Pijete kávu aj keď dojčíte?
Pijete kávu aj keď vaše bábo dojčíte?
prvé mesiace nie.. vtedy som pila len bezkofeinovú.. ale postupne som skúsila ráno nesku s mliečkom, a teraz už v pohode aj na obed.. malá na ňu vôbec nereaguje.. našťastie.. 😉
@berusaa ano pijem, a bolo obdobie kedy som pila aj tri kavičky. TEraz to obmedzujem kvôli mojmu refluxu. Do mliečka sa ti dostane minimum z toho čo zješ, preto sa nejako extra netreba v ničom obmedzovať... Moj vôbec nereaguje na nič čo zjem ani na kavu ani na žiadne alergeny, proste na nič
ja som si dávala raz za den s mliečkom a nič sa nestalo🙂ked som si dala kavu tak k nej horalku a nell vždy zakopkala asi jej to chutilo🙂
ja pijem, ale pre istotu iba bezkofeínovú, pretože mám malého nespavca a nechcem riskovať. Nieje v tom skoro žiadny rozdiel a keď mám chuť, môžem si ju dať aj o 10 večer 😉 . Raz som to porušila, dala som si late ale nebadala som žiadne zmeny na malej, aj tak nespala 😀 😀 .
aj ja pijem kavu. pila som aj v tehotenstve aj pri dojceni. maly spinka ukazkovo. ale preistotu pijem uplne slabucku. na velky hrncek si davam jednu lyzicku nescafe sensacione a pijavam ju so susenou smotanou. a pijem tak 2-3 denne .
ano, aj ked ja som vzdy pila taku kakavkoidnu kavu, aj ked som nekojila, teda slabu, s cukrom a mliekom...🙂 ale hrncek normalnej kavy denne podla mna mozes v poho..nemyslim "hustu" silnu zalievanu samozrejme🙂
pijem caro, alebo špaldovú kávu, s kofeinom len výnimočne hoci som nepozorovala na malom zmeny.
určite si to musí každá mamička odsledovať. Ja som nemohla zo začiatku piť ani bezkofeínovú, pretože malú pálila záha. Musela som ju nosiť len vo zvislej polohe, zaspávala mi hlavičkou na ramene a po odgrgnutí strašne plakala. Keď som prestala piť kávu, tak to prestalo. Kofeínovú som tiež raz mala a nespala mi skoro celú noc..oči otvorené akokeby mala "redbull"..TAkže som pila len caro. Ale posledný mesiac už pijem bezkofeínovú a už je to v pohode.
myslím že jedna káva neuškodí, no ja som tiež nepila...
a nemyslite si niektore že ak date deco mlieka do kavy že vam to ten kofein ,, vynuluje ,, či ako...je jedno či tam daš malu 10ml smotanku alebo deco mlieka, množstvo kavy snad rovnake nie?či ho zaleješ 30 ml ako presičko či 150 ml....ako velku kavu
Zo začiatku som nepila, teraz už pár mesiacov pijem, ale slabú, dve denne..

ano pijem pravidelne 1kávu rano, zo zaciatku asi 2mes som pila bezkofeinovu ale teraz už normalnu kofeinovu s mliekom a obcas poobede kapucinko,malý mi cez den moc nespi ci ju pijem alebo nie,