Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@bruna7 ide o to, co si schopna tolerovat.
su zeny, ktore roky ziju s tym vedomim, ze sa este s nejakou zenou delia o chlapa. asi ich to boli, ale zmierili sa s tym a vyhody akceptacie daneho prevazili nad nevyhodami. mozno sa stotoznis s tymto.
alebo to nie si ochotna tolerovat. v tvojom pripade to beriem tak, ze tvoj muz ma este stale milenku. nechce nic menit, riesit, o nicom hovorit....
v tom pripade jedine rozchod, ale zo vsetkymi dosledkami.
mne sa zda, ze tvojmu muzovi tento stav velmi vyhovuje. dokonca ma svoje sukromie, pises, ze mate rozdelenu kasu...takze ti ani nemusi prispievat na domacnost....nuz, co mu chyba?
@alenka600 ja za nou nechcem ist, to by som uz davno isla, len som chcela vediet nazor. vies, ja uz niekedy nechcem pocut nic, len chcem aby to uz konecne prebolelo. syn sa ma opytal, ci mu to nechcem vratit a tak by som sa ukludnila. najradsej by som zviedla manzela tej k...y a vysmiala sa tym dvom. ale to asi len vo sne. on je dokonca vacsi fesak ako ten moj. ale to su len take blbe napady, neber ma vazne 😉
Dobrý večer 🙂 ja som partnerovú neveru riešila asi pred troma mesiacmi,ja som bola z toho tak mimo že som sa vybrala za manželom dotyčnej slečinky 🙂 a ona mala odvahu prísť večer za mnou a prisahať na svoje dieťa že už sa nebude stretávať a ani kontaktovať mojho muža.....prešiel mesiac a v archíve správ na FB napísala krásavica...no čo stým??? Povedala som si že si to nebudem až tak pripúštať,ved mám krásne detičky ale ked to sa nedá,nie som taká silná ☹
@filipal v ziadnom pripade nepatrim medzi zeny, ktore ticho toleruju neveru ani cokolvek ine. ja som bola vzdy bojovna, len pri tomto probleme som velmi precitlivena. deti ma nespoznavaju. a ci ma este stale milenku? tvrdi, ze urobil ciaru a zaciname odznova. vraj uz budem jedina a posledna. a jasne, ze nechce nic menit. jemu to plne vyhovuje. rozvadzat sa nikdy nechcel, ani nechce, ako manzelka mu vyhovujem. ale mu neverim, a neviem, ci verit budem.
@taminka11111 a co na to manzel? a ty? odpustila si mu?
@taminka11111 drzim palce, nech sa to u vas uz nevrati. 🙂
@filipal pred manzelom hram silnu, to sa mu paci, to vidim, nechcem byt ta chudera, ktora nezvlada problemy. hoci slubil, ze mi pomoze, ale nie je rad, ze vytahujem niektore veci. on rozmysla asi takto: no co uz. prisla si mi na to, bol som blby, ze som sa nechal nachytat. nepriznam, budem zatlkat, obvinim teba, ty sa trap ako chces. a nevycitaj mi nic, lebo budem protivny. ked si mila, som mily aj ja. ked vycitas, bud odidem, alebo budem obvinovat teba. nemam naladu sa o tom bavit , ved sme si to vysvetlili, tak co este chces. bud rada, ze si rada. asi tak.
@bruna7 on stále tvrdí že už sa snou nestíka,ale ja už neverím aj ked sa snažím ale nejde to,stále my to behá po rozume a každá naša hádka skončí o nej ....bude tažké to prekonať,možno časom na to zabudnem
@filipal vďaka 🙂
@taminka11111 vysvetlili ste si, preco a ako k tomu doslo? ospravedlnil sa? sluboval nieco?
@bruna7 na vysvetlenie si asi ešte počkám,..stále ked sa ho opýtam tak sú to moje výmysly 🙂 ale ked viem aké má zamestnanie že má možnosť odisť kedy chce a ja o tom neviem,ja sa neviem daleko dostať z domu kvoli deťom a povinnostiam okolo rodiny...
@filipal mne strasne vela casu berie prave moj manzel. zrazu chce byt so mnou neustale, dokonca on svoje konicky zanedbava a chce len moju pritomnost. aj mi to lichoti, aj som rada, ked som chvilu sama. teraz je v nocnej a ja mam vtedy depky. stale myslim na to, kde moze byt. a posilovnu mam doma a nevladzem vzdy ist cvicit.
@taminka11111 ale neveru priznal?
áno,tak sa zamotal vo svojich vyhovorkách,že to nakoniec priznal aj ked nechcel
@bruna7 a tu robis chybu. ty si musis pestovat aj svoje zaujmy, nezavisle od muza. hlavne teraz, po tej jeho nevere. zozbieraj sily a chod niekde. posilka doma a medzi ludmi to je nieco ine....ide o ten kontakt s ludmi, tu posilnovnu som uviedla len ako priklad. tak chod na masaz. co ta bavi?
@bruna7 suhlasim s @filipal, najhorsie co moze byt je sediet doma. Uzieras sa a topis sa v tom este viac, ked mas vela casu na rozmyslanie. Urcite by som sa snazila zmenit stereotyp, pracovat na svojom vlastnom zivote a svojej samostatnosti este viac. Zo zaciatku by mi stacilo hoci aj nazut tenisky a ist sa prebehnut po okoli (aj ked teda sporty nenavidim). Ale ked sa clovek unavi, nerozmysla tolko. Ale bo co tak naucit sa rumbu, cacu, tango? To je vzdy vyzva 😀
Inak este ak som dobre vyrozumela, dotycna ma manzela. Ten o tom vie? Ja som svina pomstychtiva, urcite by som sa stretla s nim a porozpravala. Sice by mi to prd pomohlo v mojej situacii, ale ked neprsi aspon kvapka. Navyse podla reakcie a spravania toho mojho manzela by som aspon videla, ci su este v kontakte.
@filipal chodim ku kamoske, chodim s kolegynou na vinko, staram sa o seba a vzdy sa tesim domov. ja som ti taka blba naivna, ze velmi tuzim po laske. ale dufam, ze aj mna este caka v zivote niekto iny, kto si ma bude viac vazit ako tento egoista, s ktorym mozno stracam cas. ale ten cas s nim je dnes velmi vzacny, lebo napriek tomu aky je, je mi s nim dobre skoro vzdy a tesim sa na neho. zatial. dnes. co bude zajtra, uvidim. mozno to vsetko vyriesi cas. zatial si vychutnavam, ze sa lubime, hoci trpim a trapim sa. to su vsetko take dve strany a to ma velmi vycerpava.
@viera27 ano, dotycna ma manzela - parohaca a to nie len s tym mojim, ona zije tiez dva zivoty. a ci on nieco tusi? neviem. vravela som, ze ked uz moj muz s nou dokaslali moj zivot, ze sa nebudem mstit. ale nevies si predstavit, ako o tom stale rozmyslam. ale moze on chudak za to? neviem, ci vie, s kym vlastne on zije. ona je taka vychyrena k....a. ma rada muzov a muzi maju radi ju.
ty si asi taka dobra dusa. mna by to tak rozzurilo, ze by som ho obliala vodou. nuz, uz nevladzem, strasne ma to rozculuje aj za teba.
jedine co ti mozem poradit, zozbieraj hrdost, objednaj sa k psychologovi, na masaz a prihlas sa na nejaky kurz.
@filipal vidim, ze ho stve, ked niekam idem. jemu poviem, ze idem s kolegmi niekde na posiedky. a pritom same dve kolegynky vyplakavame nad svojim osudom. uz som to urobila viackrat a on sa nic nevypytuje, nevyzveda ako niekedy. inac bol vzdy velmi ziarlivy a zrazu prestal. nechapem to, mozno len vidi, ze uz nema pravo mi nic vycitat. a aky to je super pocit? fakt nesedim len doma a vyplakavam ako sa zda, najhorsie su noci. nemozem spat, v noci sa budim a vtedy ma napadaju hrozne myslienky. kupujem si homeopatika na spanie aj nejake antidepresiva, ale len take bez receptu a asi ani nezaberaju. proste bojujem, snazim sa, ved najhorsie uz mam za sebou. dufam.
@bruna7 nem&slim ai, zw ai v&cgutnavas to, ze sa lubite, lebo tvoj manzel to podla mna len hra...myslim, zeby si mu mala povedat, ako to uz bolo tu pisane, ze to povies jej manzelovi, hned uvidis ako zareaguje, a ci sa potom uz nebude chciet s tebou rozpravat zrazu aj milenka....skor mam pocit, ze sa to teaz na teba hra aby sa vsetko ututlalo a aby sa jej muz nic nedozvedel, teraz si dali chvilku pauzu a ked sa to utrasie.....nechcem ta na nic navadzat ale tak lahko by mu to nemalo prejst....je to urcite tazke, ale ja by som ho ignorovala viac ako ty....ved on ma vlasne vsetko ako chce, a je mu aj lahsie na srdci, lebo to uz vies....par vecerov stravenych bez neho bez toho aby vedel o tom s kym.....nove vlasy, nechty, ....mozno vikendovy pobyt...ved nemusi vediet ze si na nom sama.....
@bruna7 no vidis, ako som pisala uz predtym, ja som svina, ja by som sa podelila aj s jej manzelom. Su chvile, kedy holt by som myslela len na seba a uplne bez skrupul.
Tu zlost a hnev musis niekde sprosto vymlatit, kym ta pohlti. Niektori ju vyplavuju placom, ale ja osobne som skor nervak, mne by plac len pritazil. A to uz ty musis vediet, ci vyplakavanie pomaha tebe. Pokial ano tak rev ako tur den aj noc. Pokial nie, tak je nacase skusit nieco ine. A postupne vyskusat vsetko co ta napadne ze ti moze pomoct. Raz to povolit musi.
@filipal tazka otazka..........ja som pol roka tusila ze sa nieco deje......ale uz ked to u nas doma znova zacinalo kvitnut, bez hadok a vsetko bolo o vzajomnom tolerovani....a v tom som to nasla.......no neviem........ostava mi len verit, lebo podla smsiek to naozaj dakedy v juny skoncilo......
na jednej strane ma tesi moj 6 zmysel, ze som to tusila.....ale na druhej strane..........to je rana.........ktoru som naozaj necakala............ 😢
@tequila0 na zaciatku po prevaleni nevery som mu povedala, ze sa nemusi bat, ze neznicim jej manzelstvo,ked uz ona znicila moje. neskor som skusala ako zareaguje, tak som povedala , ze pojdem za nou a jemu to bolo jedno. aj som mu vravela, ze syn chcel ist za manzelom. nereagoval vobec podrazdene. povedal len, rob ako uznas za vhodne, uplne pokojne a pritom on je nervak. pytala som sa ho, ze co ak som uz za nou bola, alebo za manzelom, len som ho skusala, bol uplne v pohode.. ale v liste pre neho som pisala, ze za manzelom pojdem neskor, ze to ma este cas ho stesovat. nereagoval. ona predo mnou uteka asi sa boji. ma dobre manzelstvo, vraj a isto sa boji. ale keby som nieco rozputala, nebodaj sa rozvedie a co by som docielila? len to, ze by behala za mojim muzom, lebo vie, ze on ma na nu slabost. a este aj sa nechcem zhovadit v jeho ociach. keby som od neho odisla, to by bolo nieco ine. aspon ja tak rozmyslam. a potom hlavnym vinnikom pre mna je on, on mi sluboval vernost, nie ona.
@bruna7 to nemyslis vazne "len to, ze by behala za mojim muzom, lebo vie, ze on ma na nu slabost". A co teraz? To ako jej spravanie je urcujuce, ci jej tvoj muz podlahne alebo nie? Pokial ona nema zaujem tak aj tvoj manzel "poslucha", ale keby ona prejavila zaujem tak.... Ci zle som to pochopila?

@filipal dik 🙂