Pletie tu niektorá maminka pre školáka?
Ahojte maminky.Chcem skusiť založiť taku temu o pltenej mode pre školačikov.Mam 6 ročnu dceru ,ktora ide do školy a už nechce nosiť svetriky napr. slonikovi,tak či sa tu najde ešte maminka pletiarka ako ja,že by sme sa navzajom inširovali 😉
😉 Ahoj Kurci 😉 No či sa mi oplati pliesť je zaujimava otazka.No mna to mooooooooooooooooc bavi,vieš?Tak sa mi to oplati,ked sa mi niečo dobre podari upliesť.Dala som to aj sem do bazaru,len ta nešťastna vlna je drahšia,ale sa snažim dať primeranu cenu tu. 😉 A s akej vlny si plietla?
Doma deťom to bola väčšinou batole, alebo skúšam z deťmi, aby ich nepichala, lebo potom to nechcú nosiť. Ale ja vypletanie príliš neovládam, ja len väčšinou nejaké vzory, alebo matúšovi väčšinou, len také štvorcové, osmičkové vzory. Ale musím sa priznať teraz už veľmi málo tak 1, 2 dor roka
Kurci,ale ved teraz su velmi kvalitne vlny čo nepichaju.Aspon som zatial na taku nenatrafila a robievam s vln batole,baby,gloria,klara,katka,jetty neviem už ake nenapada ma,ale tieto čo som tu rozpisala su vynikajuce

ahoj a to sa ti ešte oplatí štrikovať. ja som minule matúšovi štrikovala len taký obyčajný, lebo vypletanie mi nejak nejde a ma vyšiel skoro 15 Eur, a za toľko kúpiš už tiež pekný svetrík