icon

Po znásilnení: Kde nájsť podporu a pochopenie?

28. jún 2024

Najde sa tu baba, ktorá je po znasilneni?

Rada by som sa pozhovarala

nelca0510
•
28. jún 2024

Hej,isto ti napíše baba pod svojím nickom,keď ty píšeš ako anonym.

beasy
•
28. jún 2024

Keď už riešiš takto vážnu vec tak ju napíš aspoň pod svojím nickom, dáva to druhej strane väčší pocit istoty, nie že ona tu má napísať komentár a netuší kto si ty

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
beasy
•
28. jún 2024

Odporučila by som aby si napísala príspevok znova pod svojím menom, napísala niečo v zmysle že vieš čo dotyčná osoba prežíva a že možno sa vám situácia lepšie unesie keď na to budete dve a zdôveríte sa ☺️

simona20201309
•
28. jún 2024

@beasy
@nelca0510
Admini totálne debilne zmenili názov!!!
Pôvodný názov bol ZNASILNENIE
Ale admin adminka ho zmenil na túto sprostu otázku ktorá pôsobí totálne neuctivo a provokacne.
Autorka sa len chcela pozhovarat s niekym kto si prešiel niečím podobnym

beasy
•
28. jún 2024

@simona20201309 jasné to je vporiadku, to nebolo myslené v zlom, skôr som chcela pomôcť aby príspevok pôsobí viac seriózne a autorke sa niekto s podobnou skúsenosťou skôr ozval 🙂 čo sa týka konania admina tak príspevky by v to to prípade za mňa urpavovať nemal, mal by v prípade nejakého zakázaného správania zmazať ale ak to neporušuje pravidlá nevidím dôvod na úpravu

simona20201309
•
28. jún 2024

@beasy že ktorá z vás bola znasilnena🤦‍♀️
To ako by sa niekto pýtal ktorá z vás si depiluje hornú peru....
Súhlasím.... meniť názvy by nemali vôbec, často je to ešte horšie

kiwi3
•
28. jún 2024

admin, co takto zmenil nazov temy, asi nema vsetkych pokope... hrozne nieco.

7miriam77
•
28. jún 2024

Ja si myslím, že je ok na toto písať aj anonymne. Ak sa chce niekto porozprávať... prípadne to zažil, stačí aby napísal , napís mi správu. Autorke príspevku prajem veľa síl a je mi to ľúto

lucyluska
•
28. jún 2024

Admin - taká denno denne normálne položená otázka 🤦🏼‍♀️ znie to ako "dam si chleba s máslom"

autumm
•
Autor odpoveď zmazal
•
mclissa
•
28. jún 2024

Nebola som. Ale ak potrebujes napis mi. Pracujem na Policii, sice nie na Slovensku, ale mozem ti nejako poradit.