Pocit, že ste stále na vlnách
Zažili ste to niekto? Sme na dovolenke a ja mam stále pocit ze som na mori. Keď ležím, sedím, ako by som bola na vlnách. Nedokážem si dat očnú linku, ani spiralu, keď sa vecer ideme prejst. Inak mi nie je zle, len nonstop ten pocit.
Aj v stoji ma kýve zo strany na stranu
@jankaryan skus si dat kinderyl.
@kittykat22 aj to ma napadlo
@jankaryan mne byva zle v aute, autobuse aj lietadle a kinderyl mi velmi pomaha. Skus to.
@kittykat22 ďakujem ti dnes som bola u obvodnej... Dala mi torecan na nevoľnosť a výmenný lístok na ušné.. Lekárka mi vravela že máva veľa takýchto prípadov čo to majú od mora.
@jankaryan ten torecan je tiez na ukludnenie ked vracias - je to silnejsie ako kinderyl. Fiha, takze je toto bezne. Urcite je to od usi - lebo aj vracanie v aute je od usi. Ma to nieco spolocne so sluchom 🙂 Tak dufam, ze ti bude lepsie. Daj potom vediet ako si dopadla. Drzim palce 🙂
@kittykat22 dám ti vedieť
@jankaryan ahoj zistili ti nieco? Ja mam od juna odkedy sme sli lietadlom na dovci tieto stavy a nic nepomaha. Bola som na mrku hlavy a je ok. Beriem tebokan ale nic mi to nepomaha to mi napisal neuro aj vitaminy remyelin a libreto. Skusala som zazvor, magnezko, klud no riadme mi to otravuje zivot. Kolise ma ako na vlnach 😔
@sunflower109 som na tom podobne, po dovolenke som tyzden a vlnim sa vkuse. Ako si dopadla prosim
@nataska2 ahoj no zistili mi tetaniu, beriem magnezko a je to ok🙏
@sunflower109 ďakujem za odpoveď, asi prebehnem k doktorke, hádam na mňa nebude pozerať , že si vymýšľam
@nataska2 ja som si pochodila teda od dveri k dverám dokym mi prisli na to co mi je takmer 5mesiacov som si zazivala denne zavraty a hojdanie ako na vlnach. Co som prekvapený veľa ľudí zazivalo podobné veci ked som chodila od lekara k lekárovi. Príčiny môžu byť rôzne. Ja som si presla MRi hlavy, krcnej, vysetrenie usi, rehabky, odbery krvi mozne aj nemozne, stolica, usg ciev vystriedala som dvoch neurologov az som sa dostala na emg a tam mi potvrdili tetaniu a tie stavy som mala z toho. Sem tam to este zazivam keď mam vela stresu ale odznie to do par minut. Drzim palce aby si natrafila na spravnych lekárov a nemusela čakať dlho. Mne uz bolo do plaču nič som nemohla poriadne robit lebo to bolo strasne vycerpavajuce a bolo mi neustále zle myslela som si ze odpadnem alebo co.
@sunflower109 Dakujem .Mna len vyslovene hojda a hlava s mi toči, zle s ami v práci sústredí oči sa mi križia, občas sa mi trasu ruky,...uvidím. Su to dosť neprijemné pocity.
@nataska2 no ja ked som stala uplne ma kolisalo ako dopredu a dozadu. Ruky mi trpli aj sa mi triasli. Taky hnusny pocit akoby som mala odpadnut hned nato...nic prijemne ako píšeš kto to nezazil nevie to pochopit
@nataska2 skus si pridať magnezium chelat toto mne pomohlo na dlhodobo predtým som brala aj Ad ked bolo najhoršie
@jankaryan ahoj zistili ti nieco? Ja mam od juna odkedy sme sli lietadlom na dovci tieto stavy a nic nepomaha. Bola som na mrku hlavy a je ok. Beriem tebokan ale nic mi to nepomaha to mi napisal neuro aj vitaminy remyelin a libreto. Skusala som zazvor, magnezko, klud no riadme mi to otravuje zivot. Kolise ma ako na vlnach 😔
@sunflower109 aj prešlo ti to ?
@sunflower109 aj prešlo ti to ?
@jankaryan áno chválabohu toto vsetko co som pisala vyššie pomohlo
@jankaryan áno chválabohu toto vsetko co som pisala vyššie pomohlo
@sunflower109 v roku 2022 som to mala prešlo mi to a teraz to mam opäť po bazene

@kittykat22 neviem čím to je ale mala som to z mora tieto pocity keď som sa vrátila z dovolenky nič až o dva dni sa mi to vrátilo znova.