icon

Platia u kuriéra iba kartou

4. aug 2021

Baby, normálne som vytočena. Mala som tu kuriéra, pripravenú hotovosť, presne, ak by mal kuriér problém vydať. A ten mi zahlási, že u nich už len platba kartou...a vravím mu, že kartu mám, ale radsej by som v hotovosti. A on, že šéf ich za to drbe, keď niekto plati hotovosťou... ??????🤨🤔
To vážne môže ??
Tak sa ho pýtam, že čo, keď niekto kartu nemá, že či nemôže objednávať.. tak kuriér sa len pousmial.
Stalo sa to aj vám?

Strana
z3
tomas97
8. aug 2021

@martul tak vieš keď nenapíšeš to je take že asi to existuje len v tvojej hlave. Veď ak vyplácanú normane “na pásku” tak prečo nezverejniš, že firma xy vypláca na hotovosť. Asi tam odrbuju na daniach nebude to tak? Že to dávajú na Procházku s Matovičom “pól na pól”? ...

martul
9. aug 2021

@tomas97 preboha ty čo máš za fantáziu, jednoducho mám normálnu výplatu podľa odpracovaných hodín, nikto nikoho neokrada, všetko je zdanené, výplata v hotovosti, ako zrozumitelnejsie čo mám napísať?!

vamajka
9. aug 2021

nikdy sa mi to nestalo vzdy platim v hotovosti. Su ti povinny aj vydat. Raz mi povedala, ze nema vydat aby som si isla niekde rozmenit. Ja doma chore same dieta tak som sa na pate otocila a isla som prec a objednala este raz. Nasrana som bola

tomas97
9. aug 2021

@vamajka a ty si myslíš, že z toho mu bolo teplo alebo zima?

vamajka
10. aug 2021

@tomas97 Je mi to fuk chcela som zaplatit, ked s tym mala ona problem je mi to fuk, no ked tak nad tym rozmyslam asi zima kedze to bolo v zime🙂

karol1962
26. feb 2023

Zatiaľ som mal možnosť platiť kartou a tiež hotovosťou. Hotovosť si vždy predo mnou prerata a dávajú mi potvrdenie o zaplatení. Preto sa snažím s nimi rozumne komunikovať a hlavne potom,čo mi priblížili ich prácu. Preto si myslím,že všetko je o prístupe ľudí. Tak,ak zistíte,že to niekomu nejde skvelo,podporte ho a ukážte, že sa to dá aj inak. Niekedy stačí aj slovo ďakujem alebo len obyčajný úsmev,ako hovorí moja sestra.

mircalla
Autor odpoveď zmazal
babatkonr
30. máj 2023

Mne sa to stalo práve dnes so Slovak parcel servis (alebo ako si hovoria in time) Normálne bol kurier nastvany, ze chcem platit v hotovosti. A povedal, ze jemu za to strhnu peniaze 🧐😮 ked nezaplatim kartou?!

Strana
z3