icon

Pes bez vôdzky

20. júl 2023

Zdravim. Ako by ste riešili situáciu psa bez vôdzky. Ako jedna sa o malé plemeno, úplne drobný pes nejaká zmeska .. niečo veľkosťou ako Yorkshire, viem že mne ako dospelej osobe neublíži .. je veľmi agresívny, majitelia ho nechajú pred domom voľne behať. Útočí do každého kto ide okolo. Na dohovor nereagujú. O mňa nejde ale o môjho syna, nakoľko už bol raz napadnutý psom a má traumu. Dosť sa boji a nerozlišuje veľkosť psa .. proste vidí že malý agresor beží tak ma paniku. Myslíte že keby zavolám na nich MP a nahlásim psa bez vôdzky nevysmeju má za takého prerasteného potkana. Zase kopať do neho nechcem no, veď keby do neho kopnem tak mu rebrá zlomim

Strana
z2
poppy22
20. júl 2023

no,ja som volala na mp kvoli volne pohybujucemu sa pitbullovi,dokonca som bola aj osobne-a s prepacenim len ma nasrali a mali iba kopu kecov,ale ani sa neunuvali...vsak ho natoc na mobil,kazdy den aspon tyzden,v rozne casy,idealne aj ked ide skakat na tvoje dieta-a s tym az chod na mp..ale maj aj mena a bydlisko majitelov..inak to nema cenu,nebudu sa namahat,obzvlast ked je teplo...mozno toho psa majitelia ani prihlaseneho nemaju,tak aspon pokutu mozu dostat,ked nic ine...nebud zla na psa,on len odraza povahu svojich sprostych majitelov...ked nic nepomoze,skus sa s nim spriatelit,potom nebude stale na teba stekat ani skakat po vas-psi su podstatne inteligentnejsi nez vacsina ludi...

nenne27
20. júl 2023

@azzflo dobre vychovany pes nemusi byt vzdy vizitkou dobreho psickara.videla som vychovanych psov ktorych vychovavali bitkou.ja som mala vlciaka super poslusneho a teraz mam cuvaca ktory ma vycvik ale poslucha len ked chce. ( je este stena dufam ze sa to zlepsi) tymto ta ale vobec ako dobreho psickara nespochybnujem, hovorim vseobecne

elmivelmi
21. júl 2023

@gejb a co s nim urobi policia?Radaej psa nastrasit slzakom ako ma ublizit dietatu pre pana,jana.ATen slzak mu co asi urobi?Inak bolo raz v novinach ze majitelka mala psa a donjo skocil druhy a ako ich chcela od seba odstrcit jej vlasny pes ju pohryzol,lenze ona dostala besnoru .Cize to uhryznutie psom
nieje bezpecne vobec toboz pre male dieta.Radaej psa nastrasit,ako riskovat zdravie dietata.A tieto krpate nepodarky su agresivne aj ja chodim k niekomu co ma doma taketo krpate stvorenie a je agresivny do kolegyne aj skocil.Ludia si myslia ze ked je to maly ze je bezpecny?Prave naopak tieto nepodarky su protivnejsie a viacej skakaju.

elmivelmi
21. júl 2023

Ja by som oktrm MP aj osa bud sa nanho zahnalanpalicou alebo ako olo spominane ten slzak,nech sa pes i a neskrirka navokol.Pretoze MP asi aj tak nic nezmoze.Ale ten slzak je nalepsie riesenie,prioadne podobny sorej,nieco co zaberie.

roja01
21. júl 2023

@elmivelmi, preco si po napisani prispevku tento po sebe neprecitas a neopravis ho? Ved pre chyby nie je rozumiet textu.

Strana
z2