Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@viera27 plny suhlas s tebou, za vsetko si mozeme len my sami, sme strojcom vlastného stastia a svoj osud mame v rukach, je zbytocné si to ospravedlnovat a vyhovarat sa lebo klameme samych seba nic sa nedeje len tak nahodou vsetko je zakon akcie a reakcie a skor ci neskor sa nam vrati co robime druhym. 😉 Ja si myslim, ze som dost objektivna.
Mna manzel podviedol asi rok -dva dozadu vraj to bola iba jednorazovka na firemnej party.Neskor som sa dozvedela ze to pokracuje a tak je mi to blbe napisat ale vyspala som sa s jeho najlepsim kamaratom . Ked sa to dozvedel tak skoro vyskocil z koze ale tej slecne uz ani raz nezavolal . Odkedy zistil ze by mal o mna zaujem aj niekto iny odvtedy sa snazi takymto veciam vyhybat . Neviem kolko mu to vydrzi to ukaze az cas ale nas vztah nevera velmi posilnila a je to lepsie ako pred tym dokonca by sme chceli aj dalsie babatko . Odsudte ma ako chcete ze som problem riesila takto ale s odstupom casu to vidim ako dobre riesenie aj ked by som sa zato najradsej vyfackovala 😖
@laurelle nepovedala by som ze nevera vztah posilnila ale na cas zachranila lebo si asi uvedomil, ze ta moze lahko stratit a ty tiez mozes najst inde. Drzim palce aby vam to vydrzalo a ze sa tym poucil a nebude uz skusat inde. Podla mna nevera vztah neposilni, vzdy tam ostane sklamanie a rana, ze partnerovi sme nestacili a hladal inde, ale ako sa vravi az ked stratime co sme mali si uvedomime o co sme prisli a zrejme sa zlakol, lebo uvidel, ze ta moze tiez stratit pokial neprestane zahybat.
@laurelle ahoj, vôbec ťa nejdem odsudzovať, na to ani nemám právo... nikto z nás nemôže vedieť, čo ho ešte v živote postretne a preto nemôžeme ani vedieť, ako to budeme riešiť. Ty si to riešila takto. Ja si teraz myslím, že toto by som asi nespravila, ale -nikdy nehovor nikdy... 😉 A ak to prospelo vám obom a dokážete spolu žiť tak, že vám to klape, tak vám môžem len blahoželať. Všetko zlé je na niečo dobré - tak sa hovorí a je to aj pravda.
Držím ti palce, aby vám to dlho-dlho vydržalo 😵
@mywiel ani ja by som nepovedala ze to vztah posilnilo ale na cas zachranilo .. Na ako dlho to sa ukaze az casom .. Pred par rokmi by som povedala ze ked ma raz niekto podvedie tak je koniec lenze odkedy sa narodili deti chcem aby mali stastne detstvo s oboma rodicmi a nie detstvo ako ja 😒
@jetta dakujem zmena k lepsiemu je na ako dlho to este netusime 😖
@claudica dakujem dufam ze nam to dlho vydrzi da sa povedat ze ho stale milujem ale nie je to uz taka zamilovanost ako pred 10 rokmi ked sme sa spoznali .. Teraz sme obaja dospeli narodili sa deti a tomu podriadujeme vsetky nase rozhodnutia a vsetko robime iba pre deti 😀
Anjelíčku, môj strážničku, urob mi uzol na pipíčku,
zadaný som, no hanba mi, otáčam sa za všetkými sukňami.
Odožeň odo mňa pokušenie, do dámskych spální čo ma ženie,
zhrešil som iba v myšlienkach síce, ustavične ma však rajcujú sexi cice.
Nedopusť, aby ma ich zvodné vnady, vzali medzi seba do parády,
nech radšej dostanem angínu, než chuť obšťastniť cudziu vagínu.
Anjeličku, môj strážničku, odprac mi z cesty každú ochotníčku,
čo by mi v aute grátis urobila orál, rád by som si to vo vzťahu nepooral.
Kontroluj ma denne na Pokeci, cenzuruj v RPčkach neslušné veci,
pricvikni mi gule medzi dverami, nech nelovím baby s našpúlenými perami.
Nedovoľ mi žiadne stretká pri káve, či nedajbože rande trtkavé,
testosterón utlm v tele mojom, netúžim sa cítiť hnojom.
Ak by som nesexoval na domácom ihrisku, vraz mi jednu výchovnú po pysku,
vernosťou ma prosím nakaz, daj bokoviek absolútny zákaz.
Anjeličku, môj strážničku, milujem svoju polovičku,
zabráň môjmu vrznutiu inde, problémom partnerky aj na gynde.
Daj mi silu skrotiť svoje pudy, nech nezahnem len tak z nudy,
deň by som sa možno cítil ako kanec, potom však navždy ako stroskotanec.
Moja drahá si to nezaslúži, nechcem byť sviňa ako mnohí muži,
milujem ju vo dne v noci, buď mi vždycky na pomoci.
Som len slabý muž, tak sa čiň, vyvaruj ma akýchkoľvek prasačín,
ak ma nejaká povoľná vezme do neba, potom to zvalím na teba.
Amen 😀 😝
ahojte, nerada vstupujem do temy, ale chiillin a janqa13 je jedna a ta ista osoba a ma asi psychicke problemy, ked si tu dopisuje sama so sebou... vypisuje aj do inych tem, trpi utkvelymi predstavami, ze ju kazdy chlap chce... v jednej teme vychvaluje gynekologa, v druhej mu zaklada temu ako ju chce... tak asi tolko
Jiste, ze je nemuze za vse jen milenka, jak se rado rika "do postele ho za usi nedovlekla", ale muz je zkratka jen v tomto smeru trochu primitivnejsi a co se tyka pudovych zalezitosti, tak jde rozum i zodpovednost stranou.
Je dost pravdepodobne, ze muz si lepe rozumi s milenkou, ktera je o x let mladsi nez jeho manzelka, je svobodna, nezavisla, vesela, naruziva a manzelka je sedrena, ma 2 deti, nema chut na sex, resi s ni kazdodenni starosti a milenka se tak blahove domniva (za vyrazne podpory sveho prince), ze to ona je pro nej ta prava a jeho manzelka jeho manzelstvi je, jak jinak, velkou chybou.
Podivat se o par let dal, kdyz by spolu byli oni dva, je temer jasne, kde to skonci.
ja neviem teda, ale čo ja môžem ako podvedená žena milenke niečo vytýkať ? Je tu predsa muž ktorý sklamal moju doveru , ten ktorý prekročil hranicu manželstva.
@anatanka ja by som to tomu mužovi až tak neulahčovala, že on za to vlastne nemôže 😉 . Áno , určite su viac zatemnený hormónmi a to vždy nie len v čase ruje, ale aj ten muž by mal mať aspoň tak malý mozog aby v ňom sídlila nejaká pidi zodpovednosť, ktorá by mu bránila chytit každú suknu . Obzvlášť ak má doma normálnu manželku.
Ja sa nezastávam mileniek , ale kolké znich sú krmené hlupostami - nerozumie si zo ženou , nespáva s ním , je s ňou kvôli deťom ale ked mu poviete nech sa teda rozvedie ...... zrazu hrá úplne inu pesničku. Práve z takých chlapov je mi zle, doma bezproblémovu ženu a spokojné manželstvo , a milenke potom takto klame.
zaujímavá téma. Nedá mi nepripojiť sa do debaty.
Každý máme svoje boľačky, no podľa mňa, žena - milenka nie je automaticky štetka, pipka a neviem čo ešte. Za každou je príbeh. Každá to pre niečo robí. Jednej ide o peniaze, iná ( a možno práve matka, manželka) potrebuje podvihnúť sebavedomie, mať pocit, že je stále atraktívna, tá ďalšia chce možno zase zažiť zamilovanosť, inej ide len o sex... Je veľmi jednoduché škatuľkovať. Ale do ktorej škatuľky patríte Vy, dámy? Hm?
To, že niečí manžel práve sexuje s inou nemusí byť čisto vina len manžela... Skúsili ste sa niekedy pozrieť na to, kde sa stala chyba? Prečo to robí? prečo neodolá?
@swarovski mne moja mamina kedysi povedala:
"Ak sa nahodou stane a budes slobodna matka - OK, nevadi, pomozeme kolko mozeme
Ak sa nahodou stane, ze sa rozvedies - OK, nevadi, pomozeme ako mozeme
Ale ak si zacnes so zenatym, neukazuj sa nam ani na oci. "
A ja uplne suhlasim. Na svete je dost slobodnych, pripadne rozvedenych muzov. Nevidim AKYKOLVEK dovod vlacit sa so zenatym. Ak ma nestastne manzelstvo, ok, beriem, ale nech sa rozvedie a potom ozve. A ak to uz mam brat aj zo stranky viery (aj ked nie som veru nejaky krestansky extremista), tak je naozaj take velmi tazke v zivote dodrzat aspon tych 10 najhlavnejsich a najpriamociarejsich prikazani? Aj ked tam je to teda "Nebudeš žiadostivo túžiť po manželke svojho blížneho", ale to este zrejme Panbozko neratal s tym, ze aj zeny sa raz vypracuju na taky stupen absencie moralky 😀 .
@viera27 Áno, máš pravdu. Vláčiť sa so ženatým nemá význam. Lenže mnohé/mnohí sa so ženatým/vydatou nevláčia. Podľa mňa, ak sa človek z nejakého dôvodu rozhodne podviesť (presnejšie by som to nazvala, mať sex, mať vzťah...) určite to má svoju príčinu. Určite to nie je len z dôvodu vláčenia sa.
A v tom je ten problém. Lebo my ženy, nebodaj sme matky a manželky a nielen bezdetné partnerky či priateľky, to akosi nevieme stráviť. A možno to ani nie je z dôvodu: že čo teraz, ale niekde v hĺbke je zakorenený čisto sebecký problém. A to v zmysle:
" Tak ja som mu porodila dieťa, zabila som s ním XX rokov života a teraz toto. Ako asi dotyčná vyzerá? Je krajšia? mladšia? chudšia? "
A až potom prídu ďalšie myšlienky: Čo teraz bude s nami? So mnou a deťmi? A čo s naším vzťahom?
A čo sa viery týka, neviem, neriadim sa ňou, lebo nie som veriaca. Jedno však viem. Som dospelá a zodpovedná za svoje činy. No nech by som sa nachádzala v akýchkoľvek problémoch (napríklad by ma okašlal ženatý), moji rodičia tu budú vždy pre mňa. Veď pre koho iného. A je jedno, čo na to povedia susedia v kostole alebo čo si budú šuškať babky po dedine.
@swarovski uf, ak myslis ze prve co podvadzanu zenu napadne je ci je ta druhe krajsia tak to je gol. Ono totiz co mam odpozorovane z okolia, tak zenu ani ta milenka nezaujima, manzelka totiz nerozmysla o jednotlivcoch (manzel pripadne milenka), ale o RODINE (ona+manzel+deti). V manzelstve sa jednoducho vravi "my" a nie "ja". A je utrapena a ubolena a bohuzial zacina hladat chyby na sebe, aj pokial tam nie su.
Obvykle za co ta milenka stoji? Vsak v 99% pripadov aj na ten pomer musi prist manzelka sama, ta milenka ani len muzovi nestoji za to, aby s nou oboznamil okolie sam 😉 . Poukazujes na mnou pouzite slovicko "vlacenie". A co teda je vztah milenka + zenaty? Ako svoj vztah oznacuju oni sami pre okolie? Ako zenaty predstavuje svoju milenku priatelom, kolegom, surodencom 😀 ?
Asi ta prekvapim, ale susedia a babky v kostole mozu mne aj rodicom fukat praskovy cukor. Len mame asi pevnejsie zasady a menej ohybnu moralku.
@viera27 Nepochybujem o Vašej morálke alebo pevných zásadách. Ale rovnako nepochybujem ani o tých našich. Ide mi len o to, že väčšina žien považuje dotyčnú za štetku, pipku a neviem čo ešte. A je úbohé si to myslieť. Mnohé milenky sú plnohodnotné ženy, matky ( a aj manželky), sú krásne, úspešné, inteligentné. Len minimum je tých "štetiek" či pipiek. Štatistiky hovoria, že každy druhý muž podvádza svoju partnerku. S kým asi? Žeby stovky mužov mali jednu a tú istú milenku? nemyslím si to.
A je mi vtipné baviť sa o morálke, pokiaľ napríklad väčšina budúcich mamičiek dáva lekárom všimné. A to je len smiešny príklad.
A za tým sebeckým pohľadom ženy pri zistení, že partner má milenku, si stojím. Nemusí sa to stotožňovať s Tvojím názorom. Ale výzor je pre ženu dôležitý (aj keď je matka). A preto som presvedčená, že to podvedenú niekde v kútiku duše určite škrie.
No a vláčenie sa? Áno. Môžeme to tak nazvať. Veď je tak jednoduché zovšeobecňovať a bagatelizovať. Nechať sa lutovať a tváriť sa ako trpiteľka. Áno, vláčenie je "to správne" slovo.
"mať pocit, že je stále atraktívna" ," Ako asi dotyčná vyzerá? Je krajšia? mladšia? chudšia?", "Som pyšná, keď je krásny "
co prispevok, to o vzhlade,hmmm - koniec zamyslenia.
Si mohla hned povedat, ze si milenka, usetrili by sme si debat 😉
.
swarovski bavi ta niekomu nicit zivot? ☹ milenka je len chvilkova nahrada za nieco naco ma muz momentalne chut a naladu ,ale stale sa vrati ten muz k rodine 😉
@viera27 mať na vec iný názor a vidieť to iným pohľadom znamená automaticky škatuľka? 😲
Tak sa len naďalej ľutujte. Píšte si tu o tom, akí sú tí muži hajzli, hnusní, sviniari a neviem čo ešte. Ja nemusím nikoho presviedčať o tom, či nie som alebo som milenka 🙂
A čo sa toho vzhľadu týka, zrejme nie som jediná, čoho dôkazom je práve na tejto stránke x- tém práve o ňom. Áno, si predstav, že je to jedna z mojich hodnôt, dôležitá pre moju psychickú pohodu. Možno Ti to príde plytké a úbohé. Prosím. 🙂 Je mi to akosi jedno.
@dzio2 neviem, kto Ti povedal, že niekomu ničím život. Čo ako ho niekomu ničíš práve ty?
@dadis asi jediná si to pochopila. len som chcela povedať, že každý sme človek a máme city a potreby a sme omylní. A život si nevyberá. Tak som len zvedavá, že keď sa niektorá podvedená stane tou podvádzajúcou (pretože raz sa to stať môže), ktorá z nich tu napíše, že je "štetka".... 😒

@viera27 achjaj keby v zivote bolo vsetko take jednoduche a ciernobiele ako si to napisala...