Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@p.j.jacky ja by som ho asi nepriamo prehovorila aby byt napisal na dceru, ty si sa vrat do prace aby si mohla splacat hypoteku a budes dostavat aj rodicovsky, dostanes na malu vyzivne a nejak to utiahnete ale asi by som to urcite s nim ukoncila. Najdolezitejsie je aby ste mali klud. Inak choditko vobec nie je bezpecne pre dieta, mne ho aj nasa pediatricka zakazala pouzivat, dieta moze kdekolvek zavadit a prevrhne len na margo veci. Vela sil do dalsieho boja.
no čo kočky, kde sa motáte, vonku s deťmi? tu určo popíšete mrte, keď budem preč.. 😉 no shak ale v takej téme aj dobre, keď nie je čo napísať.. 😎
@eaka Ja sa tiež pridávam k tomuto názoru, skús ho ignorovať a nič nepýtaj aj keď potrebuješ aspoň nejaký čas tak 3 mesiace. No nemôžeš si byť pri ňom istá, že tá druhá ho živí a nič jej nedáva, môže to byť aj naopak, keď Teba tak vydeľuje, tak inde míňa. A ty nemáš prístup k účtu, k peniazom?
@vejula
@zuzkabeno
@eaka ahojta...mam pristup k uctu,mozem vybrat ked chcem.Ale robim tak,ze ked potrebujem opytam sa ci mozem vybrat a kolko.Vcera ked tu bol,bola som dost ironicka a smiala som sa mu do oci,ze si o sebe mysli ze je sultan a chcel by mat 5 zien... 😀 ze tak nech ich ma,ze 5 je viac ako jedna a poriadna...tak som ho vytocila a zacal byt napucany ako spongia...dnes prisiel doniesom mi peniaze a ze v sobotu by chcel byt chvilu s malou,ze by nas vzal do Maxu.... 😝
@p.j.jacky hlavne s ním nikam nechoď.. ak sa rozchádzate, budeš sa musieť naučiť, že bude s malou tráviť čas aj bez Teba.. skús sa zamyslieť, či by si mu v tomto predsa len nedokázala trochu viac dôverovať /len pre svoje dobro/, aj keby po malých kúskoch... najprv zbehneš len dolu pre rožky či na poštu... a postupne možno predlžovať, hlavne si s ním neplánuj spoločné aktivity, na čo sa teraz hrať na rodinku? pre koho by to bolo dobré?? preňho? na to mal myslieť predtým, ako stiahol gate dolu mimo vlastnej domácnosti...
@eaka naozaj mu ju nenecham...este nez sa to prevalilo,som malu kupala a krical na mna aby som isla do kuchyne a ja ze nemozem,ved mala je vo vanicke,tak nechapal,preco by tam nemohla usediet na par sekund sama...posadi ju na sedacku a ide si varit kavu...nikdy by som si to neodpustila,keby som odisla z bytu a malu mu nechala a daco by sa stalo... 😢
@p.j.jacky poznám zlatko, tiež závistlivo kukám po párikoch, ktoré sa držia za ruky... po tehotných ženách... po ľuďoch, čo majú rodinu... no zase ktovie, čo je pod pokrievkou...
sestrin bývalý frajer mi po jednom rozchode povedal: "teraz bude dlho zle, ale potom bude zase dobre"; vôbec sa mi tie jeho slová nepáčili, nechcela som, aby bolo dlho zle... no stále mi tie slová rezonujú a to už je mnoho rokov odvtedy...
s týmto aktuálnym sme mali dlho zle už počas "vzťahu", ktorý, tak to vyzerá, sme práve pred pár minútami oficiálne ukončili...tak dúfam, že to "dobre" mám už trochu bližšie..
☹
@bodka70
@p.j.jacky no jo..zajtra idem prvýkrát do roboty ..po dlhej dobe teda... a ešte do takej akčnej...že call centrum.. tak asi nebudem mať moc čas na to myslieť.. ale teraz sa mi akosi nedá zaspať... ráno sa mi bude ťažko liezť z postele..
ale cesta tam trvá skoro hodinu, tak dúfam, že neprídem urevaná 😅 mala by som si nájsť niečo bližšie.. 😅
@p.j.jacky mňa tiež mrzí, že to nevyšlo.. veľmi som ho ľúbila.. ale na druhej strane.. tá láska bola už dlho len jednostranná (z mojej strany, samozrejme) a keď si k tomu dokonalému obrazu jeho, ktorého sa neviem zbaviť, vybavím to, že ma vlastne už tretíkrát podvádza... tak vlastne asi nemám za čím banovať... no srdiečku sa také veci ťažko vysvetľujú...snáď čoskoro pochopí..
@p.j.jacky Ano svokra o tom vie a zaujala postoj,že pokým budeme spolu normálne vychádzať tak nemá problém aby sme tam bývali ďalej.Len si neviem predstaviť čo bude ďalej ☹ čo sa ide diať.Môj muž momentálne absolútne nič nerieši a ani sa nevie priadne vyjadriť k vzniknutej situácii 😖 .Už som z toho na nervy ☹

@vejula no jo... ale zase, keby mal charakter, tak by zase nepodvádzal, že? takže sme v začarovanom kruhu, podvádzať začne len chrapúň a od takého ťažko očakávať charakterný prístup k žene v otázke bývania... hm..