icon

Pestúnka v akcii

nika82
10. jan 2013

napíšte svoj názor

fidka79
Odpoveď bola odstránená
cawes
10. jan 2013

Ak myslis tu relaciu co bola teraz v tv, tak tej malej by som hlavu u riti utrhla

yukki
10. jan 2013

Je to z roku 2007...aj minulá časť bola. Chýba mi nejaký návrat v roku 2012 do tých rodín...malo by to omnoho väčší význam celé.

irriss
10. jan 2013

@fidka79
Presne touto kritikou, kterou jsi popsala TVporad,- bych popsala ja ten zdejsi v Italii.. 😠

iviatko
10. jan 2013

@cawes preco tej malej? ked bude tvoj syn toto robit, jemu hlavu odtrhnes? nie nahodou sebe? je to len vychova co vidis...

irriss
10. jan 2013

@yukki
Tady obcas nejaky navrat je(byl)..ale zjistili, ze yden s pestounkou nepomohl na dele nez tyden-dva... 😒
takze se uz moc nevraceji...zjistili, ze to nema vyznam

yukki
10. jan 2013

@irriss no veď to, to by som chcela vedieť...čo je s tými deťmi dnes, ako prospievajú v škole, ako ich zvláda rodina...aj s tými z minulej časti.

nika82
autor
10. jan 2013

@cawes ano to co bolo v Tv

irriss
10. jan 2013

@yukki
ver tomu, ze kdyz to neukazuji, vedi proc..protoze to nefunguje..jen na tu chvili...nekdy mi prijde ze je to vsechno zinscenovane..prehnane..protoze to jsou pripady (mluvim o italskych pripadech) ze jsou neskutecne a za normalnich okolnosti by je socialka sebrala, zvlaste takto zverejnene 🤐

nela82
10. jan 2013

Tieto casti co teraz opakuju-to tu uz bolo,presne ako pise
@yukki tiez by ma zaujimalo ako to po tych par rôčkoch zvládajú.Vtedy som videla tusim vsetky casti...viem,ze este bude o jednom dievcati co robi tiez obrovske naprieky a aj v cukrarni vybuchne a naschval hodi pohar o zem-vsak sranda 😅 😔
Samozrejme-vina je v rodičoch.Je tazke si to priznat,no najtazsie je podla mna vychova vlastneho dietata.Cudzie by sme vychovali rychlo a spravne..aj vsetko naucili...no pri vlastnom to uz je o inom.

mabella
10. jan 2013

Tu by si zasluzili vyprask jedine rodicia a bohuzial pestunka, ktora je v rodine taky kratky cas ako je 1 den predsa nemoze pomoct. Maximalne naviest na spravnu cestu, ale tieto rodinu potrebuju dlhodobu odbornu pomoc.

yukki
10. jan 2013

@mabella like za to, že tie rodiny potrebujú dlhodobú pomoc. A nik z nás nevie...nevidí, čo sa dialo pred rozvodom, čo bolo dievčatku ke´d bolo-a ako dlho bolo samé v nemocnici, aké zákroky a bolesti a strachy prežívalo ponechané samo na seba.....z čoho ten jej nepokoj, strach.. pramení

irriss
10. jan 2013

@yukki devcatko bylo samo v nemocnici?' 😅

yukki
10. jan 2013

@irriss ta tak na začiatku čosi vraveli, že malá bola dlho v nemocnici ako malá....

cawes
10. jan 2013

@iviatko jasne ze to je len vychova ale pochybujem ze matka jej ukazovala fuckera, atd. Deti vela nachytaju v skole a v kolektivoch. Takze asi tak

hradnapani
10. jan 2013

mna by dost zaujimalo, ako sa tie deti citia, ked si tento program pozru ich spoluziaci, susedia... tej nalepky sa asi tak lahko nezbavia. 😒
Ja neviem, mam z toho zmiesane pocity. Na jednej strane dobre, ze sa mozu ukazat nejake efektivne vychovne tahy, na druhej strane, mi to pride divne, vystavovat tam vlastne decka a vlastnu neschopnost ich ukocirovat...

mabella
10. jan 2013

@hradnapani my to vieme, ale ta matka si to vobec neuvedomuje.

iviatko
10. jan 2013

@cawes ano nachytaju, ale treba im to vysvetlit...my vobec nenadavame, syn prisiel domov s nadavkou, netusil, co to znamena, vysvetlili sme si a klud, az sa hanbil chudato 🙂 takze tak.

maruska24
11. jan 2013

vždy je všetko o výchove od základu. A to o výchove oboch rodičov, nie jeden tak a druhý tak a keď sa zavrú dvere tak sú to len hádky alebo trápne ticho. Tieto relácie, ako pestúnka, zámena manželiek a podobne sú viac menej o peniazoch ako o pomoci. Je to show, treba to urobiť zaujímavejšie, aby to malo sledovanosť. A ten kto sa tam prihlásil a bol ochotný urobiť aj to čo pravda nebola, dostal peniaze. Keď sú teraz tie decká už staršie a náhodou to v telke zhliadli, tak sa buď hanbia ako pes, alebo majú z toho ohromnú srandu. Poviem rovno, ak by som ako matka zlyhala pri výchove a moje deti by robili to čo robia tie v tej telke, tak moje prvé kroky by viedli k psychologičke a pedagogickom poradcovi a nie sa trieskala do telky.

lussy23
11. jan 2013

To opakuj útie staré časti, ktoré boli neviem kedy.
A myslím si, že rovnako ako väčšina iných relácií ,,zo života obyčajných ľudí" ako je Súdna sieň, Zámena manželiek, Farma, nejako predtočené, majú scenáre, a doplnili si tam protagonisti nejaké veci, aby to bolo zaujímavejšie.

ematko29
12. jan 2013

prosím vás,nevidela som pestunku zo štvrtka,achcela by som si ju velmi pozrieť.kde sa to dá pozrieť.nemám nič predplatene.

nika82
autor
13. jan 2013

@ematko29 jedna mamina tu minule ponukala meno gawin heslo olinka ze ona to uz nevyuzije, je to platne do 15.1... tak este si to stihnes pozriet tu http://voyo.markiza.sk/relacie/8357-pestunka

dada1212
13. jan 2013

Zázraky na počkanie sa nedejú. Je to len celé zostrihané tak, že najprv ukážu to dieťa len vtedy ked je zlé a zrazu po zásahu pestúnky zostrihajú len vtedy ked je dobré. samozrejme, že ked je pestúnka, tak tá sa snaží dieťa aj unaviť, má nabitý program, takže je to možno lepšie.
Ale nič to podľa mňa nevyrieši, keby vyriešilo, dávali by aj návraty.

ematko29
13. jan 2013

@nika82 dakujem pekne

ematko29
13. jan 2013

@nika82 už som si to pozrela.hm dosť sila,horšie ako moje tak sme ešte v poho 😀 ato som si myslela ako sme na tom zle.Hlavne som si uvedomila,že ked snimi trávim viacej času tak sú aj poslušnejšie 🙂

abbie
25. jan 2013

co hovorite na vcerajsi diel? mne to pride cele divne ... zobrali deti na vylet a vzdor u 6 rocneho dietata je fuc? 😀

zuzana315
25. jan 2013

aj ja som si pozrela vcerajsi diel pestunky a velmi ma zarazila reakcie pestunky na vrieskajuce a vzdorujuce dieta: ak sa neupokojis, pojdes pod studenu sprchu....myslela som si, ze taketo vyhrazne vety "fundovane" pestunky z ust nikdy nevypustia....

katecameron
25. jan 2013

nepozerala som ale dnes je repríza tak sa chystam

bashka
31. jan 2013

Zeny, tie pestunky do basy podla mna, toto je co uz dnes...konec 😝 😝 😝

bashka
31. jan 2013

Pozeram dnes druhu cast, ale nevychadzam z udivu...ta matka ani jeden jediny krat toho maleho neobjala, nepritulila, v jednom kuse bojovala a odhanala ho od seba...v tom prichadza pestunka a povie..."oblejte ho vodou" 😕 😕 😕