Po tabletke po som zistila, že som tehotna v 3tt
Ahoj maminy viete aku otázku mam na vás ide oto ze som si dala tabletku po nechranenom sexe...
Ide oto že priatelovy sa to podarilo najprv domna dat posledný deň menstruacie nerobila som si stoho nic potom o 6dni sa nám predstavila guma a po dvoch dňoch som si dala tabletku po lenže momentálne som zistila že čakáme bábätko skoro 3 týždeň tehotenstva bojím sa toho ze ak som otehotnela pred tabletkou a potom som si ju dala ci nebude mať v pliv na babo prosím ma niekto stym skusenost?
@h_petra hej? Skoro tretí týždeň? 👏👏👏👏Však ok...
Boze sama lekárka tu, ak jej lekárka povedala, že je tehotná tak asi je ci?
Ja som bola týždeň po meskajucej MS na UTZ vnútorný s tym, že som tak v 5.tt. Mala som však posunútu ovuláciu o týždeň. Takže LEKÁRKA mi povedala, že to nie je určite 5.,ale 3.tt. Tiež bolo čosi vidno, ale veľmi malé a srdiečko žiadne. Takže určite jej mohla lekárka potvrdiť 3.tt tehotenstva. Mne ho v 1.deň akože meskajucej MS ukázal aj test. Takže takto s týždňami.
@maciatkolulu tiez mi to nejde do hlavy 😁😁😁
@noemikatka tehotensky test moze ukazat pozitivitu uz pred ocakavanou menstruaciou, cize v 4. tyzdni

Ak sa smiem spytat tehotensky test kedy ukáže 2 čiarky ked ste priblizne v kolkatkom tyz?