icon

Pochmúrne počasie

slnecnica333
11. okt 2016

Dnes mam pochmurnu naladu ako je pocasie :( a boli ma hlava.a vy ako?

dominika6
11. okt 2016

tak isto...

libawet
11. okt 2016

@slnecnica333 ... celý človek ma bolí, nie je mi dobre. A komu dnes je? Niečo na zlepšenie nálady: " Vežne sebe rusnák východňarku
Vežne sebe rusnák východňarku a po svatbe jej hutorí:
"Sluchaj, jak pridzem opitý domu a čapku budzem mať naľevo, znamená to, že mi hladný a rýchlo mi dávaj jejsc. Jak budze čapka napravo, ta som nervozny a rychlo ucekaj a daj mi pokoj. Jak budze čapka rovno, možeš zo mnu hutorec,som ok."
Ona mu na to hvari :
"Sluchaj tu, jak prídzeš domu a ja budzem mac jednu ruku vbok a v druhej rozvaľku, je mi u rici jak ty máš čapku....." 😀

lorela
11. okt 2016

Zbožňujem aj pochmúrne počasie 🙂. Je pravdou, že by bolo ideálnejšie tráviť ho doma než v práci. Pod dekou, popíjaním chutného voňavého čaju s krásnej šálky a v rukách dobrá kniha...

slnecnica333
autor
11. okt 2016

@lorela ja radsej slnko a v zime sneh teraz je take nijake...pekna predstava ale pri malom dietati na ktore treba neustale davat pozor lebo sa stavia na nozky sa to neda zrealizovat

lorela
11. okt 2016

@slnecnica333 Veď vydrž nejaký ten čas. A teraz si užívaj ten čo máš - dieťatko rýchlo vyrastie 😉.

sosanna88
11. okt 2016

@slnecnica333 ved toto....ked som bola na MD neznasala som hlavne ku koncu kazde pocasie. Teplo lebo bolo teplo, dieta bolo nervozne v kociku a ked nebolo v kociku trebalo za nim behat, no komu sa chce v tom upeku....Zimu lebo sa trebalo obliekat viac, dieta vydrzalo vonku 30min a potom bolo upistane...ja uzimena, nevrla. Doma cely den s dietatom na slucku....
Dnes, ked chodim opät do prace a dieta do skolky (casto je doma, ale predsa), si uzivam kazdy volny den a kazde pocasie! To dnesne...mmm...tv, deka, cajik, pc....nic sa mi nechce. A uzivam si to. A to odchadzam na nocnu.....ver mi, nie je to pocasim :D

slnecnica333
autor
11. okt 2016

@sosanna88 hej materska je taky stereotyp ale u mna praca nehrozi mam este male dieta.tak len prezit..ale to pocasie celkovo take pochmurne ja nemam rada ani ked som bola este sama.