icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

dankajuskova
4. nov 2011

dakujem 🙂

bruna7
4. nov 2011

@alenka600 ved prave, ze on urobil zasadnu chybu. a ja nerypem tak, ze sa vypytujem na nu, ale napriklad hovorim mu obsah knihy, ako vcera o milenkach a medzi recou poviem, ved ty to najlepsie poznas sam. a na rukach by ma nosit mal, to hovoria aj deti. ale najlepsie je povedat, nechajme minulost, zime pritomnostou. ja som mu povedala, ze kym nemame vyriesenu minulost, neda sa rozpravat o buducnosti. ale pritomnostou sa neda zit, clovek chce istotu a tu ja nemam. povedal mi, odteraz budes moja jedina a posledna. mile, co? on bol moj prvy a jediny doteraz. vydavala som sa totiz to velmi mlada a to som nemusela

alenka600
4. nov 2011

@bruna7 To je fakt strasne mile....Uz po druhy raz budes jeho jedina?
Az sa sama neprijemne citim kvoli tomu, ze spochybnujem jeho doveryhodnost. Ze akoby som Ta huckala aby si ho nechala. Lebo nic ma do toho nie je a nepoznam ho, mozno to mysli tak ako hovori a ja len na neho kydam. Aj to je mozne.
Obdivujem ludi, co vedia urobit ten razny skrt a zacat odznova. Lebo neda sa vecne zit jednou nohou v minulosti, tu ciaru urobit treba ak sa chce clovek niekkam pohnut. Bud ukoncit, alebo pohnut sa vpred. A to chce nesmiernu davku odvahy, tolerancie a lasky na strane podvedeneho

bruna7
4. nov 2011

ja to neberiem, ze ma huckas. ja som na neho strasne nastvata. to si nevies predstavit ako sa bije rozum so srdcom, laska s nenavistou. ale sancu dostal, ani neviem ako. taka som bola odhodlana. ale prisla k tomu choroba a bola som v strasnych depkach. mozno prave to pomohlo zvratit vsetko spat. dufam, ze som urobila dobre a ak nie, stale mozem ten odchod uskutocnit. uvidime. len je hrozne, ked nevies, ci mozes verit. a ci mu niekedy budem verit, tiez neviem. len keby som uz nad tym nemusela tolko rozmyslat. ale dakujem ti za nazor.

bruna7
4. nov 2011

ked ti manzel da na valentina darcek hrncek na ktorom je napisane: sex je zabava chudobnych, my bohati pijeme a k tomu flasu fernetu, co ti tym chce naznacit?

maminuska
4. nov 2011

@bruna7 nič by som ja za tým nehľadala.
Mne manžel dal toľko priblblých darčekov, a zatiaľ ho z ničoho neupodozrievam 🙂 . Exmanžel detto , som k 30 tke dostala novú žehličku a pádlo 😠 . No romantika ako sviňa.

bruna7
4. nov 2011

@maminuska ale on mi dnes vraví, že tým mi chcel niečo povedať. a to v súvislosti s neverou. preto sa pýtam.

maminuska
4. nov 2011

@bruna7 ale máš právo na všetko, na hnev, frustráciu , nenávist aj chut ho zabiť.
Ja ta skôr obdivujem, že to zvládaš ako to zvládaš.

maminuska
4. nov 2011

@bruna7 no ked je taký blb a nevie kedy prestat , tak ho kopni a vypráskaj preč.

bruna7
4. nov 2011

@maminuska práveže to nezvládam, preto som chcela radu, ako prestat na to neustale mysliet, ako sa netrapit, ako v noci spat.

alenka600
4. nov 2011

@bruna7 Tak rada by som Ti poradila a pomohla, ale neviem ako. Najlepsie by bolo, keby odpovedal niekto, kto s tym ma podobnu skusenosst.

eeffka
4. nov 2011

Vies Bruna z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze tolko bude do teba poddzubovat az ti to jedneho dna bude jedno, skor alebo neskor sa natolko odosobnis ze uz sa bude moct aj o zem hadzat a ty budes ta ktora sa ho bude chciet zbavit. A bude si moct robit, rozpravat, slubovat co chce. Mozno to vyzera momentalne nerealne ale stane sa to a v ten den ked si to uvedomis sa fajn vyspis a pekne zhlboka nadychnes. Nevravim ze muza zrovna vyhodis ale uz ti nebude moct nikdy ublizit.

pingu1
4. nov 2011

ahojte, nechcem nikoho sudit, necitala som to cele, ale tie, co uvazuju nad rozvodom a zasa nie a kolom dokola..... MYSLITE NA SVOJE DETI
hovorim z vlastnej skusenosti. moja mama nebola schopna sa dokopat k rozvodu, urobila to az po 30 rokoch, po tom co nam dodrbal zivoty a zdravia

bruna7
4. nov 2011

to by som aj ja velmi uvitala. nemam nikoho takeho blizkeho kto zazil to co ja

pingu1
4. nov 2011

@bruna7 dala by som mu asi este sancu. jednu a poslednu... no v kazdom pripade by som zasla za psychologom.. to nikdy nie je na skodu. uvidis ako ta to posilni 😉

bruna7
4. nov 2011

@pingu1 ty s tym mas nejake skusenosti?

bruna7
4. nov 2011

@pingu1 moje deti su uz dospele a samostatne

bruna7
4. nov 2011

@eeffka mas asi velmi zlu skusenost. ty si sa uz oslobodila od manzela? ako to prebiehalo?

maminuska
4. nov 2011

@bruna7 ak máš deti malé tak čo ti bráni si žit vlastný život po čase ? Ja som bola stále v tom že tvoje deti su malé a otca k nim potrebuješ.
Deti sa ako k tomu stavaju ?
Ja som od exmanžela odišla aj ked som mala postihnuté dieta a druhý syn mal 8 rokov, jednoducho som s ním už nemohla a dokončil to tým že mne hovoril ako ma miluje a v ten istý deň vypisoval aj frajerke ako budu spolu žit jeden pre druhého.Čistá schiza.
Zbalila veci a povedala mu nech odíde a on odišiel , postupne si prichádzal po veci . Bolo to veľmi ťažké ale zároveň som aj nadviazala vztah s terajším manželom a to mi tak nejak pomohlo preplut.
Ak sa ti dá, zober si volno a odíď na dovolenku alebo predlžený víkend sama, len detom povedz kam a kedy sa vrátiš.
Ono platí že čím viac sa odtiahneš od manžela , tým viac sa on bude snažit . ( Mars a Venuša - kniha )

alenka600
4. nov 2011

@pingu1
@bruna7
Psycholog je fakt dobry napad, urcite by som to skusila. Poznam jednu pani co chodila k psychologicke a ta jej pomohla sa aspon vykecat a pozriet sa na to(neveru a ine starosti) z inej perspektivy.

maminuska
4. nov 2011

@bruna7 a z mojej skusensti nesmieš hrat ukrivdenu a poníženu , to je taký sado maso a či chceš alebo niejemu to v kutiku duše aj dobre robí .
Jednoducho mu povedz jasne a stručne ako to teraz bude fungovat, nevyjednávaj a nediskutuj s ním .
Ešte ak sa môžem opýtať : žiješ s ním aj intímne ?

maminuska
4. nov 2011

@alenka600 ano , mne napríklad psycholog pomohol sa z toho vymotať a zvládnut rozvodové konanie, naučil ma ako sa nedat vyprovokovat a nedat sa citovo vydierat.
Bol to chlap a bol vždy krok vpred pred ex, takže na jeho reakcie som bola zväčša pripravená.

bruna7
4. nov 2011

@maminuska 2 mesiace som bola v tom, ze sa rozvadzam. nemala som kde tak rychlo odist, potom som to nezvladla a sme spolu,sme milenci a on tvrdi, ze ma lubi. zijeme oddelene a denne sme spolu, viac ako doteraz. snazim sa neponizovat, snazim sa byt silna. ale obcas chytim depresie a revem aj pred nim. mars a venusa, vsetky prestudovane

bruna7
4. nov 2011

@maminuska moje deti su dospele, samostatne a chceli aby som od neho odisla. su na mojej strane ale oca lubia tiez. ked sme sa dali naspat dokopy, boli stastne.su rozumne a hlavne syn ma velmi drzal nad vodou. dnes odchadza on od svojej frajerky a ja sa trapim aj kvoli nemu

pingu1
4. nov 2011

@bruna7 no nemam s tym konkretne priamo skusenost, ale ako sa to vezme.... tatko nas tyranizoval, mamu podvadzal, k..y rozhanal. mama dobrak od kosti, slepo si namyslala, ze je vsetko ok...my sme to videli, trpeli sme a teraz sa u psychiatra liecim, lebo mi dodrbal zivot a psychiku. takze ak je mily, tak to skus. keby robil to co moj foter, tak ruky prec

bruna7
4. nov 2011

@pingu1 ako to dopadlo s vasimi?

pingu1
4. nov 2011

po 30. rokoch /minuly rok/ sa konecne rozviedla.... ale uz neskoro podla mna.

tequila0
4. nov 2011

@bruna7 to, co ti urobil tvoj manzel je krute, ja tu nebudem pisat ze ho mas oustit, lebo ak si precitas moje predosle spravy tak by to bolo odomna dost divne, trochu som sa vsak zamyslela nad tym valentinskym darcekom od neho a tak ma napadlo,...moznio to bude moc na telo, ale spavala si s nim???nechcem tu byt este za vacsiu svinu ako som doteraz , ale ak s muzom spis raz za pol roka, ocakavas ze ti bude verny?ano viem, laska nieje o sexe, ale sme predsa ludia, a ak sa on pri tebe necitil pritazlivy a necitil ze po nom niekto tuzi a zrazu tu bol niekto kto ho jednoducho zral , tak asi podlahol...presne ako ja...

vejula
4. nov 2011

@bruna7 ach jo ako čitam tvoje prispevky.. ako, aj by som to pocitovala asi velmi podobne ako ty.. Aj s tym ponižovanim ako si to pisala a plakanim. Ale ja mam pocit že proste niesme si sebou na tolko iste a nepozname tu svoju hodnotu. Resp. hodnotu naberame len vo vzťahu, a to je zle. LEbo aj same o sebe bez manžela bez partnera sme osobnosti. Neviem čim to je, či nie idelanym detstvom, že sa nedokažeme oceniť same pred sebou a potrebujeme aby sme si vlastnu cenu dvihali vzťahom s mužom.

mamavera
4. nov 2011

@bruna7 chápem tvoje pocity, prebdené noci aj všetko, čo sa v tvojej hlave mieša a na rozdiel od ostatných, čo ťa nechcú navádzať, aby si odišla, ja ti radím utekaj. Čím skôr, tým lepšie. Už teraz si stratila drahocenné týždne svojho života, ktoré si strávila s niekým, kto si ťa neváži, správa sa ako pííííp a ešte hádže vinu na teba a hra urazeného. Samozrejme že sa nechce baviť o minulosti, veď mu to takto maximálne vyhovuje. V jeho živote klape všetko tak, ako pred tým, kým tvoj prevrátil hore nohami. Či mu patrí tvoje srdce, mu je ukradnuté.Tvoje pocity sú normálne, ale ver mi, že sa budeš umárať aj o pár rokov, ak s ním ostaneš. Pri jeho každom zdržaní sa v práci budeš nervózna, pri každej SMS tiež. Si dospelá samostatná bytosť, nie si odkázaná na to, aby si žila v neistote, či sa to nezopakuje. Odíď niekam na pár dní, tak ako ti tu baby radia, prídeš na iné myšlienky, zistíš, že sú aj iní muži - pozor, neradím hneď padnúť do ďalšieho vzťahu, ale potrebuješ získať pocit, že si žena, si príťažlivá aj pre iných a vážiš si sama seba. Držím ti palce, nech sa rozhodneš akokoľvek, aby to rozhodnutie bolo pre teba najlepšie.