Platí zákaz vstupu do kina do 18 rokov?
Ahojte, neviete že či v každom kine platí zákon, že na filmy neprístupné do 18 rokov, podľa zákona, nepúštajú 15 ročné deti a pýtajú občianský preukaz? Alebo vo Vašom meste je to inak?
Lebo syn, by chcel isť na film od 18, no neviem či ho pustia
Ďakujeeem za vase odpovede 😊
@presyteny_20002 A hlavne ze je to je slovensky film, na Slovensku od 18 a v cesku od 15😂😂booze nechapeem
@presyteny_20002 aj ten druhy film je dobre vymysleni ze od 18 booze 😂
A na film Vrana tiez nepustaju niekde to je od 15 niekde od 18 akoze nechapeem
@presyteny_20002 alebo aj na romolusa ci co to je...
Manžela a dcéru nepustili na Wolwerina, išiel to risknut aj keď bol oznam lebo povedal ze v TV sú väčšie prasačiny a blbosti cez deň ako je toto v kine
@zuzulka558 a v Bratislave boli v kine?
@presyteny_20002 tak miki nie je vhodný film pre 15 ročne dieta. S tým by si mala mať problém aj ty
@presyteny_20002 s kamošmi v HC keď sme tam bývali ako študenti 😉 decka tam chceli ísť spolu no otočili ich ze ani doprovod
@zuzulka558 aha. Ale aj vlny by mali byt podla mna od 18
@presyteny_20002 ale na hlavu v TV je iný hnus
@zuzulka558 presneee a v kine sa idu hrat na nevien co za to ze to ministerstvo kultury schvalilo 😂
@presyteny_20002 aj tak ta kontrola tam chodi neviem kedy raz za rok mozno
@presyteny_20002 v zv 17 ročná Miki film nič nepýtali.
@presyteny_20002 syn bol minulý týždeň na Votelca v inom meste s mužom. Tiež išli s tým,že buď alebo..a tam jedine pustili. Inde nikde čo je od 18r.už ani s doprovodom dospelej osoby. Aspoň čo si oni zisťovali.
@ninusa221 ok dakujem za infooo. V niektorych nepytaju ale pubertaci to robia najcastejsie tak, ked je vela kinosal, ze si kupia film na nejaky od 12 a idu do kinosali kde je film od 18 lebo si to prespekuluju 😂😂odpadnem z nich 😂😂 lebo pri kinosalach uz nikdo nestoji
@presyteny_20002 ano aj moji chceli ísť na Votrelca do Čiech ak by ho nepustili tu u nás.
@cukroska no mi to skusime tak ze si kupime listky na iny film a pojdeme na ten Od 18 a kinosala je vzdy napisana na stranke podla toho na ktory film ideme a nikto to nezisti lebo pri kinosale nikto uz nestoji lebo to nekotroluju. Dole odkontroluju a potom na hocijaky film
@presyteny_20002 u nás stoja a načítavaju lístky ale stala tam taká mladá baba neslo jej to naskenovať celá sa triasla ja som už tá 17 ročná už dobre že nie dnu v sále sedela kým daky chlap nezakričal že musíte počkať kým vám lístky naskenuju naspäť. Skoro ma aj v riti pichlo 😂 ale v pohode prešla. Vymaľovala sa poriadne , vyobliekala a bolo😂
@cukroska a to boli v meste na slovensku teda kde konkretne??? Prepacte ze som zvedava aj my by sme tak asi isli..
@ninusa221 👍👍👍👍
@presyteny_20002 Do kina nepustia,ale na Ryrmusa či iných raperov kde slovo to nadávka tam môže aj malé žaby 🙈
@cukroska presneee👍👍👍👍
@presyteny_20002 Áno na Votrelca v Rs.
@cukroska asi aj my pojdeme tak... Alebo to urobime tak ze si kupime na iny film od 12 lebo pri kinosalach to uz nekontroluju len dole pri vchodoch
@presyteny_20002 Oni si to dopredu zistili a ku podivu pustili bez problémov. Bolo to vlastne predminulý štvrtok tuším. Ale viem,že si to zisťovali dlho a mali v pláne kvôli tomu aj do Čiech.
@cukroska lebo v kine to je iny zazitok ako doma pri telke
@presyteny_20002 držím palce. Tak je to už na hlavu a hlavne také filmy načo sa tešili. Tak kino je kino.Moji sú veľký filmový fanúšikovia
@cukroska aj moji su tiez. tak to urobime tak. A pacil sa im film???
@presyteny_20002 Áno veľmi. Tak moj muž syna namotal dávno. Je to mužov prvý horor z detstva (však Votelec vtedy to fičalo).A proste oni dávno pozerajú horory teda aj všetci spolu 😁

V Česku nechapem, preco je Miki od 15