Plastická operácia - redukcia prsníkov

8. júl 2020

Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti. Moj problém je taky, že mam celkovo dosť veľké prsia a vplyvom gravitácie si asi viete predstaviť ako to vyzerá. Veľmi ťažko sa mi zhanaju aj podprdy v obchodoch. Brucho a pas mam celkovo chudý ale ked to prekryje toto tak potom to vyzera zle. Cítim sa nekomfortne, neviem zohnať ani spravne plavky keďže spodok by mi stačil S-M ale vrch neviem absolútne zohnať. Rozmýšľam preto nad operáciou. Pôvodne som rozmýšľala len na redukcii prsníkov spojenou s tvarovanim.Začínam však rozmýšľať aj nad vložením implantátov, aby to vydržalo a vyzeralo dlhšie krásne. Zatiaľ som však nebola tehotná a plánujem samozrejme mat babo za pár rokov. Bojím sa toho, že ked si dam spraviť len redukciu po kojeni sa to opäť vrati do pôvodného stavu a ja budem musieť operáciu absolvovať opäť. Chcem sa spýtať teda, či máte niektorá skúsenosti s jednou alebo druhou možnosťou ešte pred tehotenstvom a ako to bolo počas kojenia, pripadne v akom veku ste takúto operáciu absolvovali . Samozrejme viem, že by som mala všetky takéto veci preberať s doktorom, ale chcem sa najskôr spýtať žien, ktoré s tým majú osobnú skúsenosť.

pukanec123
8. júl 2020

Ak redukciu, tak určite počkať po tehotenstve, lebo sa to vráti. Prsníky sa po pôrode nalejú + následne kojenie, mne išli ku dnu a to som ich mala vážne malé.
Ak chceš aj implantáty, tak tie môžeš aj pred tehotenstvom, ale v tom prípade sa odporúča dať pod žľazu, a nemala by si otehotnieť najbližší rok aby to nezmenilo tvar.
Ale nerozumiem, keď píšeš, že máš dosť veľké svoje a robí ti to aj problém, tak prečo si chceš dať implantáty? Veď logicky to ich potom budeš mat enormne veľké.
Čiže podľa mna jedine riešenie redukcia, buď sa rozhodnúť medzi tým dať si to teraz s tým, že možno to po tehotenstve bude treba zopakovat, alebo počkať po deťoch.

autor
8. júl 2020

@pukanec123 Ohľadom tych implantátov - prsníky sa zmensia, čiže sa z nich vysaje tuk a následne sa aplikuju implantáty. Čiže prsia by sa zmenšili, ale zároveň sa vložia aj implantáty pre tvar. Samozrjeme prsia nechcem implantatmi zväčšiť.

airaw
8. júl 2020

ja som bola na modelacii (nie redukcii) este pred detmi, aj po detoch su prsia pekne, nezvacsili sa velmi pocas tehotenstva ani pocas priberania a chudnutia, som spokojna

banu01
8. júl 2020

Aj ja som chcela redukciu a implantaty vlozit doktor ma hned stopol ze naco ze implantaty si davaju zeny ktore nemaju velku zlazu...a po rokoch ich musia vymienat

autor
8. júl 2020

@airaw a môžem sa spýtať aka bola veľkosť prsníkov (pripadne podprsenky) ďakujem

airaw
8. júl 2020

85G som nosievala a teraz mam 80D

autor
8. júl 2020

@airaw ďakujem.

kuzelna
19. júl 2020

@airaw môžem sa opýtať, koľko stojí taká modelacia?