Plánujete návštevu koncertu roku 2024?
Chystáte sa tento rok na festival alebo lepší (drahy) koncert? Ak áno dajte neske tipy. Nemyslim koncert typu ZUŠ a detské predstavenie v škôlke😉
Baby a tie lístky na Coldplay boli hneď také drahé alebo to až teraz keď je ich menej stoja 400, 500, 600 eur?
Ja som bola na Coldplay v Prahe v 2012 to stali lístky okolo stovky, ale bol to neskutočný zážitok a veľmi by som chcela ísť znovu
@yvanielka 80 na statie, a ja som vo viedni platila 183 za jeden (dobre miesto na sedenie) a v Budapesti 144.
A to som tie z viedne predavala za 250e 1ks (povodne 183) a baba mi pisala ze dakuje ze sa ju nesnazim osklbat 😀 ze ludom hrabe s tymi cenami.
Ale.tie ceny, za ktore sapredavaju, su totalne ustrelene...
30 seconds to Mars
Ja idem na Lord of the dance ale to sa asi neráta 😁😉
@enusamt aj ja idem ale do Košíc, keďže som z KE. Bola som aj v Prahe a poviem super zážitok 😍
Coldplay, Sting, Kabat.. zatial… urcite este nieco pribudne
sem sa pripnem ✌️ale ja nie som zrovna festivalový typ čiže u nás poskromne. minulý rok sme boli na Pink, tento mám kúpené na prvý koncert Elánu 🙂 rada by som niekedy zašla na Rihannu a Eminema, ale to by museli prísť oni ku mne a nie ja cestovať niekam 😀 čiže BA alebo Wien, ostatné je ďaleko 😂
@janulik2008 uvazovala som o BA, ale vyhrala Ostrava. Nakolko nas to vyjde o 100 eur lacnejsie na listkoch, a statie v predu 🤩
A aspon to spojime s praktickostou a zamenime si tam na poslednu chvilu neplatne bankovky 😀
Taylor Swift vo Viedni
@michmich podarili sa ti kupit listky? To bol este vacsi masaker ako coldplay
@janulik2008 ráta sa vsetko 😉
Ja idem v decembri na Havesi teraz spustili predaj lístkov v KE a BA.
@michmich toto si ani neviem predstaviť ako si kupila listky… myslim vážne, nedáš nám neznalým neake tipy prosim?
Sting, DJ Bobo, Kabát 🙂
U nás tento rok na jar Traktor a Rammstein, v lete Topfest a fest v Jihlave a na jeseň 2x Kabát 😁
Rammstein Praha 🖤 a Topfest.
Taylor Swift v Londyne
Už nie, minulý rok ma sklamal depeche mode keď to porovnám par rokov dozadu co tu boli,,,, mňa to ani nejak už neláka nachodila som sa za mlada keď som robila v takom prostredí ako brigádnička,, pár krát som bola na zahraničných ale proste keď to porovnám z našimi ako som sa zabavila a zážitky s nimi to boli najlepšie časy 🥰
Divokej Bill s Čechomorom to je pre mňa nezabudnuteľné 🤷♀️🥰
@enusamt vieš čo ale aj ceny išli riadne hore. Čo sme boli v 2019 som dala 90€ a to sme sedeli vpredu v druhom rade som tento rok by dala za sedenie "na tribúne" takže šlo cca 200€ len tak 🫣 ale prispela som aj útulku no 😁
@queen_mary Dcére sa to podarilo nejako podozrivo lahko. 😅 To je jej zivotny sen takze bola dobre pripravena 😃
@zeldia Vies co, kupovala to dcera. Ona ju počúva od mala takze mala vela nacitaneho co robit aby sa jej podarilo kúpiť listky. A islo to na pocudovanie lahsie ako v Amerike. Tam je asi vacsi osial. Ona sa prihlasila najprv do viacerých okolitých statov. Takze mala viacej kodov ale hned prva Viedeň sa jej podarila. Stranku refresovala na viacerych zariadeniach - mobil, PC, notebook este pred zacatim. A zda sa mi, ze tu zacali trochu skor ako bol cas stanoveny. Bola na cakacke v miestnosti, ked sa dostala na rad tak bez nejakeho rozmyslania brala listky. Pri plateni ju vyhodilo lebo nebol limit na karte v takej vyske nastaveny 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Takze mi este volala, to sme riešili. Vyhodilo ju asi z tej miestnosti medzitym ale podarilo sa jej aj tak dostať listok nakoniec 😃
Bol to celkom adrenalín a asi velke šťastie. Dalsi adrenalin bol potom kupit ubytovanie hned v ten den vo Viedni 😆 Skoro vsetko vypredane...
@michmich tqk podobne ako na coldplay. Mlada sikulka.
Ešte jedna otázka do pléna: aké to je na after párty? Čo si pod tým mám predstaviť? Nikdy som také drahe listky nemala, pochváľte sa ak niekto bol😉 Dakujem.
Ed sheeran , Hradec 🙂 a čakáme čo vystreli na Lovestreame…
@vela02 tipujem niekto, kto tu v okoli koncertuje v lete..
Netuším ešte, neviem ani aké budú 😅 ja väčšinou pozerám ponuku až v marci

Lord of the dance 🤩 do Ostravy