icon

Je znásilnenie, ak súhlas dosiahnutý opitosťou?

12. dec 2024

Ráta sa ako znásilnenie keď je baba veľmi veľmi opitá ale chcela to?

Strana
z2
bublinka1426
•
12. dec 2024

???????

dadka1997
•
12. dec 2024

Ak to chcela preco by sa to malo brať ako znásilnenie ? Ale ak nema 15 tak ano

kiki68
•
12. dec 2024

Ake je chcela to? Vyjadrila v tom stave jasny suhlas? Ze ano podme na vec, pacis sa mi. V takom pripade sa o znasilnenie nemoze jednat. Keby je ale neschopna povedat vobec nieco, alebo hmmmhmm, to uz je dost na hrane. Ak tam bol nesuhlas / natlak je to bez debaty znasilnenie. V kazdej faze toho aktu

nika_val
•
Autor odpoveď zmazal
•
viestta
•
12. dec 2024

Tak chcela to? To ze bola opita ju neospravednuje, preco by teraz mala chlapa tahat po sudoch, ked sama chcela? Keby bola v bezvedomi, tak ano, je to unasilnenie.

betulinka1
•
12. dec 2024

Nie nie je to znásilnenie.

ukgirls
•
12. dec 2024

to ze je spita neznamen ze je bezbranna... pila dobrovolne a aj dobrovolne dala suhlas.. to ze na druhy den vytriezve a uvedomi si,ze urobila hlupost ju neospravedlnuje... a nabuduce radsej nechlasci

hipuska
•
12. dec 2024

To je asi myslené skôr tak, že bola opitá a teda nevedela čo vraví. A tu zodpovednosť mal akoze prebrať ten chlap

rebi789
•
12. dec 2024

By ma zaujímalo či sa to pýta tá baba alebo ten obvinený🤔

ivik4
•
12. dec 2024

😃 no to teda nieje
Ked nevie chlastat, nech to nerobi

unicornlady
•
12. dec 2024

Ak dala súhlas/chcela to, tak asi nebola taká opitá, aby sa to bralo, že muž zneužil jej bezbrannosť.
Iné je, ak by bola napoly v bezvedomí.

cimage
•
12. dec 2024

Neviem ako to je podla prava, ale mat sex s clovekom co o sebe ani nevie? Je mi to proti srsti. Aj trtosenie na chatach a roznych opijasoch 🤢

andreatytler
•
12. dec 2024

Znasilnenie asi nie, ale moralne chrapunstvo zo strany toho chlapa to urcite je.

unicornlady
•
12. dec 2024

@cimage To mi pripomenulo, ako tu bola téma o teambuildingoch, kde sa ľudia opijú a vzájomne si užívajú a podvádzajú.

bloger
•
12. dec 2024

Skôr je to zneužitie situácie. V každom prípade je to trestné.

zojanka
•
12. dec 2024

A ak bol aj chlap veľmi opitý tak sa ráta aj to že ona znásilnila jeho?

rebi789
•
12. dec 2024

@zojanka ano

alickapusinka
•
12. dec 2024

nepij ak nevieš čo robiš.

kiki68
•
12. dec 2024

Zial definicia znasilnenia je taka, ze opita zena, co isla dpbrovolne to nesplna. Tam sa iba poucit

annm81
•
12. dec 2024

Podľa slovenských zákonov nie je - ak sa teda opila dobrovoľne a nik sa jej nevyhrážal ani ju nenútil. Ak bola v stave vyjadriť súhlas, tak nebola ani bezbranná - to by bolo v prípade, keby bola v bezvedomí alebo v stave, kedy by nebola schopná vyjadriť svoju vôľu. Baba nech menej pije, nebude musieť riešiť, že spala s niekym, s kým by to v triezvom stave neurobila.

zelenina1
•
12. dec 2024

@bloger Nemas pravdu.

ankare
•
12. dec 2024

Nabudúce nepi, prosím.

stanulienkat
•
12. dec 2024

@bloger to mas odkial, ze v kazdom pripade je to trestne? Babenka bola ozrata a nadrzana. Vies kolko takychto trestnych cinov sa denne stane??😁

vesimelonimarsista
•
12. dec 2024

A ty si bol tiez opity? Ak nie, zneuzil si situaciu. S opitou zenskou trtkosit, na viac nemas?

valikasikulova
•
12. dec 2024

@vesimelonimarsista akurát som chcela napisat ktorý normálny triezvy chlap súloží s na mol ozratou babou a este ma aj bobky z toho, každopádne gentleman to nebude, ten by odmietol, uložil by ju a dával pozor aby sa nezadusila zvratkami...inac to tiez sa nebál ci mu nenagrca do ksichtu ak bola tak veľmi opita

iwesska
•
12. dec 2024

Nie je to znasilnenie,ak nemala menej ako 15r.,ae je to ubohe,ak si to tej babe urobil. Len si sprosto vyuzil situaciu.

bielasovicka
•
12. dec 2024

Ty si tá baba však?

purple_wolf
•
12. dec 2024

toto skor znie ze chce niekto niekomu vyrobit problemy lebo nevie kedy ma dost

bloger
•
12. dec 2024

@stanulienkat nemienim sa s tebou hádať

rozculena
•
12. dec 2024

@nika_val nie,neznásilnil ju,veď vyslovene píše,že dotyčná to chcela.

Strana
z2