icon

Ako účinne vyčistiť notebook od plesne?

rtd
6. jan 2025

Ahojte,
stala sa mi taka nemila vec. Vcera som nasiel v batohu od notebooku banan, ktory bol po 2 tyzdnoch viete v akom stave 🙂 Bol v sacku. Cela taska je zasmradena. Na tom sacku som mal notebook, ktory teraz zapacha extremne za plesnou. Ako ho mam prosim vycistit? Taska je uz v pracke..

melanta
•
6. jan 2025

Práčka pleseň v taške nezničí. Pochybujem, že ju perieš na 90° a keby aj, vnútro tašky nie je také dostupné.

bloger
•
6. jan 2025

Skús len tak zvrchu otrieť vlhčenou handričkou. Bývajú napríklad s citronovou vôňou. To by nemalo tomu notebooku uškodiť.

rtd
autor
•
6. jan 2025

Trochu sa opravim. Plesen viditelna v taske nie je. Ale je tam citit ten smrad. Skor mi ide o notebook, nech nezapacha. Tasku hoci kupim novu

melanta
•
6. jan 2025

Pleseň je aj tam, kde ju vizuálne nevidno, takže ak ju je cítiť, tak tam je. Čo sa týka notebooku, predávajú aj vlhčené obrúsky na notebooky, skús s nimi poutierať notebook.

niekto2hy
•
6. jan 2025

Hadam je ten ntb funkcny.😎

mia2906
•
6. jan 2025

@rtd toto sa môže stať len chlapom 😁 ani môj nevyberá z batohov tusim nič po výletoch 🤣🤣

rtd
autor
•
6. jan 2025

@mia2906 haha 😁 mna len trapi ako ten zapach odstranim. Inak batoh som vypral, zapach je aj tak

maddie1711
•
6. jan 2025

@rtd kúp si vlhčené obrúsky na obrazovkua vyutieraj celý ntb. Oni sú napustené alkoholom čiže to aj rovno vydenzifikuje.