Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@eaka , no ja si ešte stále akosi neviem zvyknúť že čakám tretie dieťa. Ale spomínala si tu tie tehotné a šťastné páriky, teraz momentálne patrím do oboch kategórii. Viem, že to nemyslíš osobne, že mi dopraješ 😉 , ale aj tak sa cítim akosi nepatrične. opatruj sa moja, myslím na teba aj tvoju hviezdičku. B.
@p.j.jacky baby Vy aspoň plakať dokážete ja ešte stále nie tak som taká riadna kopa nervov čo dusím v sebe.Už aj keď mám pocit,že si poplačem nejak ma to hneď prejde.Neviem dokedy to takto vydržím a hlavne sa bojím,že prídem o mlieko z týchto nervov 😖 ☹ a to by ma asi najviac mrzelo 😒
@eaka No ja by som to aj chcela riešiť radikálne,ale mám obavu ako to malý zvládne-on je totiž dosť citlivý a v septembri nastupuje do školy a druhému to je jedno pretože má len dva mesiace.A starší syn je momentálne dosť na otca naviazaný a ešte mám obavu či by na súde nevyrukoval s tým,že nemám dosť finančných prostriedkov keďže som momentálne na materskej(ktorú mám veľmi dobrú),ale potom keď budem rodičovský poberať.Bolo by mi veľmi ľúto ak by malinky musel nastúpiť tak skoro do jaslí.A ja mám ešte takú prácu kde robím viac menej také medzismeny poväčšine do siedmej večer a to by som sa nemohla ani staršiemu priadne venovať-čo sa školy týka a z malinkého by som nemala absolútne nič.A zasa by sa svokra musela o všetko starať bo ten môj manžel chodí o piatej domov z práce tak nestíha ani staršieho vyzdvihnúť zo škôlky.A to by svokra ešte aj po malého musela chodiť to by ju už asi porazilo 😎 .Mojej svokre som veľmi vďačná,že mi takto pomáha s krpcami len to nemôžem od nej žiadať donekonečna ach no hrôza toto všetko
A včera ma tak ten môj manžel vytočil teraz najnovšie si premyslel,že keď deti okúpe tak vyrazí do mesta do nášho podniku tak neviem či sa tam s ňou stretáva(to bude asi najpravdepodobnejšie) keď sa zatvorí alebo s chalanmi tam popíja.A to som Vám ešte nepovedala,že dotyčnú osobu,s ktorou spáva poznám a fakt neviem čo na nej vidí ☹ .Pretože chodí do baru robiť je to totiž sestra kamaráta,ktorý má s nami podnik.Ak by som vám ju mohla aspoň trochu priblížiť nejakých 185cm a 130kg a môj manžel 170-5 a 80kg 😎 a ja momentálne ešte pár kíl navyše,ale nieje to katastrofa.A nieje mi to už len z toho dôvodu jasné,že prečo si s ňou začal keď mne tvrdil,že tučné ženy sa mu nepáčia,že ja som akurát ani chudá a ani tučná no K..... 😠
@mia143 prepac, ak to vyznie blbo, ale oproti tebe sa mam vlastne fajn 😨
mam len 1 dieta, mame vlastny byt, takze som stareho slusne vypoklonkovala, nech si ide byvat za tou svojou "zumpa lady" ...tiez si myslel, ze hadam bude spavat na gauci akoze nic 😠
a ta jeho "casnicka" ma predsa len trochu lepsie miery 😉
@mia143 plakala som 2x.Jeden krat ked som si citala rp spravy na pokeci,co si medzi sebou pisali a druhy krat ked som isla od mami domov a pohadali sme sa a vsetkeho mi prislo luto.
Dnes mam hroznu depku...stale ma ubijaju myslienky,preco a ako to mohol urobit po 15tich rokoch a prave teraz ked mame babatko...
No môj drahý milovaný, porcelánom oblievaný, má pocit, že mu budem dcéru voziť.. hm.. on predsa chodí do práce a ja nie..
Caute kocky,tak som nasrata...dozvedela som za ze muz nieje v robote,ma dovolenku...super..ked som ja chcela aby snami ostal doma,ci uz po ockovani,alebo ked bola mala chora ,alebo niekam ist,tak nemal ziadnu a teraz??? Nechapem to! 😠
@p.j.jacky náš mal tiež voľno len na zábavky... ale inak fakt maká, to zas by som nechcela vytvárať dojem, že je nejaký flákač..a ja fakt strávim veľa času váľaním šuniek.. 😉 ale teraz doma, keď si hľadám prácu, tak to už nebude tak, že on chodí do roboty a ja nie.. ešte k tomu on si je sám sebe pánom, takže sa musí pýtať seba, či môže mať voľno.. ja budem závisla na nejakom dobrom šéfovi.. 😉
To aj moj muz sa vzdy snazil zarobit a byt zodpovedny...a aj je po financnej stranke maka...az teraz ale vidim aj inu jeho stranku,aky dokaze byt sebec a robi tak ako mu vyhovuje
Pred vcerom mi povedal ,ze mi da 250e a mam s nimi vydrzat do 10.aprila.Nakoniec mi doniesol len 50e ,lebo musel zaplatit este skrine co sme si dali robit na zakazku.Vraj vybral 350 na skrine a 50 pre mna a viac mu to nechcelo dat....ale viem ze sa nam da ist do 500e... 😖 ojebava ako sa len da....
Ale teraz prisili jeho dve sestry s kanady asi ho polutovat tak sa ma ako prasa v zite!!!!
ahoojte... chcem sa k vam pridať...viem,že ste tu už zohrané, kamarátky, poznáte sa...tak napíšem aspon svoj príbeh..
s priatelom (niesme ešte zobratý) sme spolu tri a pol roka... máme polročného chlapčeka...mala som rizikové tehotenstvo, mesiac som ležala v nemocke...maly sa narodil predčasne, ked som došla z nemocky našla som mu v mobile ako si písal s nejakou 16tkou (on mal vtedy 22), že ju lubi a tak..jeho odpoved bola, že si chcel niečo dokazať, že si neuvedomoval, že ide mať dieťa (že si to uplne uvedomil,až ked ho videl) a že ked som aj preč bola a takto..ale vraj sa nikdy nestretli a nepodviedol ma..teda iba sms ☹ sme spolu...aa klape nám to ako kedy..samozrejme ja ho stale podozrievam...raz chcem odísť od neho raz nie...je to ťažké
@tequila0 A niekedy ťa napadlo,že ničíš život druhej žene,len kvôli tomu,že ten tvoj je na ho..........mala by si si pohladať muža ktorý je voľný.Ja to prežívam s opačnej strany ako ty.Som u svojho muža handra a deti takysto.dcéry študuju na vysokej dá im nevelke výživne a sa nestará či majú alebo nie.Na nás šetrí,len aby mal na štetku.Mne bude vykrikovať každý cent a snou ide na dovolenku na rhodos.Mne po 25rokoch manželstva chcel na oslavu výročia urobiť praženicu pri sviečkách a jej po roku známosti dovolenka na rhodose.Rozvádzať sa nechce.Užije si stakou ako ty a potom ked sa mu dačo stane,lebo už ma 50 na krku budem dobrá aj ja?tak to si môže len on myslieť.Podávam žiadosť o rozvod a on nech si žije s tou,ktorú si vybral.Prajem mu šťastie,no ale pýche predchádza pád.
caute...dnes prisiel stary 😀 prachy mi zasa nedal,ako hovoril 😀 a v pondelok mal vybavit skrine aby nam prisli namontovat,lebo sa ma stale vypytoval kedy kedy a ked som mu dala termin...tak?...nedohodol to..pekne...a vraj mozem za to zasa ja,lebo som ho minuly tyzden nechcela pustit do bytu. 😀 😀 boze,robi zo mna debila ako vysiteho!!!

@eaka tak asi tak si to predstavuje môj zákonitý,že sa prispôsobím však o deti bude mať postarané a ešte ich bude mať aj doma.Keby som mohla a mala kde tak už som preč a potom by prišiel na to čo stratil-hlavne čo sa detí týka.Sviniari sú to 😠