Perly našich rodičov
Ahojte... Toto bude asi pre tých mladších, ale možno, že aj tí starší budú mať čo napísať z dectva alebo ešte zo súčastnosti... 🙂 Sú perly naších detičiek,naších mužov, no a čo kebyže sú aj perly naších rodičov? Tak teda píšte...Dúfam, že napíše aspoň jeden z vás 😂😂 Pozrite aj na moje ďalšie diskusie , aj tam môžete písať 🙂 💙
Dceru som mala velmi neskoro, a hoci vyzeram o dost mladsie, vek uz neoklames. Raz som bola pre malu do skolky a ked som stale pri dverach do triedy a cakala na malu a pocujem jedneho chlapceka: Prisla pre teba babka. Zalial ma pot a hovorim si, tak uz je to tu. Pruser. Nasledne som sa otocila a za mnou asi 60-rocna pani prisla pre nejeke dieta, takze to patrilo jej. Sa mi ulavilo, ze som unikla...
O 2 mesiace na to, ked som to najmenej cakala som bola v jednom salatovom bufete vo firme a baba, co tam robila salaty strasne ukecana (take male pivo, o 30 kil takzsia ako ja asi 20 rokov): Dlho ste tu neboli....blabla bla...Ja ze veru nie...Ale zato Vas vidam s kocikom rano tu chodit do skolky - to je Vasa vnucka? Tak uz som to schytala a pochopila som, ze som fakt stara🙂
Nuz dlho mi trvalo, kym som sla opat na salat..
Naši dávali na bazoš inzeráty (teda ja som im ich tam dávala lebo oni nevedia) a stále nariekali, že sa im nikto na ne neozyva 😀 raz som bola pri nich a im volalo nejaké neznáme číslo a oni: “bože zas mi nejaké číslo vyvoláva, tento tyzden už asi piate, kašlem na nich nedviham” 🤦♀️😂
Tak už vieme preto sa im nikto “neozyva” 😂
@maminuska 🤦🤦
Moji chlapci boli na varovke u babky - mojej mamy a ked som prisla pre nich, referovala co robili a hovori: "boli dobri, len chvilu sa bili o hentoho "beethovena" ( v kute lezal plysovy batman)
Mala teraz tancuje na taku pesnicku na youtube vola sa taekwondo čita tejkvondo. Bola u nas mama a mala uz bola unavena a mrncala a moja mama hovori: pust jej to hokajdo nech si zatancuje😂😂😂
@laura_222 apropo.... Hokaidó- hláska môjho otca po víkende u nás a my Hokaidó polievku krémovú a aj guacamole z avokada ako dobky pri TV. Mame SKOMOLIL A referoval že jedol zelené - ČIČMEJDO 😀😱
@malinoismum 😂😂👌
Volam mame ako robi velkonocneho baranca. Bez rozdielu receptu debata ide vzdy tymto stylom:
Prosim ta, ako sa robis baranca na velku noc?
Mama: Ved jednoducho
🙄
Mama: No, das muku, mlieko, vajicka, sol ....
A kolko tej muky?
Mama: od oka
🙄
Mama: Boze Janka, tak co ti poviem, 2 salky
A ktore salky?
Mama: ved stale tie iste
Nebyvam doma 18 rokov, neviem ake pouzivas salky
Mama: No ja neviem, ci mas take doma
😅 😅 A to je moment kedy na recept rezignujem. Od nej vyludrit recept - nemozne.
Nedávno som bola u našich a s mamou som sa rozprávala o susedovi, hovorila som jej ze mu tak stále niekto chodí atď. a ona na to ze "jebali ho myši" 🙈🙈 kašli už naňho"to ako to vtedy povedala tak sa na tom vždy bavím..
@kittykat22 presne ako moja mama, ta vsetko od oka 😂😂, ale niekedy sa jej od oka aj nieco nepodari a potom vychvaluje moje podla receptu. Pyta moj recept, dam jej, ale vzdy ju upozornujem, ze sa jej to podari len vtedy, ked pojde podla receptu a nie podla jej oka...
Volam s mamou a ta mi hovori "Stretla som tetu Kočičkovú, tak ťa nechala pozdravovať" Rozmýšlam .... Kočičková? A mama "No veď vieš, teta Kočičková zo školky, robila tam kuchárku" 😅 Baby ja jediné čo si z tej školky pamatám je budova 😂
Moja mama je strasne neporiadna, vsetko robi hrrr a hruba sila. Napriklad vytrhla par zasuviek, co odtial tahala kabel, znicila PC, nakolko ho prenasla tak, ze ho drzi len za monitor (taky tazky dost) a urvala tie panty (este nevinnym hlasom, ze nevie, ako to je mozne, ze sa to uvolnilo). Ale uplna topka. Moj otec je alergicky na to, ked ucpe odpad a robi to dost casto. Najlepsie je, ze v dreze mame take to sitko na zachytavanie spiny a zvyskov potravin (urcite poznate), a mne sa vzdy paci ako mama co sa tam zachyti potom preklopi a pretlaci cez tu dierku....otca isiel slak trafit, ked ju nacapal
Alebo dalsia pre pamatnikov ala moja mama. Volam mame, a ta mi hovori. Janka idem z pohrebu, zomrel ujo Jablonka. Pytam sa jej, ktory ujo Jablonka. A mama: No ved vies ktory, byval pri zvonici, ked si mala 5 rokov tak ti na jarmoku kupil medovnik lebo si revala ako tur .... Tak som sa zacala smiat a hovorim ... faaaaakt? 😅 Ako baby, nemam pojem aky jarmok, aky pan Jablonka a vobec ani paru, o com hovori moja mama 😂
Moj dedo bol dobra dusa ale trochu skupa. A tak ked mu vyhorela ziarovka odlozil ju spat do skatulky na skatulku napisal: VADNÁ a poctivo odlozil do skrinky. Mal ich tam pozehnane 🙂
Otec zas skoro hodinu kruzil na parkovisku pred bankou. Ked sme sa ho pytali kde bol tak dlho rozhorcoval sa ze vsetky miesta boli oznacene VISITORS a on nechape co to za firma ze skupila vsetky parkovacie miesta pred bankou 😁
Ja som inak raz zaprela samu seba. Stale som na zastavke, bolo to na vyske...Vsimla som si tam jednu babu z gympla, s ktorou som sa trochu poznala, ale fakt som sa s nou nechcela vobec bavit. Cely cas na mna neisto pozerala, az pristupila blizsie: Nie si ty nahodou Katarina N.....ova. A ja s kamennou tvarou: Nie, nie som.
Mama bola u nas na navsteve a mali sme fakt super zakusky ponukla som jej ku kave zjedla jeden a fakt jej chutil tak si dala aj dalsi. Po tom druhom uz odfukuje a hovori no tak mi bolo treba ten zakusok ako psovi brzdy😂😂😂😂🤦🏻♀️
Mojej bývalej , už nebohej svokre , ktorá robila sestričku u zubára sa stávalo na zastávke zas že prišiel ku nej nejaký pacient , a začal jej ukazovať ktorý zub ju boli , otvoril ústa dokorán a ukazoval jej ho , prstami roztiahnuté ústa
Ked som mala asi 33 som sla s mamou na plavaren (este si pamatam, ze v Malackach to bolo). Pytam si 2 listky a pani za okienkom - Jeden zlaveny???...Ja polichotene: Ale to haaaadam nie....Pani zabila: Ja som myslela dochodcovsky (akoze pre mamu)
Keď som bola v puberte, snažila som sa presvedčiť mamu, že evolučná teória neprotirečí učeniu Cirkvi. No nepochodila som, mama debatu zavŕšila legendárnym výrokom: "No tak ty môžeš byť z opice, ale ja nie som!"
moja ma a má 66 rokov , išla do mesta s kamarátkou a dala si normálny svetrík a sukňu presne dĺžkou na kolená , vysoké topánky, troška sa primaľovala , primerane veku . Otcovi sa to nepáčilo - zrejme trocha žiarlil- tak je vraví že by sa mala vo svojom veku zamyslieť ako chodí oblečená a na veci že bude baliť iných mužov už nemyslieť , že veď také veci už má predsa za sebou ( ako sex ) ... a ona mu na to že jasné , veď ti to pripomeniem keď ma budeš večer otravovať a niečo chcieť. A ja u nich a popíjam kávu .
ked som cakala prveho syna, tak som "trosku" viac pribrala...az vyse 30kil. Ked som sa postavila na vahu na konci tehu a vazila cez 100 kil, tak som uz radsej sa prestala vazit. Na to moja mama zaperlila..." Boooze, ved ty si velka ako Sovietsky Zvaz"😂
Keď som bola puberťáčka, chodila som práve na strednú a dosť fičal prípravok Oxi na akné (neviem, či to ešte existuje). Akné som nemala, ale preventívne som si kúpila aspoň čistiacu vodu Oxi.
Večer na mňa mama kričí hore do izby, že je večera.
Kričím jej naspäť: "Ideeem, len si dám Oxi na ksicht."
Mama že: "Čo robíš?"
Ja: "Dám si len Oxi na ksicht!"
Mama: "No pre mňa za mňa si daj aj oriť na riť a poď jesť!" 😃
Raz mi nechutilo jesť a len tak som hrabala vidličkou v tanieri. Môj dedko že: Jedz, mrvíš sa v tom jak študent v prirodzení 😂

@ajsha123 on ešte stále aj pracuje a ešte aj chce, ako povedal tak do 75 rokov. A nie je to manuálna práca, zodpovednosť ako hrom a hlava mu frčí , ťahá ešte aj nočné .