Pestúnka v akcii
napíšte svoj názor
Je to z roku 2007...aj minulá časť bola. Chýba mi nejaký návrat v roku 2012 do tých rodín...malo by to omnoho väčší význam celé.
@yukki
ver tomu, ze kdyz to neukazuji, vedi proc..protoze to nefunguje..jen na tu chvili...nekdy mi prijde ze je to vsechno zinscenovane..prehnane..protoze to jsou pripady (mluvim o italskych pripadech) ze jsou neskutecne a za normalnich okolnosti by je socialka sebrala, zvlaste takto zverejnene 🤐
Tieto casti co teraz opakuju-to tu uz bolo,presne ako pise
@yukki tiez by ma zaujimalo ako to po tych par rôčkoch zvládajú.Vtedy som videla tusim vsetky casti...viem,ze este bude o jednom dievcati co robi tiez obrovske naprieky a aj v cukrarni vybuchne a naschval hodi pohar o zem-vsak sranda 😅 😔
Samozrejme-vina je v rodičoch.Je tazke si to priznat,no najtazsie je podla mna vychova vlastneho dietata.Cudzie by sme vychovali rychlo a spravne..aj vsetko naucili...no pri vlastnom to uz je o inom.
Tu by si zasluzili vyprask jedine rodicia a bohuzial pestunka, ktora je v rodine taky kratky cas ako je 1 den predsa nemoze pomoct. Maximalne naviest na spravnu cestu, ale tieto rodinu potrebuju dlhodobu odbornu pomoc.
@mabella like za to, že tie rodiny potrebujú dlhodobú pomoc. A nik z nás nevie...nevidí, čo sa dialo pred rozvodom, čo bolo dievčatku ke´d bolo-a ako dlho bolo samé v nemocnici, aké zákroky a bolesti a strachy prežívalo ponechané samo na seba.....z čoho ten jej nepokoj, strach.. pramení
mna by dost zaujimalo, ako sa tie deti citia, ked si tento program pozru ich spoluziaci, susedia... tej nalepky sa asi tak lahko nezbavia. 😒
Ja neviem, mam z toho zmiesane pocity. Na jednej strane dobre, ze sa mozu ukazat nejake efektivne vychovne tahy, na druhej strane, mi to pride divne, vystavovat tam vlastne decka a vlastnu neschopnost ich ukocirovat...
vždy je všetko o výchove od základu. A to o výchove oboch rodičov, nie jeden tak a druhý tak a keď sa zavrú dvere tak sú to len hádky alebo trápne ticho. Tieto relácie, ako pestúnka, zámena manželiek a podobne sú viac menej o peniazoch ako o pomoci. Je to show, treba to urobiť zaujímavejšie, aby to malo sledovanosť. A ten kto sa tam prihlásil a bol ochotný urobiť aj to čo pravda nebola, dostal peniaze. Keď sú teraz tie decká už staršie a náhodou to v telke zhliadli, tak sa buď hanbia ako pes, alebo majú z toho ohromnú srandu. Poviem rovno, ak by som ako matka zlyhala pri výchove a moje deti by robili to čo robia tie v tej telke, tak moje prvé kroky by viedli k psychologičke a pedagogickom poradcovi a nie sa trieskala do telky.
To opakuj útie staré časti, ktoré boli neviem kedy.
A myslím si, že rovnako ako väčšina iných relácií ,,zo života obyčajných ľudí" ako je Súdna sieň, Zámena manželiek, Farma, nejako predtočené, majú scenáre, a doplnili si tam protagonisti nejaké veci, aby to bolo zaujímavejšie.
prosím vás,nevidela som pestunku zo štvrtka,achcela by som si ju velmi pozrieť.kde sa to dá pozrieť.nemám nič predplatene.
@ematko29 jedna mamina tu minule ponukala meno gawin heslo olinka ze ona to uz nevyuzije, je to platne do 15.1... tak este si to stihnes pozriet tu http://voyo.markiza.sk/relacie/8357-pestunka
Zázraky na počkanie sa nedejú. Je to len celé zostrihané tak, že najprv ukážu to dieťa len vtedy ked je zlé a zrazu po zásahu pestúnky zostrihajú len vtedy ked je dobré. samozrejme, že ked je pestúnka, tak tá sa snaží dieťa aj unaviť, má nabitý program, takže je to možno lepšie.
Ale nič to podľa mňa nevyrieši, keby vyriešilo, dávali by aj návraty.
co hovorite na vcerajsi diel? mne to pride cele divne ... zobrali deti na vylet a vzdor u 6 rocneho dietata je fuc? 😀
aj ja som si pozrela vcerajsi diel pestunky a velmi ma zarazila reakcie pestunky na vrieskajuce a vzdorujuce dieta: ak sa neupokojis, pojdes pod studenu sprchu....myslela som si, ze taketo vyhrazne vety "fundovane" pestunky z ust nikdy nevypustia....
Pozeram dnes druhu cast, ale nevychadzam z udivu...ta matka ani jeden jediny krat toho maleho neobjala, nepritulila, v jednom kuse bojovala a odhanala ho od seba...v tom prichadza pestunka a povie..."oblejte ho vodou" 😕 😕 😕