icon

Pohodlné šľapky a sandále bez odierania. Aké vybrať?

Dnes o 18:18

Neviem, či mám smolu či čo... Kúpila som si gumené Birkenstock šľapky, odrali mi prostredný prst, nedajú sa nosiť. Potom som si kúpila lacné sandále v Deichmanne, tie mi odieraju palce na oboch nohách. Mám už nervy a bojím sa kúpiť ďalšie. Poraďte fakt pohodlné ľahké šľapky alebo sandale. Dakujem

anonym_f12e4d
Dnes o 18:30

@anonym_autor šľapky zo Sportisima také ružové

why_not
Dnes o 18:30

@anonym_autor a nebude to "iba" novotou? Mňa birkenstock dorezali a teraz sú to tie najpohodlnejšie " papučky"

anonym_ae4447
Dnes o 18:33

@anonym_autor mna doteraz odrali kazde, ci slapky ci sandale, mam nejaku divnu kozu alebo divne chodim, neviem, ale az do krvi aj za polhodku, uz som to vzdala.

anonym_1c0eae
Dnes o 18:44

Birkenstock ale z pravej kože.Ja mám Birkenstock Big Buckle Arizona, 3 páry ale ani papuče nie sú tak pohodlné

minenkaa
Dnes o 18:48

Mne tiež všetky na začiatku sezóny oderu a potom už dibre,prelepím kým sa nezapojí
Mám ugg , Birkenstock,puma,protest ,kožené ,gumené

autor
Dnes o 18:54
@anonym_1c0eae

Birkenstock ale z pravej kože.Ja mám Birkenstock Big Buckle Arizona, 3 páry ale ani papuče nie sú tak pohodlné

@anonym_1c0eae prosím ťa a čo sa stane s tým kotlom keď náhodou prší a zmoknu?

autor
Dnes o 18:57
@why_not

@anonym_autor a nebude to "iba" novotou? Mňa birkenstock dorezali a teraz sú to tie najpohodlnejšie " papučky"

@minenkaa
@anonym_ae4447
@why_not baby a máte tie gumené Birkenstock? Tiež som myslela, že ich rozchodim, ale mám ich už mesiac a stále má odru, kym sa mi zahojí to odrete, mám prst prelepeny, ale keď sa mi náhodou posunie leukoplast, tak už prst je odrery... Som sklamaná, lebo neboli najlacnejšie a páčia sa mi, aj do práce aj v vode, také Uni...

anonym_2ba931
Dnes o 19:11

Podobne birkenom si kupujem každý rok v GATE, najmä na dovolenku ale nosím ich do úplného zničenia, sú extra pohodlné, stoja do 10€, takže mi ich nie je ani ľúto a nikdy mi nič neodreli.

minenkaa
Dnes o 19:17
@anonym_autor

@minenkaa
@anonym_ae4447
@why_not baby a máte tie gumené Birkenstock? Tiež som myslela, že ich rozchodim, ale mám ich už mesiac a stále má odru, kym sa mi zahojí to odrete, mám prst prelepeny, ale keď sa mi náhodou posunie leukoplast, tak už prst je odrery... Som sklamaná, lebo neboli najlacnejšie a páčia sa mi, aj do práce aj v vode, také Uni...

@anonym_autor ja gumené nemám ,ale môjmu decku som kúpila a to napr vymenilo kožené za gumené lebo že sú lepšie

muchotrafka298
Dnes o 19:23

Ja napriklad nemozem mat dlhsie v lete obute ziadne gumene slapky, lebo mam okamzite odrate nohy. A je jedno, ci su to za par EUR alebo drahsie znackove. Proste nie. Nosim len kozene sandale, tam problem nemam ziadny nikdy a nepoti sa mi v nich noha. Doma nosim slapky gumene iba s ponozkami.

autor
Dnes o 19:24
@muchotrafka298

Ja napriklad nemozem mat dlhsie v lete obute ziadne gumene slapky, lebo mam okamzite odrate nohy. A je jedno, ci su to za par EUR alebo drahsie znackove. Proste nie. Nosim len kozene sandale, tam problem nemam ziadny nikdy a nepoti sa mi v nich noha. Doma nosim slapky gumene iba s ponozkami.

@muchotrafka298 no ja som predtým mala kožené z CCC, boli pohodlné, ale mne práveže v kožených noha v lete smrdela...

muchotrafka298
Dnes o 19:38
@anonym_autor

@muchotrafka298 no ja som predtým mala kožené z CCC, boli pohodlné, ale mne práveže v kožených noha v lete smrdela...

@anonym_autor mne vobec v kozenych noha nesmrdi ani nemam "smradlavu" stielku. ALe teda nosim sandale, nie slapky, ale princip je ten isty. Ak sa Ti potia viac nohy, tak skus spreje na nohy, ktore zabranuju prilisnemu poteniu.

autor
Dnes o 19:45
@anonym_2ba931

Podobne birkenom si kupujem každý rok v GATE, najmä na dovolenku ale nosím ich do úplného zničenia, sú extra pohodlné, stoja do 10€, takže mi ich nie je ani ľúto a nikdy mi nič neodreli.

@anonym_2ba931 môžeš pridať profil link, fotku? Myslíš gumené šľapky?

katica06
Dnes o 19:47

Nosím jedine Rieker, sú za mňa najlepšie

autor
Dnes o 19:48
@katica06

Nosím jedine Rieker, sú za mňa najlepšie

@katica06 a ktoré máš?.majú taký modernejší výzor? Lebo niektoré si ako pre tetky, hučí mám tiež jedny mega pohodlné topánky od nich

katica06
Dnes o 19:51
@anonym_autor

@katica06 a ktoré máš?.majú taký modernejší výzor? Lebo niektoré si ako pre tetky, hučí mám tiež jedny mega pohodlné topánky od nich

@anonym_autor tak asi som už tetka, mám.uz aj dospelé deti

biba_18
Dnes o 19:58

akože hľadať na mk šľapky čo ťa neokušu je úplne, ako to povedať slušne, somarinizmus… 😏
ja mám niekoľko rôznych značiek aj také čo ma okusali aj také čo nie… a niekedy ma okušu aj tie čo predtým nie 🤷‍♀️

biba_18
Dnes o 20:08

syn si kúpil nejaké také gumené čo majú zvnútra takú makkú gumu…
akú značku, kks, neviem, obchod kde kúpil viem ale značku neviem…
ale keď sme to hľadali, tak v under armour našiel, hugo, helly hansen…

anonym_2ba931
Dnes o 20:31
@anonym_autor

@anonym_2ba931 môžeš pridať profil link, fotku? Myslíš gumené šľapky?

@anonym_autor https://gate.shop/rubber-buckle-slippers-226-14...

Tieto, majú rôzne farby. Vyrábajú aj dvojremienkové. Sú z takej peny ako crocsy

autor
Dnes o 20:42
@anonym_2ba931

@anonym_autor https://gate.shop/rubber-buckle-slippers-226-14...

Tieto, majú rôzne farby. Vyrábajú aj dvojremienkové. Sú z takej peny ako crocsy

@anonym_2ba931 dakujem