icon

Pes verzus mačka

zdena1990
25. mar 2022

Na terase mám taký starší gauč ale večne na ňom vylihuju pes aj mačky neexistuje niečo čím ho zastriekat aby ich to proste odpudzovalo alebo ako na ne.... Nebavíma stále odháňať a my si nemáme ani kde sadnúť ďakujem

0silvia0
25. mar 2022

@zdena1990 ja dávam na kreslo, v ktorom sa rochnia dve mačky fitloptu😍
Blbé je, že to treba dávať tam a späť.

zdena1990
autor
25. mar 2022

@0silvia0 nevytlacia nezničia ju nezhodia?

0silvia0
25. mar 2022

@zdena1990 nie, nie, keď tam vidia veľký predmet, ani tam nejdú, boja sa ho. Ale môžeš tam dať čokoľvek iné, čo ťa tam nebude vizuálne až tak rušiť.

bashee
25. mar 2022

Raz som citala ze macky nemaju rady vonu pomarancov. Ked bol nas pes stena a kym mal parazity tak som pouzivala tento sprej v byte - nadherne vonia ako pomarance s hrebickami. Myslim ze aj priamo na psa sa to moze aplikovat, je to nato urcene. Plus aj na predmety a pod. Je to prirodne takze v pohode nezavadne a navyse top vona. 🙂 no a nasho ta vona odpudzovala, ked citil, ze tym je nieco nastriekane tak sa tomu miestu vyhol. https://royalpets.sk/tropiclean-antiparazitny-s...

diamond007
25. mar 2022

@zdena1990 a keď tam položia igelitku alebo krhlu?

zdena1990
autor
25. mar 2022

@diamond007 to neviem neskúšala som vyskúšame

diamond007
25. mar 2022

@zdena1990 mne to zaberá. Kde vidia väčšiu vec tak tam neľahnu. Samozrejme nie deky či podsedaky.

majlo1234
25. mar 2022

Nam nezabera nic, nasa macka si sadne este aj na mna ked tam sedim. Jedine, co zabralo, bolo kupit jej vlastne kreslo😀a potom zacala zas chodit na jedalenske stolicky😀proste s mackami je to bieda spolunazivat, sa citis furt ako na navsteve u nich😀 a po novom zabera dieta, len ho vidi, a uz sa prace.