icon

Podpätok a vysoké ženy

31. aug 2022

Ahojte, dievčatá vysoké a štíhle (napr. ako ja 175cm a 55kg). Nosíte topánky na vyššom podpätku, približne 7cm?
Ideme na svadbu kúpila som si šaty midi, a chcela by som k nim také sandálky na vyššom podpätku. Len ja neviem, pripadám si ako taký stĺpik 😁 zasa balerínky alebo niečo nízke k tomu sa mi moc nepáči. No ak budem nútená tak si kúpim nízke.
No neviem sa rozhodnúť, a neviem ako to pôsobí na druhých keď ma taká vysoká žena ešte podpätok.
Ďakujem

diwotworna
•
31. aug 2022

Ja by som ti aj poradila, ale niesom vysoká ani štíhla tak ti neporadím 🤣🤣🤣

blondinka95
•
31. aug 2022

Hovoríš o sebe ako keby máš dva metre. 😂 Sama mám skoro 1.80 a na spoločenské udalosti si podpätky davam. Myslím že nikto to okrem teba nebude riešiť v tomto zmysle, či si ich mala / nemala dať kvôli tvojej výške. Daj si to čo sa ti páči a a by ti bolo dobre.

petronellla87
•
31. aug 2022

Vies co ja mam 173 a takych 7-8cm je moj strop, vo vyssich sa uz citim cudne😆a urcite vyzeraju topanky na podpatkoch lepsie nez balerinky alebo dake nizke

bucko555
•
31. aug 2022

Ja mám 180 CM a ak niekde eidem dám si podpätku ale tak Max 7 CM

andreatytler
•
31. aug 2022

Moja mama bola vysoka a nosila opatky. Mam kamosku co ma 180 a nosi opatky. Neviem ci by som ja nosila ak by som bola vysoka, lebo fakt clovek nebol v tej situacii ale citala som niekde ako vnimaju vysoke zeny rozny ludia a poviem ti ze vacsina ludi ta vnima ako krasnu modelku, tak nevahaj a daj si opatky.

germaniawerks
•
31. aug 2022

podľa toho, aký máš tvar, keď sa dáš na vysoké. Keď si potom dlhá neforemná, tak radšej ne. Keď si potom sexi tvarovaná, tak áno.

deti95060810
•
31. aug 2022

dcéra má 175 cm, a bežne nosí také opätky...aj vyššie. 16r.

dominika1988
•
Autor odpoveď zmazal
•
mec321
•
31. aug 2022

Ja mám 179, bezne nosim 7 cm opätky, a niekedy aj kopytka pre mna 12 cm 😃 priatel je odomna o 2-3cm nizsi, ale nosim podpatky aj pri nom. a nam sa to nahodou paci. a to ako mna vnimaju druhi ma nezaujima 🤣 myslim, ze pri tvojej vyske je to upone v pohode, su aj horsie pripady napriklad ja 🤣

roztlieskavacka
•
31. aug 2022

Tu som ! Áno daj si 🙂 ja nosím stĺpikové opätky, ihlicky nie. Max 7 cm

andrea78
•
31. aug 2022

Uplne v pohode, bezne, takmer denne, ved to nie si nejaka vysoka, bezna vyska. Tiez mam tolko. Vysoka je pre mna 180+. Ale to je uhol pohladu, pre nizsich si vysoka, vyssi ta zhodnotia ze mas vysku uplne v pohode🙂 Obuj si to, co sa Ti paci, neries.

klivus
•
31. aug 2022

Mám 182 a áno dám si na akciu 7cm opätok , i keď som o cm vyššia od manžela vtedy 🙂

gazpalm
•
31. aug 2022

Ano,mam 180cm a absolutne nemam problem dat si na spolocensku udalost podpatky...a aj keby som bola vyssia od vsetkych pritomnych ,je mi to jedno 😊

koniarova
•
31. aug 2022

175 cm je nejaká mega výška? Neblázni .😁 Som vyššia a nosím podpätky. Ale len niekedy a Max. 6-7 cm. Vo vyšších si pripadám divne.

lucinka1988
•
31. aug 2022

ja mám 177cm, 59kg, podpätky nosím max 7cm, vo vyšších ma zvyknú dosť bolieť nohy a áno, opätky nosím rada a cítim sa v nich veľmi sexi, nechcela by som ani o 1cm menej😎podľa názorov širokého okolia si to nemyslím iba ja🫢a navyše môj manžel má 187cm, takže dokonala symbióza😉Vysoké štíhle ženy v opätkoch sú podľa mňa top☺️

zobaka
•
31. aug 2022

milujem opatky a som vysoka ako ty, aj moj muz ma rad, ked som vyssia od neho :D a celkovo chlapom sa to paci, takze si urcite daj, nie je nic horsie ako rozcapene baleriny k peknym satam

amelie2017
•
31. aug 2022

175 cm a 69 kil a nosim opatky. Na kazdodenne nosenie nie, ale vzdy, ked ideme s muzom do spolocnosti- vecera, kino, oslava,..musia byt. Aj ked som v opatkoch vyssia ako on.

laura_222
•
1. sep 2022

Ja mam 182 cm a 59 kg a nosim opatky aj 10 a 12 cm na prilezitost ( ples, oslava a pod.) Bezne len tenisky ( dve male deti 🤣). V zivote by nenapadlo riesit ci nie som az prilis vysoka. Komu sa nepaci nech sa nepozera. Manzel je nizsi a tiez nikdy nikto neriesil. Obuj si ake chces ☺️

banalu
•
1. sep 2022

Svagrina ma 186 cm (vahu neviem, ale je stihla) a nosi aj 11 cm podpatky. Zakladom je mat svoju vysku rada a mat na to sebavedomie. Ona hned kazdu ustipacnu poznamku elegantne zrusi 👌

zenulkaaa
•
1. sep 2022

Máš iba 175 cm - mat tolko, nosim podpatky kludne denne. Ja fakt neviem ženy - ale 175 cm žena nie je až taká vysoká žena. Čo mám hovorit ja čo mám 185 cm...

snezienkaaa82
•
2. sep 2022

No podla toho, aký vysoký he tvoj partner. Podľa mňa vyzerá to smiešne, keď je žena vysoká slamka a chlap o pol hlavy nižší....
Teraz hhe veľký výber krásnych topánok na nižšom opätku.

maialeo
•
7. sep 2022

U mňa názorom na vysoké topánky nie je ovplyvnená výška ženy ale skôr váha. Ak vidím nejakú 180cm a má 130 kíl, to už jednoducho zle vyzerá. Pri normálnych babenkách v pohode opätky až do neba.