icon

Pleseň na oblečení

25. sep 2021

Žienky dopredu hovorím,aby ste ma neodsudzovali... Boli sme s kamarátmi vo wellness a aj a našimi deťmi a nechala som malého veci mokré v sáčku a cca 2-3 týždne a teraz som to našla 😏... Nikdy sa mi to nestalo ... No dosť poslednú dobu zabúdam ale toto sa mi nestalo nikdy .... Čo spraviť s tým ... poraďte mi prosím ....😔😔

mauduska
25. sep 2021

Hoď do práčky 🙂 Mne plesnivie oblečenie každý rok, pretože máme vlhký dom. Vždy keď vytiahnem niečo mimosezonne, tak je to minimálne zatuchnuté, niekedy aj plesnivé.
Oprať, pre istotu vyžehliť a život ide ďalej 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
25. sep 2021

Čo to je? Jedny plavky a uterák? Vyhod to

janinah
25. sep 2021

Vyhodiť bez milosti

margotka33
25. sep 2021

Čo s tým spraviť? Vyhodiť to. Ty by si to obliekla po vyprani?

syslik81
25. sep 2021

ja by som to vyhodila .. to uz nema vyznam prat ani dezinfikovat .. zdravie je len jedno ...

benit
25. sep 2021

Mne sa strasne pacil obrus po babke, priniesla som si ho, smrdel zatuchlinou. Neslo to vobec vyprat. Ja by som to vyhodila.

veronice
25. sep 2021

Mne splesnel vankus co som mala v aute co som si ho davala za chrbat pri dlhsich cestach... Namocila som do agenta, nechala cez noc, potom vyprala na 60ke a neostala plesen, flaky ani zatuchlina. Mozem ti poslat vzorku ked chces, vyskusas... A odsudzovat ta nemame preco, to sa proste obcas stane, nikto nie je dokonaly 😉

alzbetka71
25. sep 2021

Ja som kedysi vyprala v kyseline citrónovej. Kúpiš v potravinách. Dcéra tiež z tábora doniesla plesnivé

yanni
26. sep 2021

Vyhodit. Darmo to budes prat. Plesen je uz v tkanive a to nevyperies. Plesen je zdraviu skodliva a z Materialu sa to dostane cez pokozku do tela.

laurika999
26. sep 2021

@veronice Čo je to prosím ten agent. Do ktorého si to namáčala ?

veronice
26. sep 2021

@laurika999 z eurony taky prasok, vybii, vydezinfikuje, aj flakov zbavi, kopec oblecenia mi to zachranilo v case prikrmov 🙈

laurika999
26. sep 2021

@veronice Ďakujem 🙂.