icon

Plný žalúdok psa

dino15
4. jan 2022

Ahojte, ma niekto skúsenosť s plnym žalúdkom psa? Od soboty večera ma náš jazvecik tvrde bruško. Vcera rano sme boli na veterine, kde mu bol robeny rtg s vysledom: plny žalúdok. Pes dostal inj., nejaky gel do ust a jednu dietnu konzervu na tri dni. Bohužiaľ psik ma este fzrt tvrde brusko a nevykonava velku potrebu. Nestretol sa s tym niekto? Ako dlho bude mat takyto stav? Kedy sa stav zlepší?

karhu
•
4. jan 2022

navstivte ineho veterinara

ivkazba
•
4. jan 2022

Preboha, chudák psík, to koľko ho necháte trápiť? Treba iného veterinára, hneď.

cocolino234
•
Odpoveď bola odstránená
•
simona92101
•
4. jan 2022

@cocolino234 ak by to bola torzia zaludka tak zvierata zomieraju za par minut v ukrutnych bolestiach..

dino15
autor
•
4. jan 2022

@cocolino234 torzia bola vylúčená po vykonani rtg. Nema ziadne ine priznaky okrem tvrdeho brucha v stoji a zhoresenemu pohybu. Pes na stlacenie brucha nereaguje nijak agresivne, necha si ho v kludne prehmatat. Jadna sa len o to ze od soboty ma tvrde brucho a naposledy poriadne kakal v nedelu rano. Tomuto vsetkemu predchadzalo maskrenie, toho co nemal, s malou neterou.

suve99
•
4. jan 2022

@dino15 skús mu podať vybublinkovanú šaraticu namiesto čistej vody

suve99
•
5. jan 2022

@dino15 ako sa darí psíkovi?

dino15
autor
•
6. jan 2022

@suve99 psik bol vcera na veterine znovu, dostal jednu tabletku a vsetko je uz naporiadku 😁 bol tam iny zverolekar ktory urcil inu diagnozu 🙂mal to z chrbtice. Takze darmo sme my čakali na hovienko, ked nemal z coho kakat 😁 ale uz je dobre, musim poklopat 🥰

suve99
•
6. jan 2022

@dino15 super, teším sa s vami