icon

Pigmentové fľaky na tvári- ako ich odstrániť?

marfusaklimca
19. jún 2008

Ahojte babenky..trápi vás niečo podobné a nemôžete sa toho zbaviť?? Mám jeden flak na tvári na lícnej kosti, je dosť tmavý a dosť maličkých fliačikov, ktoré mi ostali po akné..a toto leto som zistila, že sa mi vytvárajú aj nad hornou perou akoby tiež pigmentové škvrny ☹ 😒 .
Píšte skúsenosti, rady a hlavne niečo, čo by pomohlo 😉

Strana
z15
martinkaarastik
5. mar 2024

Ahojte, mám na predaj krém na odstránenie pigmentových škvŕn zo zahraničia, napíšte mi do IP

frzeiovn
19. apr 2024

*Prosím vás, nemáte tento krém niekto?

akdar88
8. aug 2024

Prosím vás nemáte niekto možnosť zohnať mi tento krém alebo predať
Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď 🍀

katka708
9. aug 2024

Ahojte. Idem si kúpiť krém expigment 4%
Ak máte niekto záujem, dajte vedieť. Kúpila by som viac kusov. Cena bude okolo 15€. Budem ich mat o týždeň

mirka2405
9. aug 2024

@marfusaklimca ..frakcny laser jedine, vsetko istatne boli vyhodene peniaze.

marfusaklimca
autor
9. aug 2024

@mirka2405 ahoj
No v tej dobe, to bolo pred 16 rokmi mi veľmi pomohol krém zo Syncare. Bol drahý, ešte vtedy neboli eurá a stál okolo 600 korún. Predávali ho jedine v kozmetických salónoch. Natierala som si pigmentovú škvrnu tým krémom, naozaj poctivo. A po cca mesiaci sa odlupla.
Akoby tá tmavá časť kože odpadla.
Chvalabohu pod ňou bola normalma pokožka.
Na hornej pere tiež odozneli pigmentové fľaky.
Ale ako som písala, to bolo pred 16 rokmi, pigmentové škvrny na tvári som nemala dôvod odvtedy riešiť, našťastie sa mi na tvári viac ani jedna neobjavila.
To už mám teda 50 rôčkov a takýmto nepríjemným škvrnám moja pleť zdatne odoláva, a to vieme, že zmeny na pokožke a aj pigmentové fľaky sú v tomto veku normálne prejavy.

sccarlet
Autor odpoveď zmazal
sccarlet
11. aug 2024

@mirka2405 aj ten bude znamenať vyhodené peniaze až sa opäť "ocitneš" na slnku (aj s faktorom na tvári), postupne ho slnko opäť vyťahá...

mirka2405
11. aug 2024

@sccarlet ..absolvovane pred10 r., odvtedy bezne chodim na slnko, takisto aj k moru a ani jedna sa nevratila….hypotezy si treba nechat pre seba a pridavat realne skusenosti😉

lucina13
1. sep 2024

Ma niekto na predaj krem pigmanorm?

vanilia85
9. sep 2024

@lucina13 aj ja zháňam ak dakto ma

margotka_ja
10. okt 2024

Ahojte, ak by vedel niekto zohnať Pigmanorm creme, prosím info do správy. Vďaka

vejka85
31. mar 2025

Prosím Vás aktuálne niekto vie zohnať /predať Pigmanorm?

lilian183
31. mar 2025

@marfusaklimca mne pomohol tento krém

monny222
Odpoveď bola odstránená
Strana
z15