Plánujete návštevu koncertu roku 2024?
Chystáte sa tento rok na festival alebo lepší (drahy) koncert? Ak áno dajte neske tipy. Nemyslim koncert typu ZUŠ a detské predstavenie v škôlke😉
Baby a tie lístky na Coldplay boli hneď také drahé alebo to až teraz keď je ich menej stoja 400, 500, 600 eur?
Ja som bola na Coldplay v Prahe v 2012 to stali lístky okolo stovky, ale bol to neskutočný zážitok a veľmi by som chcela ísť znovu
@yvanielka 80 na statie, a ja som vo viedni platila 183 za jeden (dobre miesto na sedenie) a v Budapesti 144.
A to som tie z viedne predavala za 250e 1ks (povodne 183) a baba mi pisala ze dakuje ze sa ju nesnazim osklbat 😀 ze ludom hrabe s tymi cenami.
Ale.tie ceny, za ktore sapredavaju, su totalne ustrelene...
@enusamt aj ja idem ale do Košíc, keďže som z KE. Bola som aj v Prahe a poviem super zážitok 😍
sem sa pripnem ✌️ale ja nie som zrovna festivalový typ čiže u nás poskromne. minulý rok sme boli na Pink, tento mám kúpené na prvý koncert Elánu 🙂 rada by som niekedy zašla na Rihannu a Eminema, ale to by museli prísť oni ku mne a nie ja cestovať niekam 😀 čiže BA alebo Wien, ostatné je ďaleko 😂
@janulik2008 uvazovala som o BA, ale vyhrala Ostrava. Nakolko nas to vyjde o 100 eur lacnejsie na listkoch, a statie v predu 🤩
A aspon to spojime s praktickostou a zamenime si tam na poslednu chvilu neplatne bankovky 😀
@michmich podarili sa ti kupit listky? To bol este vacsi masaker ako coldplay
@janulik2008 ráta sa vsetko 😉
Ja idem v decembri na Havesi teraz spustili predaj lístkov v KE a BA.
@michmich toto si ani neviem predstaviť ako si kupila listky… myslim vážne, nedáš nám neznalým neake tipy prosim?
U nás tento rok na jar Traktor a Rammstein, v lete Topfest a fest v Jihlave a na jeseň 2x Kabát 😁
Už nie, minulý rok ma sklamal depeche mode keď to porovnám par rokov dozadu co tu boli,,,, mňa to ani nejak už neláka nachodila som sa za mlada keď som robila v takom prostredí ako brigádnička,, pár krát som bola na zahraničných ale proste keď to porovnám z našimi ako som sa zabavila a zážitky s nimi to boli najlepšie časy 🥰
Divokej Bill s Čechomorom to je pre mňa nezabudnuteľné 🤷♀️🥰
@enusamt vieš čo ale aj ceny išli riadne hore. Čo sme boli v 2019 som dala 90€ a to sme sedeli vpredu v druhom rade som tento rok by dala za sedenie "na tribúne" takže šlo cca 200€ len tak 🫣 ale prispela som aj útulku no 😁
@queen_mary Dcére sa to podarilo nejako podozrivo lahko. 😅 To je jej zivotny sen takze bola dobre pripravena 😃
@zeldia Vies co, kupovala to dcera. Ona ju počúva od mala takze mala vela nacitaneho co robit aby sa jej podarilo kúpiť listky. A islo to na pocudovanie lahsie ako v Amerike. Tam je asi vacsi osial. Ona sa prihlasila najprv do viacerých okolitých statov. Takze mala viacej kodov ale hned prva Viedeň sa jej podarila. Stranku refresovala na viacerych zariadeniach - mobil, PC, notebook este pred zacatim. A zda sa mi, ze tu zacali trochu skor ako bol cas stanoveny. Bola na cakacke v miestnosti, ked sa dostala na rad tak bez nejakeho rozmyslania brala listky. Pri plateni ju vyhodilo lebo nebol limit na karte v takej vyske nastaveny 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Takze mi este volala, to sme riešili. Vyhodilo ju asi z tej miestnosti medzitym ale podarilo sa jej aj tak dostať listok nakoniec 😃
Bol to celkom adrenalín a asi velke šťastie. Dalsi adrenalin bol potom kupit ubytovanie hned v ten den vo Viedni 😆 Skoro vsetko vypredane...
Ešte jedna otázka do pléna: aké to je na after párty? Čo si pod tým mám predstaviť? Nikdy som také drahe listky nemala, pochváľte sa ak niekto bol😉 Dakujem.

Lord of the dance 🤩 do Ostravy