Perzské mačiatko - rady ohľadom starostlivosti
Dobrý deň mám doma perzsku mačičku ...ako mačičku mám prvý krát v živote. 😂 Mohli by ste mi poradiť ohľadom starostlivosti , kedy ju mám ísť odčervit a atď ... Ďakujem za odpovede a poprosím vás blbé poznámky si odpustite...😁😊
@zuzana1zuzana je to mačička ona už bola odcervena . Ja som ju kúpila od takého pána ktorému sa narodili mačiatka ten mi vravel že je už len teda neviem či mám ísť ešte raz. Bola narodená 13.3
A granulky jej dávam royal Canin pre mačiatka 😏
@milena866 to je zlatúšik🌺
@zuzudrnda tento ma take čertikovské uši😻
@anonym_autor v prvom rade toaleta+podstielka+specilopatka ideálne čistiť po každom raze ináč sa vyspini v byte..denne cesat speci kefou,denne vysávať chlpy,nedávať mlieko keď tak mačacie,raz za3m strihať pazuriky,prip čistiť uši..zaočkovať odblsit,odcervit,nekupat často.
Konzerv je plno ,mačkám týždeň chuti to potom zas nie tak nekupujte dopredu veľa.nie každá ľúbi surové maso,naša napr kuracie nechce ani pečienky nič moc .prístup k vode aj keď mačky pijú malo .dáku hračku+peliesok..rýchlo si zvyknete,nech vám robí radosť👍😉
@anonym_autor

@milena866 no neviem, odkiaľ (z akého prostredia) mačiatko pochádza, ale odčerviť ihneď, taktiež zákládné očkovania, aj keď bude v byte... veterinár všetko poradí, je to mačka či kocúrik a ako je staré mačiatko?