Písali ste si denník?
Ahojte😄, mi tak napadlo…písali ste si ako mladšie denníčky? A keď áno, koľko vám to vydržalo? Máte ich aj doteraz? Ja som si síce písala denníčky ako malá, no už ich asi nemám. Momentálne si však píšem už druhý denník od mojich 17tich, mám 22 a dúfam, že mi to vydrží ešte dlho aby som si v budúcnosti mohla prečítať, čo všetko som zažila a cítila😃
@wolf_ svoj dennicek zverejnený celému svetu? Toto fakt porovnavas s denníkom? 🤔
@anonym_autor skvelý nápad! Pis si, hoc by si niekedy aj rok nic nenapísala...
Niekedy budeš písať častejšie, niekedy raz za čas, ale o par rokov bude aj to ,,raz za čas" veľmi vzácne
Nikdy som si nepisala dennik. Nemam rada zasah do sukromia a predstava,ze niekto cita moje myslienky,to ma vzdy odradilo od pisania dennika.
Áno, písala som si dennik, naposledy keď som mala 20rokov.. mám ho odložený na tajnom mieste, je mi blbé ho vyhodiť, ale aj blbé čítať.. bola som mlada a sklamaná láskou, tak to tam tak vyzerá.. neskôr nastúpili skutočne a veľké starosti a tak som s tým pisanim prestala..
@anonym_autor Ja som si roky pisala, skoncila som na VS. Potom este boli nejake obdobia, ked som pisala. Ale pravdu povediac mam problem sa k tomu vracat, pamatam si, ako som sa v ktorom obdobi citila a nechce sa mi to znova citat, ked uz som niekde inde.
Raz som sa ale v starych dennikoch hrabala. Totizto mna od ZS bavila matematika a pamatala som si, ze pocas SS som sa asi 2 roky snazila vyriesit jednu rovnicu ktoru som nasla v nejakej slovenskej zbierke. Neslo mi to, ale riadne dlho som to skusala zo vsetkych stran. Obcas som si nejaky pokrok alebo novu reformulaciu zapisala do dennika. Potom uz po 30ke vzdelana v matematike som si na to spomenula a isla som sa pozriet do dennikov, co to presne bolo. Tak v podstate to bol.jeden z milionovych problemov, ktore doteraz nikto nevyriesil :D Tak ale snaha bola 🙂
@anonym_autor ja som ako mala písala rozprávky a nedávno som to našla u rodičov. Prekvapilo ma to riadne lebo boli naozaj dobre myslím že dnes by som už také nevymyslela.
@anonym_autor ano, od cca 14r a ani neviem dokedy, mozno do 24r. Pred par rokmi som ich nasla a spalila.
@anonym_autor Pisala som si cca od 11tich do 25. Mám ich doma 5 a som rada, že ich mám ☺️
Ešte len budem.....v dôchodku budem pîsať do knihy Babička spomínaj.Ľutujem,ze moji rodicia do tych kníh nenapisali viac.
Písala, presne v tom veku prvých frajerov, ale po tom čo ho moja mama našla, otvorila a robila si zo mňa v podľa nej vhodných mometoch srandu, som prestala.