Peter Pellegrini priznal, že možno pôjdu do koalície so Smerom
Pozerali ste dnes Na telo? Co si o tom myslite? Nie ze by som mu doteraz verila,ze by to nespravil, ale povedat to takto jasne ma aj tak sokovalo. Je mi z toho jeho sebavedomeho usmevu a z jeho falose zle.
Však to je dávno známa vec
Tomuto sa niekto cuduje? 🙈🙈🙈
A čo je na tom akože “šokantne”????
Rozdelili sa aby sa v tejto situacii spojili a boli este silnejsi…..
sak to musi aj slepy vidiet (bez urazky voci ludom so zrakovym postihnutim).
A s kým akože má ísť do vlády? S PS ? So SaS?
Vie to od začiatku, sú dohodnutí. Inak by už Fico dávno vytiahol jeho sexuálnu orientáciu. Alebo by ju vytiahol Kollar… sú dohodnuti
No mna veru prekvapilo to jeho dnesne sebavedomie a povysenecky usmev.On sa na toho Simecku ani nepozrel,ako s takym s prepacenim hovnom s nim jednal.On je strasne falosny a povysenecky clovek.
@januska12323 presne tak...
On nie, že by nešiel, on musí ísť.
@walentina7 ale jeho potrebujú aj PS aj Smer, ide o to že ideologicky má oveľa bližšie k Smeru...skrátka zatiaľ podľa prieskumov pravdepodobne nikto nezlozi vládu bez Hlasu
A s kým iným má akože ísť? S PS a SAS, aby Šimečkova do očí bijúca neschopnosť v kombinácii so Sulíkovou záľubou rozbíjať vládu zaistili, že o 2 roky pôjdeme zas k urnám?
@goodidea Ano,presne tak to je.Preto bolo pre mna ozaj ako v divadle sledovat ako tato jeho klucova pozicia ukazuje jeho arogantnu povysenecku tvar.Skyval ju 4 roky a hral sa na chrumkaveho,skromneho.Teraz ukazuje kto v skutocnosti je.
Usmieval sa tam ako pripeceny, jeden arogantny nadradeny narcis. Sice s tremou ale Simecka bol v diskusii slusny a rozvazny, hoci PS volit nebudem ale je mi urcite sympatickejsi ako henten falosny profesionalny brat.
@iv007 Absolutne suhlasim.Jeden arogantny nadradeny narcis s povyseneckym usmevom.
Ale no, hadam si mu cely ten cas neverila, ze mu jeho luxusny zivot financuje sestra 😆
Nerobme unáhlené závery, uvidíme po voľbách, ktovie ako by dopadla vláda Hlas - PS..ale asi by to zas skončilo padom vlady
@seahorse27 🤣👍🏻
Ja sa cudujem, ze sa niekto cuduje. Ved toto je tak priehladna politika, ze viac ani nemoze byt.
Nevidela som diskusiu a súhlasím, že Hlas je len prezlečený Smer, ale platí, že starý Smer je lepší ako nový Smer a že Hlas sa hodnotovo (ak sa také slovo pri nich dá použiť) podobá na starý Smer- je proeurópsky, nie je fašistický, nie je súčasťou ruskej dezinfoscény. Pelle vie, že on bude s veľkou pravdepodobnosťou rozhodovať o tom, kto bude premiérom a vie, že jeho voliči sú bližšie k Smeru ako k ostatným stranám, takže rád ich osloví myšlienkou koalície Smer- Hlas. Na druhú stranu, vkladám veľké nádeje do stretnutia so Scholzom, ktorý určite mal zopár dobrých argumentov. Pelle nechce byť ako súčasný Smer, ale chce si získať voličov súčasného Smeru.
Pelle je had neverím mu ani slovo ! Tak ako nadávajú má matovica že mal samcu a premrhal ju tak isto aj pelle už bol premiérom a čo urobil ….
Vsak ho Smer vychoval ,takze ma tam smeracke tahy a hlavne falosne brrrr
A co ta prekvapuje?urcite pojdu,Fico mu ponukne premiera a Fico bude kandidovat na prezidenta…moj pohlad a cakala som to
Prosím ťa, Pelle sa skúšal prikláňať k pravici, len kým mu nezačali klesať percentá. Potom zrazu otočil..
A to je volaka novinka? Snáď si niekto nemyslel, že nepôjde keď bude ,,musieť,, 😄
@ibajaanikiny Ja by som povedala, že opačne Fico bude premier a Pellegrinimu už aj teraz v jednom prieskume dávali viac percent ľudia ako Korčokovi, takže by mohol uspieť ako prezident - a budú obaja spokojní. V politike niekedy niečo aj musí urobiť, ale on zvykne na každom mieste vystupovať slušne.
@ibajaanikiny A kto bude volit fica za prezidenta?Myslis ze ejdna porazka mu nestacila uz?

Akurát len potvrdil čo všetci vedia.