icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

luciaa85
12. mar 2012

Ahojte,
Ak mozem pridam sa aj ja.
Mala som sefa - s neuveritelnou charizmou, milymi narazkami, zlaty chlap..drzala som si dlho riadny odstup, nakoniec ma zlomil...bol to nadherny rok a pol. Dalsi rok a pol som zacinala otvarat oci..po 3 rokoch vztahu som ich otvorila naplno, len vdaka tomu, ze som stretla niekoho ineho..
Asi tusite, ze ja patrim "na druhu stranu brehu". Mala som 18, on o 19 viac, rozvedeny, znova zenaty, 3 deti..ja z ba, on zo stredneho slovenska a do ba chodil na sluzobky..takze pol tyzdna doma s rodinou, pol tyzdna "u nas doma"..nikdy sa o svojej zene nevyjadril ani pekne ani skaredo. Ked vzal deti na prazdniny do ba, bola som stale s nimi. Ako tatova kamaratka. Jeho najstarsi syn sa do mna zalubil..po case som si myslela, ze sa kvoli mne rozvedie - uprimne bolo mi jeho zeny jedno ako sa citi. Potom mi povedal, ze chce so mnou deti..tolka radost...neskor to poprel, ze akoby mohol mat so mnou deti, co by povedal tym svojim..a tu skoncilo prveho pol roka. Uvedomila som si, ze tento chlap nebude nikdy moj. A prestavala som to chciet..dva krat doroka sme boli na nejakom vikende, dovolenka nikdy. Potom jeho zena nasla sms na novy rok. Povedal jej, ze som sa pomylila..a ziadal, aby som to potvrdila. Nemohla som. Cca o pol roka otvorila vypis mobilu, kde videla milion hovorov a sms na moje cislo. zavolala mi, ze kto som. Moja odpoved: nikto. A zlozila som. Jemu som len sucho zavolala, nech si spravi poriadok so zenou, nech mi da pokoj..po troch rokoch som niekoho stretla a zistila, ze takto dalej nechcem zit. Rozisla som sa s nim zo dna na den. Prosil este asi 2 roky, ze sa kvoli mne rozvedie. medzicasom vraj ona dala ziafost o rozvod, on sa odstahoval, vraj si brava deti na vikend...
Ja som sa vydala, moj muz bol kedysi milenec vydatej babe, takze o klamstvach ake funguju vieme obaja a uz by sme to nechceli zazit.
Nejdem sa obranovat ani nic podobne, viem, ze som niekomu ublizila a raz sa mi to vrati.. viem vam vsak povedat, ze ak ma vas muz troska viac penazi, zije v ba alebo tam chodi, na 80% ma milenku..
Urcite si pozriete moj profil, zalozila som si ho len dnes, na mk som pod inym, ale mala som uz chut to zo seba dostat

monika76
12. mar 2012

@krajinka áno sama a sama som ostala ked som bola v 2. mesiaci tehotná s najmenším ... a vieš čo som spokojná 😉 naozaj spokojná .. len tie peniažky ale aj to sa dá ked musíš ,ver mi..uver si splacam sama a nič mi neostane po novom som ešte -25e na platby a to sme ešte nejedli.Nik mi nepomaha... pečiem tortičky a tak sa presúvame ako sa dá.

krajinka
12. mar 2012

@monika76 tak to je mi luto, bez penazi sa dnes clovek nepohne, ja mam aspon rodinu, ktora ma podrzi 😉

krajinka
12. mar 2012

@silvia31 myslim, ze v tomto mas pravdu, zatial nema ziadne starosti...inak dotycna byva s rodicmi v rodinnom dome, uz ho vidim, ako maka okolo baraku 😀
za toto este zaplati, to sa neboj...to si len teraz mysli, ake to bolo jednoduche, nerobila som ziadne sceny 😠

krajinka
12. mar 2012

@omnia23 a este ma napadlo, svojim rodicom to povedal asi o 2 tyzdne skor...svokra sa odvtedy tvari, ze neexistuje a svokor, ze sa nic nedeje, az mam chut nanho zvriesknut 😖

maminuska
12. mar 2012

@krajinka ono niekedy metoda otvorených dverí funguje najlepšie,jednoducho mu len povedať že je ti luto že sa takto rozhodol ale že žit s ním za týchto okolnostíže budeš trpená teda nemieniš.
Zväčša títo ľudai cez ne preletia , nevedia čo povedať a čo urobit. Myslím že cest amalého odporu bude správna v tvojom prípade.

balli
12. mar 2012

@luciaa85 uplne ta chapem, tiez som si to zazila vo veku 18-19, nastastie som dostala ponuku ist do zahranicia a tak som sa odputala. Sice to jeho zena zistila a zacala vypisovat mojim rodicom pre ktorych to bolo strasne a mne to dalo priucku na cely zivot. Dnes som stastne vydata a podvadzanie vyslovene odsudzujem. Z pohladu zeny ktora si to zazila musim povedat ze zeny by si to robit nemali. Ak sa to stane, vzdy to bude nejakym ciernym bodom v dovere vo vztahu. Vzdy to zrujnuje nejake srdce a vztah a niekedy aj mimo rodiny. Momentalne sa s tym stretavam u kamaratky a nase kamaratstvo to teda zlomilo a kvoli komu? niekomu kto nikdy neopusti svoju rodinu...lebo ona ma len klapky na ociach a kamaratku zjavne uz nepotrebuje.

Baby, drzim paste nech ste hlavne silne. Zivot nie je fer casto, ale preto sa hovori ze sme to silnejsie pohlavie, nie? Musime to zvladnut - kvoli sebe, kvoli detom, sme tie ktore davaju istoty...

monika76
12. mar 2012

@krajinka no tak to je veľké + ked máš rodinku 😉 a máš len jedno dietatko 🙂 všetko bude dobré neboj sa 🙂

omnia23
12. mar 2012

@krajinka dakujem pekne za takych svokrovcov...chranili svojho synacika vsak?

silvia31
12. mar 2012

@krajinka haha no vidiim to si viem predstavit :P inak si myslis, ze jej rodicia si ho nasťahujú domov? Ženatý, čo ma dieta ..ale pardon v rozvodovom konaní ... Teda neviem, aký je to typ muža, ale dospelý chlap, zvyknutý na iste veci a súkromie sa bude musieť prispôsobiť cudzím ľuďom 🙂 príde na psa mráz ... A poradím ti, ak to zvladnes, nerob ani scény vydrž to, snaž sa co najviac jednať kultivovane a s kludom angličana 🙂 daj mu to, co chce ale apeluj na to, že nech sa stará o syna, inak budes zlá 🙂 nechaj ho vydusit sa v jeho novom stasticku, bude ľutovať ako to mohol spraviť takej vyspelej a uzastnej žene 🙂

krajinka
12. mar 2012

@omnia23 no bohvieco im o mne navykladal a svokra je dost direktivna osoba, aby som to slusne povedala 😉

maminuska
12. mar 2012

@silvia31 veľmi ale veľmi sa mi páči tvoja pdpoveď, to je ten systém otvorených dverí 🙂 .

krajinka
12. mar 2012

@silvia31 no o maleho zatial zaujem chvalabohu ma
mna by rodicia hnali, keby som domov priviedla zenateho chlapa, asi mame kazdy ine moralne zasady 😀

krajinka
12. mar 2012

@maminuska myslis spravat sa k nemu tak, aby mal pocit, ze sa moze vratit, ked bude chciet? 😎

lili_mia
12. mar 2012

baby ja vás tu už čítam dlhšie, no @silvia31 príde na psa mráz, na to sa ja už veeeeľmi dlho spolieham, ach jaj 🙂
@maminuska ako myslíš metódu otvorených dverí, niečo ako zadné vrátka, či akože otvoríš dvere s tým, že ak už raz vyjde, tak potom nikdy nevojde späť?

silvia31
12. mar 2012

@krajinka len teda ty sama vieš, či ho miluješ a si s ním šťastná, či Vám dáva to, co od zivota chces pre synceka.. veľa zien ti povie ser na takeho chlapa, nestojí za to.. ale to vieš len ty, či áno alebo nie.. no kazdopadne treba udrziavat korektný vzťah kvôli malému aj do buducna.. a to bude skúška ohňom, ja sa priznam, ze by som to nezvládla úplne

maminuska
12. mar 2012

@krajinka nie správat sa tak že mu dáš pocítit že jeho správanie je nedôstojné a že ho nemieniš trpiet , ale všetko s kludom angličana.

maminuska
12. mar 2012

@lili_mia nie ono to fungue tak že ked povieš niekomu tak teda chod ale kludne, ale pritom trvat na dodržaivaní pravidiel , tak minimálne ten človek zneistie že čo je za tým.
Ja to mám na styku s detmi, čím viac by som bránila tým viac sa ex domáhal, čím viac som ponukala tak mal menší záujem .

omnia23
12. mar 2012

@krajinka mozu ti byt ukradnuti nie?

maminuska
12. mar 2012

@lili_mia
@krajinka čím viac sa mi ex vyhrážal že odíde ak toto a hento až som mu raz povedala nech teda ide a zrazu mi začal vykrikovat že sa ho chcem tak ľahko zbavit a čo tak zrazu 😀 .

krajinka
12. mar 2012

@maminuska aha uz to chapem...ja sa s nim bavim slusne, aj tak sa vzdy tvari, akoby cakal, ze dostane jednu po papuli 😉

lili_mia
12. mar 2012

@maminuska jasné, poznám to aj praktizujem, viem že čím sa ja horšie správam, tým sa horšie správajú ku mne, ako zrladlo .. šak aj chlapa som nechala nech si odíde, lenže ked som ho videla v meste s tou druhou, aj som videla, že pozerá po mne, nezvládla som to a dostal škaredú sms, uff .. teraz skúšam tú metódu, že som na neho dobrá, tak sa uvidí

mirage
12. mar 2012

@lucia85 - to o tych 80% mas z nejakych statistik alebo len strielas? Lebo to je ako tvrdenie ze vsetci v BA sme/su bohati a namysleni a zarabame/zarabaju 1500eur mesacne..

luciaa85
12. mar 2012

@mirage to je moja vlastna statistika 🙂 poznam strasne vela chlapov v ba, a kazdy ma milenku..kazdy...(niektori aj 2 naraz, ale to uz je iny pribeh...). A ich platy zacinaju vyssie ako pises 🙂 nehadzem vsetkych do jedneho vreca, zial vlastna skusenost mi hovori, ze to vrece sa pomaly ale isto plni...

korenbaba
12. mar 2012

@elvira19
@enilora
@jahodka35

Baby viete si to niektorá predstavit na opak? ( už ked sme tak zrovnoprávnené a okrem rodiny makáme v práci ko chlapy)
Predstavujem si ako mám rodinu, deti, muža a snad aj psa. široku rodinu z jeho aj s mojej strany s ktorými zdielami spoločný život. Hypotéku, zodpovednost ,plány a zavazky. Ale mám akosi pocit, že to nie je ono, moj muž nie je po práci dostatočne empatický a nezhrna ma takou laskou aku by som chcela. romntika je fuč, divoký sex tiež. Vidím ho častejšie chrápajucého na gauči vo vytahaných teplách akoby som chcela. Nevyfintí sa do gala a nenavonia ked sa učí z detmi, žehlí, alebo varí. Je s ním otrava, mladost v čudu a vyhliadky také...stereotypné. A tak si nájdem praktikanta z práce, lebo on je takýýýýý...on vie ako žit. netrápia ho všedné veci, každý den je s ním iný a užasný. A samozrejme ma chápe to aké to mám s tým mužom tažké, ako som sa sklamala je to moja spriaznená duša. A hlavne je uplný iný ako ten doma (aspon v tejto fáze). Otehotniem. UFF!! No čo teraz. nič zásadné. Dalšie dieta mi nevadí. Muž to všetko vie. Neviem sa rozhodnut deti milujem, praktikanta tiež. Chvilu bývam doma, chvilu s mladým. Myslím si ,že moj muža sa bude vzorne dalej starat o deti a počká ako sa rozhodne, ide predsa o rodinu. Ale sa mýlim?? 🙂 Myslím že bábo nechám mladému, je to jeho jediné postará a a ja vrátim k tým trom čo už mám doma a bude všetko fajn. nevera nás posilnila. Moj muž nebude citit ani potupu, ani hanbu bude rád že som doma a všetko sa vyriešilo🙂 TAK?

zuzkabeno
12. mar 2012

@korenbaba To si dobre napísala ten opak. Len keď my ženy sme strašne pripútané k deťom. Ja si s mojimi deťmi rozumiem veľmi, mať deti je podľa mňa lepšie ako mať milenca, s deťmi je sranda a zábava, keď sa ku mne túlia, tak je to super. No a najlepšie je že hneď spoznajú moju náladu, ked som smutná, tak sa ma snažia rozveseliť, keď som veselá, tak sa smejú so mnou. No verím tomu, že je to pre ženu veľmi ťažké, ak má jej manžel milenku, nechcem to zažiť, neviem čo by som ja robila, keby som to zistila. Všetky príbehy v tejto téme mi pripadajú smutné. Čo už s tými mužmi? To aj mnohoženstvo mi pripadá spravodlivejšie, lebo je to aspoň oficiálne.

vlasticka185
13. mar 2012

@korenbaba tak toto by som si urcite nevedela predstavit,...vsetko to je o typu,charakteru viere a danej situacie u kazdej z nas,pre mna je manzelstvo posvetnym sviatkom a teda sa riadim jednym z prikazanim Nescudzolozis,..za chy bu netreba davat iba jednej strane,ale obom,pretoze v tom lietaju obaja,obaja zlyhali,mojim kredom bolo v mladosti nezacat si so zenatym,rozvedenym a pijanom!cela vec okolo podvadzania a nevery je na dlhe rozpravanie,ale chyba je vzdy u oboch,u nas bol najvacsi problem,ze sme malo komunikovali a potom ten jeden mesiac som sa s muzom vobec nemilovala,iked on chcel ,ja som nemohla,tak sa mi odcudzil,ze ja sex bez lasky neviem praktizovat a teda co nemal dom,to hladal inde a tak to je aj v ostatnych pripadoch,cest vynimkam,....ale ked sa skutocne kazda zamyslime,uzname,ze muzom velakrat davame my podnet najst si inu

je mi luto tych zien,ktore dali druhu sancu a predca to nedpadlo dobre 😢 ,vsetko chce svoj cas a verim,ze niekde na Vas caka vas osudovy chlap,s ktorym budete naozaj stastna,netreba zufat,ale zacat odznova a verit,ze snad 2x to vide
ja viem,ze moj manzel ma rad pekne zeny,ale ktory sa za takou neobzrie?ved nato ma oci,takysto nema problem nadviazat konverzaciu,ale ved ked sa rozpravaju,nerobia nic v rozpore s man. slubom,ale pokial pridu sms,maily,...a stale od tej istaj osoby,tam by som uz zvazovala...mne zatial staci to,ze citim ze mm ma ma rad,kreditku a vsetke financie mam ja,a vlastne nemam ten pocit,zeby ma podvadzal,iked na jednu jeho kolegynu ziarlim,aj som mu to povedala,ale robi spolu pre jednu firmu,cize musia sa aj rozpravat,nastastie on je v madarsku a ona na slovensku 🙂

jankabj033
13. mar 2012

baby ja som v takej situacii nebola a verim ze ani nebudem..nikdy som nebola milenka kedze som s manzelom od 15-tich rokov a verim ze nie som ani podvadzana manzelka....sice po narodeni nasho maleho sa hadame akosi velmi casto ale verim ze to prejde.....mne osobne je jv245 velmi luto..ona tomu muzovi verila,oa ho lubila a asi aj lubi,my zeny sme jednoducho od prirody naivne..ked jej nataral ze doma ma peklo tak mu jednoducho verila ved preco by potom hladal utechu inde????a teraz ked caka babetko mala by byt s parterpom..obaja by sa mali tesit a ona je to vsetko sama...nedeli sa o radost o tatinkom toho maleho zazraku..myslim ze trpi dost aj bez toho aby jej niekto poveda aka je nezodpovedna a ze mala roumyslat.....ona rozmyslala ale srdcom tak ako kazda zamilovana zena videla v nom Boha a pritom je to bycajny chrapun....a jeho manzelka?ako chuda zena ...ale myslim ze pri nom je kazda zena chudera.....podla mna je to nemoze byt taka zla ked spolu cakaju druhe dieta..isto nevedela ze ma doma jedneho hjzla ktory chodi jeb.juci po celm okrese a z nej robi samotneho satana....pri nom je kazda zena chudera a on vyjde zo vsetkeho ako jasny vitaz lebo on toto potreboval...hajzel je to ...tym ze by sa na neho vykaslali obe nic sa neporisi ..vd on velk dobyvatl si najde novu ktoru bude podvadzat................je to smutne

jankabj033
13. mar 2012

@luciaa85 tolko mileniek????????preboha...a ja sa nadejam ze nie som podadzanou manzelkou....ty chlapi su hajzli....

krajinka
13. mar 2012

@omnia23 no ved hej...len sa mohli aspon ozvat, ze im je luto, co sa stalo, ze sa mame ozvat, keby sme nieco potrebovali...ci som asi naivna co? 😒