Pes a strojček na vlasy pre ľudí.
Ahojte,
mozno hlupa otazka ale.... 🙈
Svokra ma psa maltezaka, uz riadne zachlpateneho, kedze je uz velmi starucka a nestara sa o psikovu srst.
Napadla ma len taka otazka, ze ci by sa nedal psik ostrihat aj normalnym holiacim strojcekom s nasadami?
Nemame moznost pozicat na psika strojcek a salony su pozatvarane a pocuvat o tom ako ho jej mame dat ostrihat ked nechape ze vsetko je zatvorene je uz tiez na nervy ked to vola 2x za den... 😎 🙄
Súhlas s
@karhu ľudské sú dosť slabé... Alebo skus kde to nebude moc vidno 😉😉 možno zobere keď viac x prejdeš po tom istom mieste 🤷♀️
Ja si sama striham psa a ked som uzivala ludsky strojcek tak sa pes bal.. kupila som psi strojcek a pekne drzi.. tak neviem ci zvuk strojceka znie inak alebo lepsie striha a "nesklbe"
@maya_zilina prosim pekne, kde a za kolko sa podarilo kupit ten psi strojcek?? mali totiz v lildi a vraj je to aj tak slabe..
@maya_zilina ja tiež sama striham.. 👌👌
@karhu ja mam Moser pred 9rokmi stal 120e.
Za 9 r som mu raz nože menila len.. Super mašina.
V pohode striham tym aj civavu aj maltezaka a aj ludi. Musis mat ale dobre noze. Odporucam najprv ostrihat noznicami dlhsiu srst a potom strojcekom. Snad ti maltezak neodkusne ruky 😉
@lienocka258 ja mám psíka maltezačika a nie, nestrihaj ho s normalnym strojcekom. Mohla by si mu tym uskodit, predsa len, strojček pre psy je úplne iný..... aspon moja rada 🙂
my yorkshira strihame tiež s normálnym a ide :D bez problémov a pes len tak postáva, takže ho to isto ani nebolí
Prosim ta nestrihaj ho. Toto je psik, ktoreho ostrihali majitelia, lebo im to podavalo ruky. Pouzili ludsky strojcek, proti smeru rastu srsti. Psik sa z toho nedostal. Srst mu nerastie, upchali sa mu pory a vzhladom na to, ze nema kozu chranenu srstou, zacala mu hrubnut- slonia pokozka....
Radsej zober hreben a psika poriadne uces. Maltezaky, pokial maju dlhsiu srst, si vyzaduju kazdodenne cesanie, aby si sa vyhla dredom a zamotaniu.
Salony budu co chvila otvorene, vydrz to, skody co spravis kvoli 2 tyzdnom ziadny salon uz nemusi napravit....
@sofistikovana123 ahoj, podarilo sa nejak zachranit srst? Mne ostrihali psa v salone, je to vonkajsi pes mojich rodicov, mal hustu podsadu 13 rokov, teraz mu rastie srst na max polke tela, uplne paperie a ma totalne hole mapy

bezny strojcek je na psiu srst slaby, neda to - mam skusenost😀
ALE, kedze maltezak nema podsadu - len vlas, TEORETICKY by to slo...pripadne ho ostrihaj noznicami