icon

Pes 2 dni vracia

mark455
3. máj 2023

Zdravim moj pes vracia uz druhy den dneska iba sliny vcera vecer a dnes rano a vcera som daval tabletky na odcervenenie ma asi 20 kg dal som 2 co mam robit? Mam ist k veterinarovi?

rebrambora
3. máj 2023

Zavolaj veterinarovi a opytaj sa.

cocolino234
3. máj 2023

@mark455 nerozumiem, prečo je jednoduchšie vygoogliť modrykonik.sk miesto tel. č. svojho veterinára. Chudáčik, veď musí mať bolesti. Hneď zavolať veterinárovi a opýtať sa ako postupovať či je potrebná návšteva, veď za telefonát si účtovať nebude.

mima1608
3. máj 2023

Ja by som to nepodceňovala. Mohol niečo zožrať a dostať otravu, keď to neprechádza. Určite okamžite ísť za veterinárom.

noami12
3. máj 2023

@mark455 namiesto písania tu už si mal dávno kontaktovať veterinára. Zakial nieje neskoro !!!

anjelicek26
3. máj 2023

Preco davas dalsie tabletky na odcervenie, ked ti pes zvracia a nezniesol uz prvu davku? Zbal ho a smer veterinar a zober obal tych liekov, co si mu dal.

melanta
3. máj 2023

Odobrať psa a nedovoliť mať deti. Čo iné s ľuďmi, ktorí nechajú živého tvora 2 dni trápiť a namiesto lekára riešia problém na MK a ešte mu dávajú ďalšie dávky lieku, z ktorého zrejme zvracia.

elzusa
3. máj 2023

Mohol si len podráždiť žalúdok napr. z tých odč. tbl, ale môže to byť aj niečo vážne. To posúdi len veterinár. Ten psík sám k doktorovi nepôjde, je to tvoja povinnosť. Tak prosím ťa choď. Všeobecne . pri zvracaní treba diétu, ryžový odvar max., môže aj čierne uhlie. Ale po dvoch dňoch to už vidím na veterinára. To je už dosť dlhá doba. Treba psíkovi pomôcť.

noami12
3. máj 2023

@mark455 bol si u toho veterinára už dúfam, čo povedal ?

mark455
autor
3. máj 2023

@noami12 psik sa polepšil nevracia zacal aj jest je mu dobre pravdepodobne niečo zjedol😀

mark455
autor
3. máj 2023

@melanta pane bože🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ šak keby sa psik trapil zeby iba spinkal a ani nechodil ale on vracal a hned potom bežal a nic mu nebolo inak by som znim bežal hneď.

madeline1
3. máj 2023

@mark455 ano chod hned rano...preco si daval dve tablety? ani velkemu psovi sa nedavaju dve, nie to 20kg...inak, teraz je aj sezona kliestov, bolo v spravach, ze vela psov sa uz takto nakazilo a prejavuje sa to zvracanim a odmietanim stravy...co najskor k veterinarovi, ak zvracia dva dni nie he to sranda...a co sa tyka stravy, nedavaj mu teraz nicoho vela a len granule, nie konzervu, pripadne, ak je zvyknuty i na ludsku stravu, tak suchsie pecivo a mozes mu davat vychladnuty zaludocny caj, bud don namacaj pecivo alebo granule, alebo ak bude chlipat, nech to pije, pripadne mu mozes tento vychladeny caj davat do papulky injekcnou striekackou...snaz sa ho liecit a utekaj s nim aj k zverolekarovi...