icon

Podarilo sa vám predať svadobné šaty?

26. apr 2023

Podarilo sa vam predat svadobne saty? Cez aku stranku?
Dost sa mi do toho nechce. Hlavne kvoli tomu, ze by mali prist zeny ku mne skusat. Riziko poskodenia atd. Ale zo 470 eur co stali u krajcirky, by som mozno mala aspon 200 naspat.
Vykrik do tmy asi len😁 Nechce sa mi do toho uz rok.
Vy ste predali rychlo?

Strana
z2
tiezjedna
26. apr 2023

Ja som predala asi dva dni potom, čo som vykopla inzerát 😀 Ale mala som plážové, šité ma mieru, tak boli trošku iné než klasické svadobné šaty.

titla
26. apr 2023

Ano predala. Vydavala som sa na jar v roku 2018, saty boli z kolekcie 2017. Ich povodna cena bola 1000eur, ja som ich kupila za 500eur uz ako druha majitelka. Predala som hned po svadbe za 350eur. 50 eur som dala za citenie v profi cistiarni.
Snazila som sa ich predat rychlo, kym boli este v mode. Predala som ich do tyzdna druhej zaujemkyni (prva sa do nich nezmestila).

katulienocka999
26. apr 2023

Nepredala...po roku uverejnovania, zdieľania som sa na to vykašlala a odložila 🙂 keď raz bude dcéra chcieť tak jej ich upravíme napr na prvé sväté alebo na inú udalost 🙂

jaskolka
26. apr 2023

Nie, nepredala. Mala som nejaké zaujemkyne, boli skúšať, ale nepadli im. Tak som ich nechala na pamiatku, neskôr možno dcéra sa bude s nimi hrať 🙂.

timilv
26. apr 2023

Nepredala... Asi rok som ich inzerovala (ale fakt som sa tomu nevenovala, ja nie som na bazárový predaj). Nakoniec som ich odložila. Moja mamina má tiež svoje odložené a ako malé sme ich so sestrou stále obdivovali ♥️

zuzka102
26. apr 2023

Predala som za cca tretinu ceny, čo som za ne ja dala. 2 ci 3 roky som mala zverejneny inzerat, zaujemkyna kúpila aj bez skúšania.

martinkatinka
27. apr 2023

Predala som rychlo. Nahodila som do skupiny mesta na facebooku, slecna prisla vyskusat a hned si ich aj brala 😉

moonlight1210
27. apr 2023

Tak si ich daj presit na spolocenske, napr. dopln este nejaku farbu a mozes nosit na plesy.

Ja som svoje vyriesila tak, ze boli na promocie a s malymi upravami rovno o mesiac na svadbu. Takze nic klasicky svadobne, ziadna velka sukna a spodnicky, vlecka, zavoje, cipky, nic take.

Potom som ich zas uz bez uprav mala na par udalostiach. Odvtedy visia v skrini na pamiatku, lebo moja velkost sa po detoch zmenila.
Ale teoreticky su stale predatelne. Su take nadcasovejsie.

Moja mama si zase svoje sama usila (vie krasne sit, ma to po svojej mame), potom ich po par mesiacoch rozparala (naco budu v skrini stat) a presila na cipkovanu bluzku a suknu, co nosila do prace.

Ak sa neda predat, skus im najst nove vyuzitie. Skoda nechat v skrini zavadzat.
A presite na spolocenske mozno aj skor potom predas, ked ich uz nebudes chciet.

matkahelka
27. apr 2023

vy ste poniektore riadne mimo. ze nekupila by som si po nikom saty, radsej si poziciam v pozicovni 🤦‍♀️ lebo v pozicovni ich pred vami malo len mozno 10 zien a cena za pozicanie je casto 3-nasobna 🙈
odpovedam na otazku: saty som predala asi mesiac po svadbe, za cenu takmer rovnaku, ako ma stali+super draha cistiaren. Ale boli to saty tehotenske a vel.40, co v takych pripadoch zvykne byt vyhodou. Mam viacero kamosiek, ktorym standardne 36-38 stoja v skrini uz par rokov.

mikadooo
27. apr 2023

Áno, predala som cez portál mojasvadba.sk. Asi tretia záujemkyňa. Prvé dve vyskúšali, ale potom sa už neozvali. Tretia mi len napísala, aké mám ja miery+výšku, prirovnala si to na seba a povedala, že ich berie 🙂. Jaj no a keďže sme mali svadbu v septembri, tak som to vyhodila na ten portál až niekedy v marci, skôr mi to prišlo zbytočné (boli na leto/teplú jar, nedali sa kombinovať s bolerkom). Do leta boli predané.

zeldia
20. sep 2023

@sajmonka_1216 nenazvala by som to sociálne slabší ale skôr inteligentní a uvedomelí.
Videla som rozhovor s Ibrahovicom (futbalista) moderátor sa ho pyta či teraz je v podnájme, že áno. Že keď sa sťahoval že povedal žene nech si vyberie dom ale aj s nábytkom že on nebude s ňou chodit kupovať. Ona mu vraví že nasla dom ale bez nábytku. Tak on že ok chod do Ikea a kúp nabytok. To počul jeho agent s hovori že ale bohatí ľudia si nekupujú nabytok v Ikei. Ibrahimovic : Bohatí nie, ale inteligentní áno. Toľko k vysnívaným zbytocnostiam 😉

zuzulka558
20. sep 2023

Tak ja som asi čudná keď čítam ze neobliekla po druhej,,, ja som sa vydávala v 4.mesiaci a svadobné šaty som nemala ani nepozerala veru, iba biele spoločenské z ružovou stuhou okolo bruška

milanemila
20. sep 2023

Moje saty stali 1500e a nie nepodarilo sa mi ich predat. Presne ako pises, 2 baby boli u mna doma. Z toho jedna prisla aj so zenichom a to bol taky bulo, ze sa nebol ochotny ani vyzut a chcel mi do obyvacky nakracat v topankach, tak som ich rovno vypoklonkovala prec a druha ich chcela za 150e kupit 🤷🏼‍♀️ mam ich v skatuly pod postelou a uz sa ani nebudem pokusat ich predavat. Moze sa dcera s nimi hrat, ked bude vacsia 🙈 alebo ich dam do nejakej aukcie/bazaru kde vytazok ide na charitu.

Strana
z2