Pigmentové fľaky na tvári- ako ich odstrániť?
Ahojte babenky..trápi vás niečo podobné a nemôžete sa toho zbaviť?? Mám jeden flak na tvári na lícnej kosti, je dosť tmavý a dosť maličkých fliačikov, ktoré mi ostali po akné..a toto leto som zistila, že sa mi vytvárajú aj nad hornou perou akoby tiež pigmentové škvrny ☹ 😒 .
Píšte skúsenosti, rady a hlavne niečo, čo by pomohlo 😉
*Prosím vás, nemáte tento krém niekto?
Prosím vás nemáte niekto možnosť zohnať mi tento krém alebo predať
Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď 🍀
Ahojte. Idem si kúpiť krém expigment 4%
Ak máte niekto záujem, dajte vedieť. Kúpila by som viac kusov. Cena bude okolo 15€. Budem ich mat o týždeň
@marfusaklimca ..frakcny laser jedine, vsetko istatne boli vyhodene peniaze.
@mirka2405 ahoj
No v tej dobe, to bolo pred 16 rokmi mi veľmi pomohol krém zo Syncare. Bol drahý, ešte vtedy neboli eurá a stál okolo 600 korún. Predávali ho jedine v kozmetických salónoch. Natierala som si pigmentovú škvrnu tým krémom, naozaj poctivo. A po cca mesiaci sa odlupla.
Akoby tá tmavá časť kože odpadla.
Chvalabohu pod ňou bola normalma pokožka.
Na hornej pere tiež odozneli pigmentové fľaky.
Ale ako som písala, to bolo pred 16 rokmi, pigmentové škvrny na tvári som nemala dôvod odvtedy riešiť, našťastie sa mi na tvári viac ani jedna neobjavila.
To už mám teda 50 rôčkov a takýmto nepríjemným škvrnám moja pleť zdatne odoláva, a to vieme, že zmeny na pokožke a aj pigmentové fľaky sú v tomto veku normálne prejavy.
Ma niekto na predaj krem pigmanorm?
Ahojte, ak by vedel niekto zohnať Pigmanorm creme, prosím info do správy. Vďaka
Prosím Vás aktuálne niekto vie zohnať /predať Pigmanorm?
@marfusaklimca mne pomohol tento krém

Ahojte, mám na predaj krém na odstránenie pigmentových škvŕn zo zahraničia, napíšte mi do IP