Po sekcii a bolesť krížov
Chcela by som sa opytat da sa spat po cisarskom reze aj inak ako na chrbte ? Som 5 den po nom ale neda sa mi otocit sa nabok a z toho spania na chrbte ma uz neskutocne bolia krize. 😔
@77eliska77 prve tri noci som spala po sediacky chrbtom o postel, tiez ma boleli strasne krize, na stvrty den nas pustili domov a uz som spala na boku, aj ked som sa nevedela otocit z boku na bok, najprv som sa posadila a az potom otocila, ale tak som sa otacala aj posledny mesiac v tehu
drž si brucho a otáčaj sa,bude bolieť,ale zvládneš,inak kvôli maternici treba spať čo najviac na bruchu,ja som mala SC pred 13 rokmi,ale nepamätám,že by ma to nejako obmedzovalo pri spaní
@77eliska77 ja mam dva cisarske za sebou, ale uz davnejsie a napamatam si, ze by som nemohla spat na boku (ja inak ani neviem), ale pamatam si, ze hned na druhy den rano bola za mnou rehabiltacna sestra a ukazala mi, co mam este na posteli cvicit a ja som teda uz v porodnici poctivo cvicila a uz v porodnici som chodila vystreta, velmi dobre som sa uz vtedy hybala a myslim, ze to bolo vdaka tym cvikom.
@77eliska77 v nemocnici som spala v polosede a po príchode domov na chrbte. Asi po dvoch dňoch som sa začala ukladať aj na bok, síce to bolelo ale dalo sa to zvládnuť.
Aj ja som s tým mala problém, tak som si poskladala pod brucho paplón aby som ležala v čo najkmaksom.

@77eliska77 Da sa, závisí však od stavu jazvy. Ja som to mala tak super, že prvé, čo som urobila, keď som prišla z pôrodnice, som si s pôžitkom ľahla na brucho že KONEČNE 😁 na boku som spala úplne bežne, ten doktor mal asi zlaté ruky, keď to sil -
pokiaľ ťa ale niečo boli, tak to nerob.