poradie čo po čom nasleduje, nikdy si tento rituál nenechá ujsť. Aby ho nezmeškal tak okolo mňa ráno pobehuje a pýta sa ma: "Mama, už sa ideš maskovať?"

katulkagajdos
8. júl 2019

Boli sme s manželom svoji asi pól roka, keď sme prišli na návštevu k našim a tak sme sa bavili, že je to predsa len iné, ten záväzok a že sa už musíš aj prispôsobiť potrebám toho druhého... moja mama na to, veru tak najhoršie sú tak prvé 4 roky a potom ... potom sa s tým už zmieriš.
Druhá- s otcom som bola na nákupe. Stretli sme nejakú jeho mladú, peknú kolegyňu- dobre sa bavili samé chichichi... keď sa potom rozlúčili hovorím mu... no veď neviem, čo na to povie mamka, keď jej to porozprávam... a on len jej to povedz nech vie, že je ešte o mňa záujem 😂 a do tretice prišla som k našich a nakúpili zasa nejaký super výhodný tovar v akcii. Pýtam sa mamy, prosím Ta na čo Vám toto bude: a mama, vieš ako to: ocko to kúpil, bolo to v akcii- čiže supervýhodné, aj keby to mal nosiť susedov dalmatínec.

anjika44
14. júl 2019

Synovi som vysvetľovala, že písmená P,R a D sa píšu veľmi podobne a napísala som ich vedľa seba. Až keď boli na papieri, som si uvedomila, čo z toho vzniklo.

mircalla
21. júl 2019

No toto sama za seba. Boli sme dnes v Bionic Xshpere v Samorine, asi to niektore poznate - velky sportovy komplex plus hotel. Ked sme prechadzali cez hotel a hladali sme znacenie kade mame ist smer von z hotela na ihrisko, inym smerom bola sipka Pavilon zralokov. Hovorim si, hmmm tu bude nejake akvarium alebo co. Sla som sa spytat na recepciu, ci su v cene ihriska aj zraloky alebo sa to plati zvlast, recepcna dost udivene - nie, e to su izby, tak sa ta cast hotela vola, mame tu aj rozne ine pavilony.

A to ani nie som blondina.

martina2ve
21. júl 2019

Prihoda so susedmi: bola som vyniest smeti, stretla som ( vecne) pripiteho suseda a tak sme sa pozdravili... jak som isla spat k brane pozeram na neho a otocil sa smerom k ulici/ chodniku kde opodial stali dalsie dve starsie panicky...(radius mna , suseda a tych paniciek bol cca 5-10metrov) sused podgurazeny alkoholom natiahol ruku smerom k panickam a zakricalna plnu hubu : LUDÉ.... VY STE SVINE jedna pani skoro spadla na zadok ked to pocula... chvila ticha a pokracoval NENAKŔMILI... ja som skoro zomrela od smiechu... smejem sa natom doteraz..

denae
9. aug 2019

@maminuska dostala som sa len po "čau Chrchel" a odtiaľ ďalej pre slzy v očiach a kŕče od smiechu až po nejakých piatich minútach😂😂😂

cacianka
16. sep 2019

moja mama zadriemala na gauči, hoci som hrkotala pri umývaní riadu, len ju zrazu počujem že šuchoce a sadá si a hned zadrela : do riti aj z nechtáma, ani šušne si nemôžem vyšpárať". skoro som hrniec rozbila a skoro som si cvrkla...
( nechty zodraté od práce v záhrade a od spánku na chrbte sa jej trochu soplíky prisušili )

sleepyo
16. sep 2019

Sli sme s mamou okolo dvoch bezcov, ktori mali na trickach zozadu na krizoch napisane Finisher (bezali okolo nas). A moja mamca: co to znamena finisher - konecnik? 😅😅😅 perfektna logika podla mna 🙂

adriana2109
16. sep 2019

Moja mama : ako pošlem embodži? (Emodži) alebo hľadala som na džogle (Google) 😂😂😂

shilla23
16. sep 2019

Moj otec sa vzdy snazil byt vtipny.. mala som 21rokov a bola som sesternici na svadbe a jej drahy tam mal plny stol kamaratov.. bola som akurat slobodna po tazkom rozchode a moj drahy otec ma zobral za plece pristavil sa pri stole plnom mladych chlanov a zahlasil .."NEBOJ SA VERONKA AJ TEBE TU MOZNO NEJAKEHO UHONIME " .. chalani do vybuchu ja cervena ako paradajka v psovej riti by som sa radsej videla 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

maminuska
16. sep 2019

Môj otec má 72 rokov , ja 44 ale :
vediem dcéru na atletiku kde predtým bol on s ňou ... a on mi do telefonu , musíš ju doviest až trénerke a povedať , som mama Romanky Mrkvičkovej , volám sa Jana Mrkvičková , tu je telefon na mňa, to si napíš na papierik to čislo a daj jej ho do ruky ale do pravej , lebo ľavou by to mohla stratiť. Zober Romane tričko na prezlečenie a nejakú mikinu , vonku už je podvečer chladno. Aj sebe zober sveter , nejaký teplý a dlhý , troška si pribrala , nech ti rit zakryje. Pozor , je tam 50 tka a ked odbočuješ pozri sa doľava a doprava . Zvládneš to ? 🙂.
Tak ja neviem , myslíte že som v 44 rokoch schopná 10 ročnú dcéru zaviesť na atletiku 🙂😅

cacianka
16. sep 2019

@maminuska - nie si, si na priepustku z Cajly, nesvojprávna, dementná a na hlave kýbel....
nevieš ako sa voláš a ani že ti je zima.....
prepáč až mi zabehlo , obedujem

mircalla
16. sep 2019

@maminuska Moj otec je to iste - mysli si, ze jedine on ma minimum organizacneho talentu.

maminuska
16. sep 2019

@cacianka
@mircalla ja toto mám celý život, už to ani neregistrujem , viem že iný nebude, je to bývalý vojak a ešte k tomu s vysokou hodnosťou , tak celý život ho všetci poslúchali , tak si myslí že to tak bude stále 🙂 . Inak je to vcelku dobrý človek a dobrý starý otec, len tá neustála kontrola a organizovanie.

laguna28
16. sep 2019

@evelyn226 😂😂😂😂😂

ajsha123
16. sep 2019

@maminuska no, musíš uznať, že na 72 mu to stále dobre myslí 😀 Lepšie, ako nejaká diagnóza