Po čom túžia ženy?
zeny po com tuzite v zivote alebo tak? 🙂
@petrakoller1986 mas pravdu, vy zeny neviete co chcete 😀😀😀..........ale nie iba srandujem 🙂
@tiper24 Nie všetky...😛
@tiper24 asi tak to je
@obsadenemeno poprosim o preklad 😀
@tiper24 hodnota niecoho
-predtym, nez si to mal; ked to mas; a ked to stratis
@obsadenemeno dakujem, ale neplati to vo vsetkom ci? 🙂
@tiper24 vacsinou to plati....veci, co mame si nevazime tak, ako veci co po nich tuzime, alebo co sme ich stratili.... (a pod vecami nemyslim len materialne)
@obsadenemeno no ano, ale je rozdiel stratit napr. mobil a stratit napr. zenu, mna by viac mrzelo ak by som stratil zenu trebars 🙂
@obsadenemeno 100% agree 👍
@tiper24 no vidis, a niektori muzi by smutili za tym mobilom viac...... 😨
@petrakoller1986 ste zlatí na tej fotke s malou, mala zlatucka nadherna 🙂
@obsadenemeno tak to je dost smutne, to su tí muzi co si nevedia zeny vazit 🙂
@tiper24 Vďaka.Ja zas pozerám že nikto fotku nemá.🤓
@petrakoller1986 sme hanbliví 😀😀😀
@tiper24 túžim byť niekde na ch
@tiper24 Túžim byť niekde na chate,sama so svojimi myšlienkami , ďaleko od intrigánov a zavistlivcov a doslova "vypnúť" 😂
@michaelaur no ja sa takym ludom radsej vyhybam a kto ma raz sklame alebo oblbne skoncil u mna navzdy, viac pre mna ten clovek neexistuje 🙂
@tiper24 múdre rozhodnutie, ibaže nie vždy sa to dá, hlavne v práci 😎
@michaelaur no to hej, mne sa vzdy stane ze furt je niekto v kolektive taky debilko ktory ti vsetko dodrbe a nemas ani chut niekedy kvoli nemu ani do prace 🙂 takí co chodia za sefom a bonzuju a pritom robia najmenej 🙂
@tiper24 poznam to, zažila som to v každej práci zatiaľ.. Dúfam, že karma existuje 😂😇
@petrakoller1986 ľudia začínajú byť opatrnejší, čo sa týka zverejňovania fotiek. Hlavne detí.
@michaelaur ja takisto, a karma existuje lebo vsetko sa to obratilo proti nim 🙂

@tiper24 Je všeobecne známe že človej odjakživa nevie čo chce a to sa týka mužov aj žien.Alebo lepšie povedané,chceme vždy to čo nemáme 😎
A preto by som si dala teraz punčový zákurok a pritom mám v chladničke skoro celú tortu.O tom to je ☕🍰