icon

Podarilo sa vám dosiahnuť váš sen?

18. jún 2023

Ahojte, podarilo sa vám dosiahnuť niečo po čom ste celý život túžili, na niečo na čo ste naozaj hrdé? A tým nemyslím rodinu a deti. Môj celoživotný sen je presťahovať sa niekam k moru (na pláž), otvoriť si tam bar a študovať morskú biológiu. Pomaly, ale iste si tento sen plním a tak by ma zaujímlo ako ste na tom vy. Či už máte svoj cieľ splnený, alebo si za ním stále tvrdo idete.

Strana
z2
00momo
21. jún 2023

Ked som bola dieťa chcela som sa venovať jazdectvu. V tom čase nikto v mojom okolí nemal kone. Najbližší jazdecký klub bol vzdialeny cca 60km. Teraz mam 33 a v mojom okli je asi 5 jazdeckých klubov. V mojom veku už jazdci koncia s kariérou. Ale v septembri si splním sen mať Dobermana. Ale jeden sa uz splnil mam manzela zdravé dieťa.

zelenakobyla123
21. jún 2023

@00momo jazdiť rekreačne môžeš v hociakom veku, k nám chodila jazdiť aj 70 ročná babka, ktorá tam mala koňa. Iná pani čo má cez 50, si kúpila svojho prvého koňa pred pár rokmi a učila sa od základu všetko. Síce nebudeš súťažiť, ale pohľad z koňa je ten najkrajší na svete, oplatí sa to aspoň skúsiť, rekreačne, vychádzky do prírody sú najlepší psychický detox☺️

00momo
21. jún 2023

@zelenakobyla123 skusila som par krat rekracne ale to neje to prave orechové. Uvidíme co spravi pes. Ci si najdem neobjaveny sen.

Strana
z2