icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

vejula
20. mar 2012

@zuzkabeno pri takom chlapovi treba byť ako na šnurke, ako nahle neskačeš ako poťahuje, tak začne hladať inde. A to uplne bez vyčitiek lebo podla seba ma na to pravo.

maminuska
20. mar 2012

@zuzkabeno myslíš že je to v tom že ju má rád ? Nie je to v určitej pohodlnost ?
Moji svokrovci nežiju spolu 10 rokov, každý má svojho partnera ,ale nerozvedu sa lebo su pohdlní.
Takto má ona žiť ?

p.j.jacky
20. mar 2012

@zuzkabeno ale on miluje nu,nechce somnou uz zit..tolko hnusu mi povedal do oci,ze tam uz laska ku mne byt nemoze!skusala som aj toto ze ked pride za malu,bola som ok,snazila som sa byt mila ,ale mala som pocit,ze on si to uziva,ze ma dve zenske ktore o neho bojuju.A naviac ked odisiel padla na mna depka ako hovado...
Dalsia vec...nedokazem mu verit...stale by som ho podozrievala o tom kde je,co robi,lebo klamal o vsetkom...ked som chcela aby snami isiel niekam von na vylet,musel zrazu ist do roboty,ze mu volal sef...a...isiel radsej za nou....on si snou rok pisal a minimalne pol roka sa snou stretava..on ma vstah! A on o sancu vratit sa nestoji,nema zaujem....
@vejula takto to vidim aj ja!suhlasim stebou...i ked ja momentalne srdcu neporucim,rozum vitazi!

eaka
20. mar 2012

@p.j.jacky ahoj, včera ste to tu riadne rozkecali... no v prvom rade mi je ľúto, čo Ťa postihlo.. v druhom rade súhlasím s radami maminusky ( @maminuska ) a v treťom Ti držím palce, aby Ťa odhodlanie neopustilo a nakoniec všetko dobre dopadlo!! neostávaj niekomu ako zadné vrátka, ak sa rozhodol, ako sa rozhodol, nech to rozhodnutie prijme so všetkým pre a proti, nie len výhody pre seba hrabať a Ty čakať, kedy ho milenka omrzí... z rady @zuzkabeno sa mi postavili vlasy na hlave, ako chudáčik musel počas Tvojho rizikového tehotenstva a prvých mesiacov života Vášho dieťatka Tvoj muž trpieť.. no radšej sa nejdem viac k tomu vyjadrovať...
Písala si, že si ešte nevyronila ani slzu, možno by bolo dobré, keď malá pôjde spať, to zo seba dostať, aby si aj jeho návštevy u malej zvládla vyrovnanejšie..
S návrhom na rozvod by som radila nečakať... prečo až po VN? či si odcestovaná?
Je to hnus, čoho sú chlapi schopní... a nezabúdaj, najlepšia obrana je útok, preto na Teba útočí a snaží sa, aby si sa za jeho zlyhanie cítila vinná Ty, tak to si nikdy nedaj a maj na pamäti, že to ON je to prasa, ktoré sa ku*vilo, kým Ty si mu nosila a rodila a kojila... dieťa!!!

p.j.jacky
20. mar 2012

@eaka dakujem....som rozhodnuta o rozvode.Skor nemozem,lebo mi rodicia pomahaju aj finacne a treba pockat do dalsej vyplaty,lebo mali teraz vysoke naklady inde.Dalsia vec moj pravnik do velkej noci nema cas,ma toho vela.
Len je pre mna tazke sa vzdat bytu!Ani nie muza,ale bytu..kam pojdem... k mame mozem,ale s mamou si rozumiem len ked sme spolu na navsteve,nie kazdodenny rezim.....a do bytu som dala aj ja peniaze aj nadeje a chcem aby ostal dcerke,je to jej domov...

eaka
20. mar 2012

@p.j.jacky to úplne chápem, mužovi prepne v gatiach a niekto aby sa kvôli tomu vzdával celého svojho života a naplánovanej budúcnosti.. písala si, že byt chce prepísať na dcéru, porieš to čo najskôr, prepíšte ho, možno ešte pred podaním žiadosti o rozvod, nech sa nerozčertí, ako písala zuzkabeno 😉

vejula
20. mar 2012

@eaka no ja tiež nemožem z toho nazoru že chudak chlap pri žene na rizikovom tehotenstve. To keby takyto mali byť všetci muži to aby sa žena aj bala ochorieť, lebo čo chudak muž bude robiť musi si najsť milenku. Bože to su take nazory toto 😖

eaka
20. mar 2012

@vejula no veď rozum sa mi z toho zastavuje, ona vlastne svojim rizikovým tehotenstvom zapríčinila, že chudáčik si musel sex hľadať niekde inde, keď mu ho ona neschopáčka nebola schopná poskytnúť... práve takéto názory žien vedú k tomu, že sa tie prasce správajú tak, ako sa správajú.. áno..často je to pravda, že si za to môžme sami, lebo nám na nich záleží a sme ochotné odpúšťať ľudské chyby... ale vedie to úplne niekde inde.. tuším to písala práve @maminuska , že nakoniec do toho idú, lebo sú presvedčení, že na to vlastne majú právo... prípad toho môjho..

zuzkabeno
20. mar 2012

@p.j.jacky No keď ti to on povedal, že už nechce s Tebou žiť, tak to už sa mu nedoprosuj. Keď chce byt prepísať na dcéru, tak to urobte čo najskôr, predtým než si to rozmyslí alebo si naň začne robiť zálusk tá druhá. A byt máte spoločný? No keď sa nechce rozviesť, tak to ešte nie je pevne rozhodnutý pre tú druhú. No najlepšie by bolo keby byt nechal Tebe, keď už odchádza k druhej, tak by Ti to aspoň tým bytom mohol vynahradiť. Poznám taká viaceré prípady, že keď odišiel, tak bol aspoň toľko slušný, že nechal žene byt a jednej známej aj auto. Ja som tiež taký byt, že niekedy vyskočím, ale presvedčila som sa, že na mužov to nie je dobrý spôsob, iba sa rozhnevajú. No uvidíš, aj keď sa rozvediete, raz to bude ľutovať ako sa k Tebe zachoval, keď už bude rozmýšľať hlavou, no hneď to nebude, kým mu to dôjde. Len to urob s kľudom, aby Vám s dcérkou nijako neuškodil. No to sú muži, tak ľahko vzplanú a najčastejšie voči poriadne vypočítavým ženám. A s tou jeho priateľkou si sa neskúsila porozprávať? Niekedy aj to pomôže, keď si tá druhá uvedomí, že ten muž má manželku a dieťa, možno to s ním ona ani nemyslí veľmi vážne ako to často v takýchto prípadoch býva.

vejula
20. mar 2012

@eaka a vy nakoniec ako????

p.j.jacky
20. mar 2012

@vejula
@maminuska
@eaka
@vejula aj ked napiseme byt na malu,nic stym neziskam,lebo on jediny ten byt musi platit.Naklady nan su vysoke.A mne je jasne,ze ak bude platit byt+hypoteku +vyzivne na malu+ na mna,tak jemu ostane hola rit...a je to len otazka casu ked ho ty jeho milovana bude huskat aby byt neplatil,lebo zije snimi a musi im pomahat...
240euro hopoteka,50 elektrina,140euro plyt,40euro spravca bytu+ jednorazove rocne poplatky ...cca 500euro len toto..kde je ostatne....ja dostavam 197rodicovsky+ 20ecek....

Najhorsie je ze som stale plna hnevu a zurivosti a ked ho vidim mam pocit,ze by som ho dobila ako hada...proste hysterka ako vysita.
Co sa tyka toho tehotenstva,ponukala som mu aj ine sexualne moznosti,vzdy odmietol...a radsej isiel chatovat,ze to co mu ponukam nieje ono....mam pocit ze on ma chcel uz skor opustit,ale ze som po 6,5roku necakane otehotnela mu to len skomplikovalo...Posledne dva roky bola z jeho strany pretvarka...a ja som zila v iluzii krasneho manzelstva a hovorila si ze ved vsade nieco je,to prejde....

kveta
20. mar 2012

@p.j.jacky napisat byt na dieta je kravina.. Po prve hrozi ze sa o to dieta budete sufit len preto aby ste mali kde byvat a po druhe ak sa dieta da na drogy tak ten byt proste preda. Takze neprepisujte na dieta ktoreho buduci vyvin nepoznate.

eaka
20. mar 2012

@kveta tiež zaujímavý pohľad

eaka
20. mar 2012

@vejula my..no to je na dlho.. ja som prípad, pri ktorom si už všetci ťukajú na čelo... síce som od neho odišla, keď som tie sms čítala, ale zaonačila som to tak, že ideme s malou k našim, kde aj tak trávime množstvo času, takže on čaká, že sa vrátime... k tomu som sa ešte nedostala, že by som mu povedala, že tak akosi sa mi už vrátiť nechce.. sústredím sa na hľadanie práce... :-/

p.j.jacky
20. mar 2012

Caute dievcata,dnes bol doma muz a teda vymena vycitok bola az az...len sa mi rozum zastavoval co vsetko zneho vyslo...mame nedorobeny byt a z kuchy do chodby je schod lebo v kuchyni je podlahove kurenie a dlazba a na chodbe len betom a koberec .Ked sa mala rozbehne v choditku ostane na krane zaseknuta,ale to je len otazka casu.Nemal to chudak muz kedy dorobit.....tak som sa ho dnes pytala co stym,ze sa mala na tom moze pesupnut a ublizit si.Povedal mi ze mam z kuchyne vybuchat von dlazbu a bude to v rovine.... 😕 .
Dalej mi aj oznamil,ze by som mala z materskej ktoru mi vyberie z uctu (zajtra) vydrzat do dalsieho mesiaca aspon do 10teho....tak som sa ho spytala ci on vyzije jedne stej sumy polovicku.Odpovedal mi,ze on z uctu nevybera len na naftu aby mohol chodit do prace.A ze peniaze a jest sa stara ta jeho .Oci mi vybehli von,ze aky je uboziak ked sa necha vydrzovat zenou co ma dve deti a ze tym u mna padol na nulovy stupen...a on mi vytkol ze ona je ovela lepsia ako ja.... 😖 tak som sa zasmiala,povedala mu ze je sultan a moze mat aj 5 manzeliek....a jasne uz vykrikoval ze tu ma aj on svoju polovicku bytu a vsetkeho....a ze vidi ako ho chcem financne zrujnovat,lebo stale pytam peniaze pre malu....ale ze mam si uvedomit,ze ked on nebude to stihat o byt pridem.....

eaka
21. mar 2012

@p.j.jacky oni keď treba, tak vedia byť veelice múdri... ale to je teda hanba, že sa nechá vydržiavať...nuž ale aspoň vidíš, o čo babe ide... tak nech si ho nechá a živí 😉 a Ty sa s ním už nerozčuluj a povedala by som aj tak "zbytočne nerýp", nič tým nezískaš, akurát bude trubiroh ešte mať pocit, že Ti bude musieť niečo vraciať...

p.j.jacky
21. mar 2012

@eaka nechapem kedy sa tak zmenil...uplne som v udivu,co je zac...aj som si povedala,ze uz budem ticho,ale ked aj nieco od neho chcem ohladom malej,tak hned sa to zvtne a sme v sebe a uz to idem

eaka
21. mar 2012

@p.j.jacky jediné, čo ma napadá, nič od neho nechcieť, aj keď to sa asi ľahšie napíše ako vykoná... jedine dať najavo, že ho máš úplne na háku a nech si robí, čo chce, že na ňom nie si závislá a zaobídeš sa aj bez neho...

mia143
21. mar 2012

Ahojte,som tu nová a som podvádzaná.A vlastne ani neviem ako začať.Vy sa tu už poznáte celkom dobre a máte už aj čo to za sebou tak hádam nájdem spriaznené duše 🙂.Môj manžel ma podvádza už asi pol roka ☹ prišla som na to koncom minulého roka po vianociach akurát sme čakali druhý prírastok do rodiny ☹ .Dala som mu šancu,aby to ukončil a aby sa sám rozhodol s kým chce zostať."Rozhodol sa" ,že ostane s nami ja som mu to aj celkom žrala do konca februára pokým som nezistila,že on vlastne ten vzťah vôbec neukončil a klamal nás.Nuž tak som mu povedala,že je medzi nami koniec len zásadný problém je v tom,že bývame u svokrovcov a ja nemám kam ísť s mojimi krpcami dvoma tak si zatial všetci "pekne spolu nažívame".Komunikácia medzi nami je chabá,ale neopovrhujeme sebou.Teraz sa neviem rozhodnúť čo mám ďalej urobiť či to všetko trpieť a čakať ako sa to všetko vyvinie,alebo sa rozviesť.To by som aj urobila keby som mala kam odísť a mal mi kto pomáhať s deťmi pretože svokra mi dosť pomáha hlavne zo starším vodí ho do škôlky aj zo škôlky,postráži mi ich keď potrebujem.Je to hrozné keď nieje ľahké riešenie,ale čo je v život ľahké.Tak som to tu napísala len tak v skratke bo musím bežať ku malému....

p.j.jacky
21. mar 2012

@eaka tak aj robim,len ked pride za malou staci veta a uz je zle.....najlepsie je ked je prec u tej svojej a ja mam klud

p.j.jacky
21. mar 2012

@mia143 a svokrovci o tom vedia?

eaka
21. mar 2012

@mia143 ahoj, hlavne by som poradila riešiť to čo najskôr a radikálne, hrozí totiž, že si proste zvykneš.. nemôže odísť on? čo že bývaš u jeho rodičov? si matka ich dvoch vnúčat! tak nech sa spakuje a ide si za tou druhou!

vejula
21. mar 2012

@eaka dobry napad, len to by museli byť nejaký supermegasvokrovci

@mia143 a ako sa k tomu celemu stavaju manželoví rodičia?

eaka
21. mar 2012

@p.j.jacky no veď práve keď príde, tak je treba si zahryznúť do jazyka.. vravela si, že odísť nemôžeš, lebo je s dieťaťom nemožný, ale aspoň do druhej izby..sadnúť si za počítač, neodpovedať na rýpanie, ignorovať, on Ťa chce vytáčať.. radšej si príď zanadávať sem.. 😉

vejula
21. mar 2012

@p.j.jacky ach jo kukam že panko sa citi stale nejako na koni 😖 Bolo by mu treba nejako skresať hrebienok 🙄

eaka
21. mar 2012

@vejula veď možno sú, mia písala, že jej pomáhajú s deťmi...
Ale mňa fakt vytáča jedna vec, že tí chlapi nielenže blbnú s cudzími ženami, ale ešte očakávajú, že sa zákonitá zbalí aj s deťmi a odsťahuje sa .. príp.sa prispôsobí, veď to kde sme..

vejula
21. mar 2012

@eaka no ono keby mal trošku charakter na mieste tak by sa postaral tak, aby ked už jej dosť zničil život svojim neposednym vtakom, aspon zabezpeči pre nich život ako sa patri po materialnej stranke

p.j.jacky
21. mar 2012

@eaka viem ze mas asi aj pravdu,ale na druhej strane sa mi hrozne ulavi ked mu aj ja vykricim,ze nieje taky dokonaly ako si mysli a ze nech si svoje ego ide ukazovat k nej,ze ja na to zvedava niesom....

p.j.jacky
21. mar 2012

@vejula ano ale ako mu mam dat do nosa??? 😀

eaka
21. mar 2012

@p.j.jacky nie do nosa, práve tou ignoráciou! dávaš mu najavo, že Ťa jeho odchod ranil, to robí dobre jeho egu.. a chlapi na tomto fungujú... cíti z Teba, že keby ste sa vy dve stretli, tak by ste si kvôli nemu skočili do vlasov.. ego mu rastie do nebies.. si si istá, že by ten čas s malou naozaj bez Teba nezvládol? že by si si vybehla nakúpiť za ten čas alebo tak..