icon

Opäť tehotná po strate bábätka – nie je to priskoro?

elirai
Dnes o 09:57

Ahojte, chcem sa opýtať. Dva roky sme sa snažili o bábätko. Podarilo sa nám to, ale bolo veľmi choré a musela som podstúpiť ukončenie tehotenstva v 21. týždni. Odvtedy uplynuli 4 mesiace. S manželom sme si dávali pozor, ale vyzerá to tak, že som opäť otehotnela. Bije sa vo mne veľký strach a malinká radosť. Prosím, máte niekto podobnú skúsenosť? Nie je to skoro? Hneď po zákroku som mala pravidelnú menštruáciu bez komplikácií a pani doktorka mi povedala, že telo je už v poriadku. Nie je to aj tak skoro?
Ďakujem 🙏

anonym_1124c0
Dnes o 10:01

Vyzera to tak = uz to mas potvrdene aapon testom? Alebo mas len pocit nicim nepodlozeny? Ak je to len pocit najprv zisti, ci si alebo nie a potom ries dilemu ci je to skoro ak uz si tehotna tak uz neodtehotnies mas potom dve moznosti bud si ho nechas alebo nie. Podla toho, co pre teba bude psychicky prijatelnejsie.

elenka.k
Dnes o 10:01

@elirai - ja som po 6 mes. po tom opäť otehotnela, ale ja som mala samovoľný potrat. Každé tehotenstvo je iné - záleží aj od vašej krvi / vás a manžela / proste veľa faktorov

tanyan
Dnes o 10:12

Ak neboli žiadne komplikácie, tak je to akurát. Mne to trvalo 10 mesiacov a už sa mi lekár "vyhrážal," že ak sa čoskoro nepodarí, tak budeme robiť vyšetrenia.

ludmilka2407
Dnes o 11:17

Ked aj lekarka povedala ze je vsetko ok, tak by som to neriesila...a ci je to skoro alebo nie...tazko to zmenis, jedine keby si bola rozhodnuta pre potrat

denden77
Dnes o 11:38

tiez som bola v 21tt.. mne odporucali 3-6 mesiacov cakat.. podarilo sa po 5 mesiacoch a vsetko dobre dopadlo.. drzim palec 😊🍀