Plznúci pes v domácnosti
20. jan 2018
Ahojte,chcela by som sa spytat tych,ktori maju doma plznuceho psa a ktori este nemaju deti,ze ako casto vysavate? Predsalen,je to ine,ked mate doma babo a ked este nie. Mam partnera,ktory ma s tym obrovsky problem uz vyse 4 rokov. Kvoli nemu som kupila roboticky vysavac,ktory je spusteny kazdy bozi den,ale aj tak by som podla neho mala vysavat snad nonstop. Vadi mu,ze nemoze chodit po byte iba v ponozkach,alebo naboso. Mne to naopak az tak nevadi,proste dam papuce a vybavene. Jednoducho som si na tie chlpy zvykla. Tiez by som bola radsej,keby psik neplzol,ale uz je to tak. Inak vnimam poriadok ja a inak on. A on tie chlpy vysavat vraj nebude,lebo je to moj pes a moja starost a ja mam zabezpecit,aby v byte chlpy neboli.

@mucha_puk mne to pride tak, akoby sa zrazu po svadbe zobudil a ostal prekvapeny koho si zobral....co celu dobu pred svadbou nevnimal? Alebo si myslel, ze po svadbe sa otocis o 180stupnov? Vedel koho si berie, aka si, ake mas plany do buducna, o tvojej fobii z lietania i o tom, ze chces byvat v dome....a zaujimave teraz zrazu mu to na tebe vsetko vadi....
Toto su problemy, kt.by ste si mali vyriesit medzi vami...neviem aki su jeho rodicia a ci vedia takto konkretne o vasich problemoch....preto by som zvazila ci ich do toho tahat.....co tak radsej skusit poradnu? I ked unho mam pocit, ze ved predsa "on" ziadny problem nema, to len ty vsetko
Tiez by ma velmi urazalo, frustrovalo a ponizovalo keby mi moj chlap hovoril co tebe....ked su unho vsetci chudaci...ti co byvaju mimo mesto, chodia na dovolenky do TTier a IT alebo HR....a to ze nemas detom co ponuknut? To je silna kava....ja by som s nim hodila asi rozhovor typu, bud si zvyknes na to aka som, ze sa menit nechcem ( bojim sa lietania, chcem dom, pracu menit nebudem atd) alebo proste pojdeme od seba, lebo som una ena a psychicky vycerpana z toho ako so mnou zaobchadzas