Plačkovej štýlová oslava
Baby ta Zuza je tak nadherna zena na tej oslave bola nadherna.Zamna klobuk dolu pred nou vie co chce a za tym si ide👍.
@gypsomilka 🤣 koment dna toto… ci ako😂 jemine, dala si to paradne. 👏🏻
Dakujem autorke za temu, super som sa pobavila. 😘
@jazzy03 treba trosku adrenalinu😀
A kde si ju teda videla? Ved sa chceme pozriet aj my.
A kde si ju teda videla? Ved sa chceme pozriet aj my.
@natalka13 novy cas 😀
Jaaaj, Novy cas...
Ale vies ze su to upravene fotky? Na tych upravenych sa aj mne paci ale ked ju odfotia zblizka ini ludia alebo video s nou tocia, nie je pekna. Videla si ju nazivo? Potom treba hodnotit. Upravit sa da vsetko
No nesledujem ju,ale musela som nakuknut tu krasu. Hned 1link ako dostala najvacsiu tortu na Slovensku. Len skoda ,ze aj ta je fejkova. Ale tak pre jednoduche to uplne staci
Jaaaj, Novy cas...
@viestta co napise novy cas,to musi byt na milion pravda. Nečteš,nevíš
@viestta co napise novy cas,to musi byt na milion pravda. Nečteš,nevíš
@gypsomilka vsak toto, necitam tie spravne media, ostanem sprosta
@viestta to mi ani nehovor,ze necitas novy cas? To vaaaazne? Tak rano,budu mat novinky isto
No a na to všetko si zarobila čestným spôsobom 😂 tie braky co predáva a prebaluje lacné veci s bohvieakym pôvodom...sa čudujem ľuďom čo to kupujú. Ale vlastne vies co? Je velmi šikovná, lebo nasla spôsob ako zarobiť na hlúposti ľudí a darí sa jej to
No a na to všetko si zarobila čestným spôsobom 😂 tie braky co predáva a prebaluje lacné veci s bohvieakym pôvodom...sa čudujem ľuďom čo to kupujú. Ale vlastne vies co? Je velmi šikovná, lebo nasla spôsob ako zarobiť na hlúposti ľudí a darí sa jej to
@janka_23 keby len na hluposti ludi ale aj na nestasti
@viestta nemam instagram ani facebook som len na konovi len nechapem ako niektore zeny dokazu byt ako osy .Vela krat si radsej rozmyslim ci sa pridam do diskusie lebo z niekym sa dotahovat mi zato nestoji.
Coze mi uslo? Oslava a ŇEJAKA celebRIŤA? Noze daj foto nech sa dovzdelam😁
Coze mi uslo? Oslava a ŇEJAKA celebRIŤA? Noze daj foto nech sa dovzdelam😁
@jurly ta ozembuchova. isto postovala zase aperol pohar
@jurly ta ozembuchova. isto postovala zase aperol pohar
@balerina2025 kokos ozembuchova? 😅
@balerina2025 kokos ozembuchova? 😅
@jurly ja uz inac ako ozempik volat nemozem, je to ozembuch.
@viestta
čítať bulvár a hlavne mat prehľad o "hviezdickach" tvorí základ inteligencie, si nevedela? 😉
@jurly ja uz inac ako ozempik volat nemozem, je to ozembuch.
@natalka13
@balerina2025 damy dakujem, uz v klude mozem skonat. Uz len toto mi chybalo ku stastiu
@natalka13
@balerina2025 damy dakujem, uz v klude mozem skonat. Uz len toto mi chybalo ku stastiu
@jurly nuz , ja dnes budem mat asi sen ako ma nahana votrelec
Videla som dnes homosexuálny pár ,chlapov a takí chrumkavi boli,fest zlatí
Tak strašne si stojíš za svojím názorom, že ho píšeš ako anonym, aby nikto nevedel, že je to tvoj názor 🫣 kľudne kupuj od nej tie drahé šmejdy a prispievaj jej na jej fejk život 🥰
Tak veru, 40 ma len raz, treba to poriadne oslavit.
@natalka13
no kristušát... tiez som pozrela tu oslavu, ja nesledujem nikoho, tam bola este ok. Ale tu na obrázku vyzerá akoby sa ten zákrok nepodaril.
Mas aj foto pred plastika mi?
Ľudia si takto nechajú dohovoriť tvar, ved to berie osobnosť.
@svetlonos myslis taku so starym nosom dvojitou bradou a starymi 🐐🐐?
Je to isto plny net.
Zaujat vie iba ustami ako dlaždič, a predajom kapucina za 12eur so zlatou paradou na pene. Ale kym ludia kupuju....

No nesledujem ju,ale musela som nakuknut tu krasu. Hned 1link ako dostala najvacsiu tortu na Slovensku. Len skoda ,ze aj ta je fejkova. Ale tak pre jednoduche to uplne staci