Podstoupili jste některá bezbolestnou liposukci?
Holky, máte některá zkušenosti s touto metodou liposukce?
Používá se při ní cituji:
prístroj, ktorý využíva intenzívne ultrazvukové vlny na redukciu tukového vankúša a na formovanie postavy (neinvazívna liposukcia). Unikátna technológia pracuje so širokým rozpätím ultrazvukovej frekvencie. U každého klienta individuálnym nastavením intenzity a frekvencie ultrazvuku dosiahneme tzv. RDC - rezonančný dynamický efekt kavitácie (Resonant Dynamic Effect for Cavitation). Kavitácia znamená, že ultrazvukové vlny vytvárajú v tukovom tkanive tzv. mikrobubliny, ktoré prasknú, alebo sa tlakom okolitého tkaniva zrútia (implodujú) do stredu . Tým sa uvoľní energia a vytvorený tlak spôsobí prasknutie steny tukovej bunky a jej následné zničenie. Uvoľnený obsah a zvyšky rozrušených buniek telo zlikviduje pomocou fyziologických mechanizmov- mastné kyseliny sa uvoľňujú do medzibunečnej tekutiny, ktorá obmýva všetky bunky a cestou lymfatického systému sa dostávajú do pečene. Tá ich spracuje presne tak, ako každý tuk prijatý potravou.
Zají má mě, zda jste to některá podstoupila a vaše pocity, dojmy a zkušenosti.
Používá se při ní cituji:
prístroj, ktorý využíva intenzívne ultrazvukové vlny na redukciu tukového vankúša a na formovanie postavy (neinvazívna liposukcia). Unikátna technológia pracuje so širokým rozpätím ultrazvukovej frekvencie. U každého klienta individuálnym nastavením intenzity a frekvencie ultrazvuku dosiahneme tzv. RDC - rezonančný dynamický efekt kavitácie (Resonant Dynamic Effect for Cavitation). Kavitácia znamená, že ultrazvukové vlny vytvárajú v tukovom tkanive tzv. mikrobubliny, ktoré prasknú, alebo sa tlakom okolitého tkaniva zrútia (implodujú) do stredu . Tým sa uvoľní energia a vytvorený tlak spôsobí prasknutie steny tukovej bunky a jej následné zničenie. Uvoľnený obsah a zvyšky rozrušených buniek telo zlikviduje pomocou fyziologických mechanizmov- mastné kyseliny sa uvoľňujú do medzibunečnej tekutiny, ktorá obmýva všetky bunky a cestou lymfatického systému sa dostávajú do pečene. Tá ich spracuje presne tak, ako každý tuk prijatý potravou.
Zají má mě, zda jste to některá podstoupila a vaše pocity, dojmy a zkušenosti.

•
2. júl 2009susik: to máš asi pomalým připojením, když jsme měli 256kb/s, tak mi taky videa nešla 😉
0
ano je také podobné dačo aj u nás v nr - nenormálne drahé radšej cvičím a nežerem 😃
mne asa dost zmensili ako som prestala kojit a zhodila som tych 26 kg :-p som mala skoro "B", takze myslim, ze aj to by uz slo nejak domodelovat. ale myslim , ze z D - E by ti ich museli najprv asi zmensit...ale ked si spokojna, tak to nerob a chlapi su z velkych prs uplne namakko 😉
tak som si pozrela tú liposukci ultrazvukem a to je dobrá blbosť. za dva mesiace úpravou stravy schudne každý aj bez lip. (ja som teda za dva mesiace stratila v páse snáď 15cm) a ešte ako ukazuje na konci tie nohavice, tak to je už priam výsmech, lebo sú bedrové a liposukciu jej robili v partii nad týmy nohavicami a ona ukazuje, ako zhodila cez zadok a stehná 8-(
a o tom chudnuti-je dost bab, kt. chudnu len v urc. partiach a v ostatnych-problematickych tie cm nejdu dole rovnomerne, takze je tam vzdy nepomer-napr. tie boky, al. u niekoho zadok al. brucho-tak pre take je vhodna liposukcia. nie pre toho, kto chce ubrat cm vsade 😉
a ta ultrazvukova je fakt slaba...skor sa vyplati ist do nej. ucinnejsej 😉
a ta ultrazvukova je fakt slaba...skor sa vyplati ist do nej. ucinnejsej 😉
kili-IT 😉 hovoril, ze oni o tom kecaju a ze ked ma zenska velke prsia tak skoro vsetky ost. nedostatky dokazu odpustit 😎
ale hej, on je spokojny s mojimi "C" , ale teraz v tehu je tiez happy, ze sa mi zvacsili o cislo a ze ich mam plne 🙂
ale ked som isla po tehu na "B" tak uz nadaval, ze mam znovu otehotniet 😃
ale hej, on je spokojny s mojimi "C" , ale teraz v tehu je tiez happy, ze sa mi zvacsili o cislo a ze ich mam plne 🙂
ale ked som isla po tehu na "B" tak uz nadaval, ze mam znovu otehotniet 😃
sisstin, aurecon, atd.
já chci vyluxovat břicho, resp. špek kolem pupíku. Já mám namakaný břicho, strava správná atd. cvičím už skoro rok power pilates jak mate tak na strojích (3x týdně mate a 1x týdně stroje), ale prostě ten špek ne a ne. I používám před cvičením L-carnitin, potím se jak prase. Je to tak daleko, že při cvičení drhne špek o cvičební "kozu" 😃
Jen podotýkám že bezbolestná a ultrazvuková (tlumenescenční )lipo, jsou dva různé zákroky. U té druhé do tebe píchnou kanylu a je to s "lokálním" umrtvením a bez narkozy, u té první ne. Já se totiž děsím toho zvuku odsávání :-| Pro mě je katastrofa zubař kvůli zvuku, ne bolesti.
já chci vyluxovat břicho, resp. špek kolem pupíku. Já mám namakaný břicho, strava správná atd. cvičím už skoro rok power pilates jak mate tak na strojích (3x týdně mate a 1x týdně stroje), ale prostě ten špek ne a ne. I používám před cvičením L-carnitin, potím se jak prase. Je to tak daleko, že při cvičení drhne špek o cvičební "kozu" 😃
Jen podotýkám že bezbolestná a ultrazvuková (tlumenescenční )lipo, jsou dva různé zákroky. U té druhé do tebe píchnou kanylu a je to s "lokálním" umrtvením a bez narkozy, u té první ne. Já se totiž děsím toho zvuku odsávání :-| Pro mě je katastrofa zubař kvůli zvuku, ne bolesti.
4a: no já mám to břicho to samý...sice jsem zhubla všechny porodní kg+nějaký navíc..a půl roku jsem fakt makala ve fitku, ale prostě ta kůže se mi nestáhla zpátky, takže mám vychrtlý břicho a na něm srolovanou kůži..takovej vyschlej pytlík |-| ale podle mě to není na liposukci, ale na odříznutí tý kůže..jestli teda máme to samý 😉
4A-teraz pozeram, ze skor tu tumiscentnu nazyvaju bezbolestna, je v lok. anestezii. ultrazvukova je neco ine:
http://www.medicomvip.cz/tumescentni-liposukce/...
http://www.dermatology.cz/ultrazvukova-liposukce/
http://www.medicomvip.cz/tumescentni-liposukce/...
http://www.dermatology.cz/ultrazvukova-liposukce/
susik, já mám na mysli vyloženě bezbolestná lipo. Jukni tady http://www.cosmed.sk/novashape, http://www.bezbolestna-liposukce.cz/sluzby/
Začni písať odpoveď...

Odošli