Plážové žabky šľapky
Všetci hovoria aké sú nebezpečné škodlivé. No pre mňa sú pohodlné. Mám ich doma 22 párov. Pre zaujímavosť lodičiek mám osemnásť párov na opätku desať párov klasické šľapky desať párov a tenisky štyri páry. Dokážem v nich sa prechádzať po velej Bratislave aj tri hodiny okrem šoférovania mi nikde nevadia. Momentálne som si kúpola dba páry(čierny a oranžový) v novom KK shope Kristíny Kormúthovej a som veľmi spokojná. Aký máte vy názor?
žabky sú úplne v pohode, v lete 🙂 ja som si raz zlomila malíček na nohe a žabky boli jediná obuv, ktorú som mohla nosiť 2 mesiace. október a ranné mrazíky mi dali zabrať 😀
@evita_g jáj to je sila ja som maximálne mala žabky šľapky v novembri keď som šla na poštu a do potravín a vtipné bolo že som mala na sebe bundu mikinu a rifle😂😂🤪🤪🙈🙈🙈🙈

dokazem cele leto prebehat v zabkach...aj tu BA som v nich dala tieto prazdniny 😀 a to som si najskor dala tenisky,ale musela som sa prezut...moja naj obuv ...nemam problem aj soferovat v nich...ale teda,len kratke trasy chodim...