Podprsenka na väčšie prsia
Baby poraďte som už zúfalá. Dnes som vyskúšala snáď 30 podprseniek a žiadna mi nesedí, nerobí mi pekne prsia. Nosím 75 F pripadne 70 G
Majú iba ak sú malé veľkosti, pri väčších veľkostiach sú aj hrubšie ramienka mám teraz jednu na sebe a má hrubé ramienka
@kris_tin257 ďakujem, ešte to teda pozriem 😊
Akú veľkosť presne ti vypočítal poradca a akú väčšiu a menšiu veľkosť si si objednala?
@katie253 vypočítal mi 75 F. Skúšala som 70G, 80E, 75E, 75F. Boli to tie bardotky z astratexu
Fellina
Pozri sassa aj na astratex ich mali...tam desiatky značiek,každá sedí veľkostne inak..odporúčam huber,majú výborné strihy pre veľké prsia
Na zalande marks & spencer...perfektné...veľkostne sedia..
@richie233 a kde v ba ich nájdem?
Vivo a Bory
V Bratislave je obchod Hula shop na Dunajskej,skvele poradia,objednaju aj vacsie kosiky napr.G,H a vacsie..ak objednana podprsenka nesadne,nechaju si na dalsi predaj.Len teda ceny dost vysoke...ja mam teraz za 99€...ale som rada,ze som zohnala.Ja by som si spravila vylet😉
Ahoj,75F som nosila,teraz som presla pomaly na 80H,kupujem vylucne Timo,da sa aj objednat ,maju e-shop,su drahsie,ale dobre sedia a kvalitne.
@babajaga prave som ich pozerala 🙂 v BB je predajna tak sa tam chystám. Netrúfam si na prvýkrát objednat
@babajaga prosím ta pri tých timo podprsenkach sedí veľkosť ako nosíš iné značky?
kupujem iba Timo,aj plavky mam od nich
@babajaga mne podľa ich merania na stránke vyšla veľkosť 80 B a ja nosím 70G peipadne 75 F tak som trochu v pomykove
a na akej stranke si pozerala?pozri priamo Timo.sk
@babajaga pozerala som priamo na stránke timo
tie tabulky maju oni dobre,merala som sa tiez podla nich,vsak ak nebude sediet,podprsenku vratis,ale meraj obvod hrude na pevno.Ale ak mas v blizkosti obchod Timo,kup tam...potom uz budes kupovat cez net,mavaju tam oni super zlavy niekedy.Neviem odkial si,ale tu je najblizsi v Trstenej.
To je moja velkost, paradne mi sedi Gorteks, objednavam z lanotte.sk / lanotte.cz

@kris_tin257 pozerala som tie značky. Maju dosť tenké ramienka a tie sa mi zarezavaju