Po koľkej večer už nevychádzate von?
Kedy je vecierka?
@estrella5 Nebojis sa?
vecierku mam, ked pocujem z detskej vysielacky rev 😁
ked mam vychadzku, vecierku nemam.. a nie, nebojim sa 😁
@denden77 Vonka su živly.
ano, aj tu casto fuka vietor a prsi 🤷♀️😎
Živly sú vonku aj o 13tej 😁
Pred deťmi som nemala problém vyjsť so psom aj v noci, nad ránom. Teraz sa neodvážim. Deti idú spať o 20:00, čiže neexistuje aby som išla von. A myslím že to tak už aj ostane. Ako mám deti, začala som sa viac báť o seba. 🤷🏻♀️
Niekedy venčím psa aj o 1 v noci. Nikde nikto, božský kľud. A keď ma dcéra u nás kamarátky na prespávačku, vybehneme von i o polnoci a baby majú zážitok.
Nechodím v noci von hlavne preto, že mam dve malé deti a som rada, že v noci spím 🙂
ráno som chodievala do práce o 4:30 - roky.
vždy som si povedala že ráno už zlý ľudia spia... 🙂
Chodim skoro spavat, takze v zime vacsinou po siestej uz nechodim vonku, v lete som niekedy aj do desiatej. Nie preto, ze sa bojim, ale preto, ze sa mi nechce. V zime uz casto po siestej byvam v pyzame, v lete zvyknem bez pyzama potiahnut aj do osmej, niekedy aj do desiatej, ked mame nejaku grilovacku a podobne.
Ja som ranne vtaca, skoro vstavam, takze niekedy som mimo byt uz o piatej, ked je tiez tma. Nebojim sa o bezpecnost.
Pracujem do pol noci, niekedy treba potiahnut dlhsie. Takze tak. Ked mam volno, podla deti. Okrem opustaku, ked nam niekto postrazi deti a ideme s muzom von.
Kedysi mi to nevadilo chodila som domov sama kazdy vikend po robote z baru alebo po zurke.po materskej sme mali stretavku a skoncili na diskoteke.spat som isla k rodicom ale bolo mi blbo uz len cakat pred diskotekou na taxik.peso sama cez cele mesto by som sa uz veru nepustila..
čo som decko alebo pubertiak? Aby som mala večierku a bála sa zivlov? Síce v noci bežne po vonku nechodím, ale ak by bolo treba, tak idem aj o 23-tej, o 2-hej alebo o 4-tej.
Živly sú vonku stále, nechcem ti kradnúť ilúzie, ale okradnúť alebo znasilnit ta môžu aj o ôsmej ráno.
To čo je za otázku, kedy chcem vtedy idem von.
Zivly ako oheň, voda, vzduch, zem.
Nemám večierku, von chodím, kedy chcem, alebo kedy potrebujem. V ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu.
@miskaska no a tie su tu 24 hodin denne😆
Ja by som kludne isla von aj o druhej v noci. Ale neda sa. Najneskor o jedenastej padam na hubu a som mrtva. Hoci minule som pubertu varovala, aby si davala pozor, ked pojde o desiatej domov a ona ze, mami, ty ma nevidis, kto by sa pri mojich svaloch opovazil? Tak tie zivly asi uz tiez nie su to, co byvali, ked ich vydesi moja 48 kilova dcera, ktora nema ani 160 cm.... 🤣🤣🤣