Podarilo sa vám dosiahnuť váš sen?
Ahojte, podarilo sa vám dosiahnuť niečo po čom ste celý život túžili, na niečo na čo ste naozaj hrdé? A tým nemyslím rodinu a deti. Môj celoživotný sen je presťahovať sa niekam k moru (na pláž), otvoriť si tam bar a študovať morskú biológiu. Pomaly, ale iste si tento sen plním a tak by ma zaujímlo ako ste na tom vy. Či už máte svoj cieľ splnený, alebo si za ním stále tvrdo idete.
@00momo jazdiť rekreačne môžeš v hociakom veku, k nám chodila jazdiť aj 70 ročná babka, ktorá tam mala koňa. Iná pani čo má cez 50, si kúpila svojho prvého koňa pred pár rokmi a učila sa od základu všetko. Síce nebudeš súťažiť, ale pohľad z koňa je ten najkrajší na svete, oplatí sa to aspoň skúsiť, rekreačne, vychádzky do prírody sú najlepší psychický detox☺️
@zelenakobyla123 skusila som par krat rekracne ale to neje to prave orechové. Uvidíme co spravi pes. Ci si najdem neobjaveny sen.

Ked som bola dieťa chcela som sa venovať jazdectvu. V tom čase nikto v mojom okolí nemal kone. Najbližší jazdecký klub bol vzdialeny cca 60km. Teraz mam 33 a v mojom okli je asi 5 jazdeckých klubov. V mojom veku už jazdci koncia s kariérou. Ale v septembri si splním sen mať Dobermana. Ale jeden sa uz splnil mam manzela zdravé dieťa.