Podložka Parklon do detskej izby

randrea
18. feb 2014

Ahojte, mate niektora podlozku parklon miesto koberca? Aka je? Zvazujem ju do detskej izby. Alebo co mate na zemi, koberec alebo nieco ine? Dakujem za kazdy dobry tip 🙂

misk_a
13. mar 2014

Ahoj, my máme Parklon doma. Konkrétne ten premium. Sme veľmi spokojní. Je to rozhodne lepšie ako koberec lebo sa to dá osprchovať. Ten materiál je úplne super - mäkky a veľmi príjemný na dotyk. Koberec by som neodporúčala, keď ta tie puzzle ale tie sme mali a keď sa medzi to dostane špina tak to treba rozoberať a čistiť ale zas cena je určite lepšia. Hádam som poradila 🙂

anka56
13. mar 2014

Ahoj, my ho tiez mame a iny si uz neviem ani predstavit🙂.Je obojstranny, pestry, zaujimavy a naucny zaroven. Dcerka ked lezi na brusku na nom rucickami sa posuva a skuma vsetky obrazky pod sebou..a ked bude vacsia otocim jej ho a je tam abeceda a cisla 🙂.Je z vyborneho materialu mäkky akoby z pamätovej vrstvy ze ked tam aj vytlacim lakeť tak sa to do par min vrati naspät. A ako pise mamicka predomnou velmi lahko sa udrzuje, umyvame ho cistou vodou pretretim..Naozaj sa investicia vyplati. Co sa tyka tych penovych puzzli tak obsahuju aj mensie kusy a deti to radi papaju ..a aj udrzba je narocnejsia kedze to ma vela zahybov..

janula12345
17. mar 2014

tiez mame koberec Parklon doma. Sme spokojni, skoda len, ze som ho neobjavila skor, ked boli drobci este batolata. Uricte lepsie ako klasicky koberec alebo tie drahe latkove gulate podlozky ktore su hned mokre, treba ich prat a cistit kazdu chvilu a zidu sa tak maximalne na 3 mesiace..
S cenou som spokojna tiez, kedze v konecnom dosledku stoji obojstranny - ten je lepsi - ako klasicy koberec.
takze ja odporucam.

lulukuku
26. apr 2014

Ahoj mame parklon teraz cerstvo druhy den doma a je super makkucky teply krasne farebne obrazky s angl.slov. mame...... maly to stale skuma a tak skrabotka prstami 🙂 doteraz sme sa hrali na deke a musim povedat ze sa oplatilo urcite 😀

z80
7. aug 2014

Mam 2 deti, 2,5rocneho maleho certika a 9 mesacnu dcerku. Mame tiez parklon a neviem si predstavit mat pre moje deti klasicky koberec. Mala mi ho uz 2 krat ovrackala, malemu sa tam par krat rozliala voda a raz mu aj trocha uslo. Neviem si predstavit, ze by tam mali koberec. Takto som vzdy zobrala handru, trocha som to utrela a bolo. Takze pre mna perfektna vec. Je aj prijemny, mala teraz zacala lozit, takze ziadne odrete kolienka a fakt aj ked sa s detmi na nom hram, 🙂je to prijemne aj na sedenie alebo lezanie. Jedine negativ., v izbe, kde je nam dost pecie slnko a normalne, ked umyvam dlazku, tak je presne vidno, kde je, pretoze je tam zlty flak na podlahe. Ale to by mozno bol aj z koberca, neviem.

tinka00
30. sep 2014

pekny den, a aka hruba je vasa podlozka? Kde ste kupovali? Da sa nato polozit aj detsky stolik so stolickami a neposkodi sa ta podlozka?

janula12345
19. nov 2014

da sa kupit v obchodoch uz, v BA napriklad v Predeti v Korze a v Kocikoch som ich videla. ja som koberec objednavala z 4family.sk. Mame Premium a myslim ze mame vystarane. Vraj ma zivotnost 10 rokov. je super.

chokma
14. jan 2015

Aj my sme spokojni nadmieru. Oplatilo sa.

michelleholl
5. máj 2015

Ahojte,
máte niekto vyskúšanú aj tú lacnejšiu verziu Parklon Standard?

janula12345
21. máj 2015

michelleholl, moja kamoska si z financnych dovodov kupila standard, ale teda je to nielen lacnejsie ale aj na dotyk a vyzor ine. neviem, premium je premium a fakt stoji za to. obyc koberce su tiez v tej cene, takze ja skor odporucam premium. je sice skoro raz tak drahe, ale neporovnatelne kvalitovo aj pocitovo. a podla mna aj zivotnostou.

janula12345
21. máj 2015

@michelleholl michelleholl, moja kamoska si z financnych dovodov kupila standard, ale teda je to nielen lacnejsie ale aj na dotyk a vyzor ine. neviem, premium je premium a fakt stoji za to. obyc koberce su tiez v tej cene, takze ja skor odporucam premium. je sice skoro raz tak drahe, ale neporovnatelne kvalitovo aj pocitovo. a podla mna aj zivotnostou.

michelleholl
21. máj 2015

Ahoj,dakujem za info, uz som si ju bola pozriet v obchode a poviem len to co ty, je to neporovnoatelne...

j_ivka
4. sep 2015

ahojte. chcela by som sa opytat vas co mate doma podlozku parklon, ci po rozbaleni ste na nej mali akoby taky biely prasok alebo povlak. je to rovnomerna vrstva, nie je ju hned vidno ale ked prejdem po podlozke rukou tak mi ten ,,prasok" ostane na prstoch. dakujem za reakcie

petra16
13. júl 2017

@j_ivka Ahoj. Uz je to davno co si písala. Len sa chcem opytat. Mne dnes dosla ta podložka a do budúcna ma napadlo ci ked to budem mat Napr vkuse v obývačke na plávajúcej podlahe ci po čase neostane na tej podlahe fľak. Ako ked na to bude cez okno svietiť slnko ci neostane nerovnomerne vyblednuta podlaha. To ma len tak napadlo. 🙂
A Ano: Aj ja som dnes po rozbalení mala ten prášok. Celu som ju samozrejme najskor umyla a uz je to ok. Len tak trosku svojsky pachne ten materiál. A normálne ma dnes maly z toho aj hlavu napachnutu ako tam ležal

la_patata
23. aug 2017

Prosím mohly byste mi poradit, jaký je rozdíl mezi řadou standard a premium? nemám nikde poblíž kamenný obchod, tak si to nemůžeme "ošahat"😀

petra16
24. aug 2017

@la_patata Štandard je tenšia a Premium hrubšia. Ja by som standard nekupovala. Oplatí sa investovať do Premium

j_ivka
25. aug 2017

@petra16 dakujem za reakciu ja som uz odvtedy kúpila este jednu a tiez bol ten povlak takze som usúdila ze je to ok 😊 ak tej podlahe, nic take nebadam aj ked je pravda ze som ju presúvala v rámci obývačky uz niekoľko krat z praktických dôvodov a v druhej izbe kde ju mam mi ledva svieti slnko takze neviem na to velmi odpovedať.

barbuchaaa
24. sep 2017

Já tedy co se dívám na shopy, tak třeba Standart- cesta do školy, či hřiště mají výšku 1,5cm stejně tak jako řada Premium, ta má taky 1,5cm.. tak taky netuším co je tam za rozdíl.. Některé Standartky mají výšku jen 1cm totiž, ale některé 1,5.

barbuchaaa
24. sep 2017

Toto jsem nasla jako popis jednotlivych rad:
Standard jednostranná: Podložka s jednostranným motivem je vyrobena z vysoce kvalitního XPE materiálu, na kterém je umístěna fólie s potiskem. Výhodou je protiskluzový potisk na spodní straně podložky.

Standard oboustranná: Podložka s oboustranným motivem je vyrobena z vysoce kvalitního XPE materiálu, na kterém je umístěna fólie s potiskem.

Standard Silky: Podložka s jednostranným motivem je vyrobena z vysoce kvalitního XPE materiálu, na kterém je tkanina s potiskem.

Premium: Podložka s oboustranným motivem je vyrobena z PVC, potisk je přímo na PVC.

kitta
2. nov 2017

Baby nepredavate nahodou takuto podlozku? 🤔

barbuchaaa
2. nov 2017

Jeste pripominka Standart jsme vraceli... otres. Koupili jsme Premium a je to nebe a dudy. Ale pokud si tam lehne dospely a opre se loktem, tak se ten dolik vraci i 2 dny.

la_patata
2. nov 2017

mě pak pomohlo přirovnání, které mi napsal jeden prodejce: standard je jako karimatka, premium je úplně něco jiného...

petra16
3. nov 2017

@barbuchaaa Hmmm? Ja sa tam bežne opieram lakťom a dokonca aj môj 100 kg muž a ta priehlbina sa vráti do pôvodného stavu tak behom 2 min

julinka29
24. jan 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

My máme tiež premium z lalalukids.com a je super. Tiež si neviem predstaviť, že by som pri deťoch mala koberec. Hlavne ke´d sa učia na nočník je to o neustálech malých nehodách. Koberec by som musela prať každý deň. Podložku Parklon vyčistíte raz dva

barbuchaaa
25. jan 2018

My jsme nakonec ve fazi reklamace a vymeny. Na te nasi jsou dulky i 24hodin, katastrofa.

petra16
25. jan 2018

@barbuchaaa Fuuha. Tak to ste bohužiaľ asi vychytali vadny kus. My s tym problem nemame

eliska4
23. feb 2018

Tiež sme ju kupovali z lalalukids. Dlho som sa nevedela rozhodnúť či premium indian alebo cesta do školy standart. Chcela som prémiovú ale viac sa mi páčil obrázok cesta do školy. Nakoniec sme vzali premium a je super. Určite doporučujem

barbuchaaa
23. feb 2018

Tak nam podlozku vymenili za premium mala hvezda a je opravdu uplne jina. Vytlacena mista se rychle vraci s byla i jinak balena. Tak nakonec vse dobre dopadlo.

katka008
11. apr 2018

Ahojte, mate niekto vyskusanu aj tu kempingovu, hladam nieco na terasu. zaujima ma odolonost hlavne.dik 🙂

kitta
11. apr 2018

@katka008 my mame kempingovu, ale mame ju vo vnutri. Tak nie je az taka odolna ako tie drahsie. Ale pre mna je to jedna z veci, ktore su vyuzite na 100%, super sa udrzuje, malemu sa nesmyka a pre mna neporovnatelne s puzzlami.